48

Анонимен

преди 3 години

ама там са само Лукашенковци.

47

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До Въпрос към ***?Ами прочети закона за приватизация на Иван Костов, подкрепен от САЩ и ще разбереш. Там всичко е написано. Всеки, който беше грамотен и можеше поне да чете можеше да стане собственик на ,,Техноимпекс". Но като не сте прочели един закон ви остава само възможността да лъжете. Всички приватизации се обявяваха в ДВ. Ти знаеш ли какво е ДВ? Ако знаеше нямаше да изритан от обществото!

46

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

45

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

44

Анонимен

преди 3 години

...и ти не си по-долу другарю защитиник на НС,всички сте еднакви,такъв ви е генезисът криминален=кървав!

43

Пудел на каишка

преди 3 години

Жабльото да отговори как само с партийна и държавна работа притежава два луксозни апартамента,два парцела в София и вила за 400 000 евро? Какво разбира от икономика та при Станушко е лапал пари от два борда,а жена му в условия ня канфликт на итереси разпределяше еврофондове в министерството на енергетиката. Тоя като Станушко морен вода не е пил и е на къс повод като пудел на ГЕРБ.

42

Анонимен

преди 3 години

Наблюдавайте ИЗБОРИТЕ в БСП. Това е желанието на Нинова и Радев за изборите в България. Такива избори не е имало и преди 89 г. Това е демокрация по радевски.

41

Анонимен

преди 3 години

Подло, аморално нагло е поведението на Нинова!

40

смях в залата

преди 3 години

Интересно журналистите трябва да попитат Нинова дали някога е чела някаква книга.Да си спомни заглавието и с две три думи да обясни съдържанието.

39

Анонимен

преди 3 години

Ние сме се наслушали за тиквата, еднокнижника, хайде да го оставете и да поговорим за кандидатите кой какво притежава, какво е приватизирал, какво е направил, СТАНИШЕВ МНОГО Е УЧИЛ, ПЪРВИ РАБОТЕН ДЕН -ПРЕМИЕР, ДРУГИ ДАЛИ СА РЪКОВОДИЛИ ПОНЕ 100О ЧОВЕКА ДА СВЪШАТ НЕЩО ИЛИ ОРАТОРИ ПЛЯМПАЛИ! УТРЕ КАТО ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТТА ДА СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ РАБОТИТЕ А НЕ ДА ЧЕТЕТЕ МОЛИТВИ, за тази работа има попове,А РР ЗАВЕЖДА ПОГРЕБАЛНАТА АГЕНЦИЯ!

38

Анонимен

преди 3 години

По скоро си и двете.Не ми пука за Нинова или опонентите й, а искам корумпирания, крадлив Еднокнижник да влезе в затвора!#######Еднокнижник си ти и безделник даже.Той е казал ,че тази му е любимата книга но нали си Т Ъ П, как да вденеш.Пък ,какво искаш ,го боли Фара.

37

Гинка Кесякова

преди 3 години

Аз ша съ тъковъм с Жоро Свиленски тогава щом моя бившия са бута с неговата Деса!

36

Ку*росмук

преди 3 години

Гинка КесяковаГрипена не става!.................Гинке-гербава калинке, видно е, че к0ра на ТУЛУПА му става, взе ли си надницата от чекмеджето, ммм ....razпоретино d0lна!

35

Анонимен

преди 3 години

До 26И двете ти диагнози са верни!

34

Гинка Кесякова

преди 3 години

Грипена не става!

33

До 40

преди 3 години

Наблюдател ама руски...значи..викаш да честитим на нинова - лукашенкова??? Натам вървят " изборите" в бспто.

32

Анонимен

преди 3 години

Така си мислят герб, щот са неграмотни като тиквата еднокнижник...

31

Наблюдател

преди 3 години

Наследниците на комунистическата номенклатура и новите кариеристи са наясно, че при пряк избор нямат шанс и затова сега се правят на жертви на "недемократичната" Нинова...

30

до 33

преди 3 години

От един комунист друга приказка не очакваме. Ще се видим на изборите нещастници жалки.

29

Гербераст-педе*раст

преди 3 години

Е прецедента