14

БХК

преди 3 години

По-скоро незаконни са скаите и морето и плажа. Сараите са си ок, мястото е посочено от Господ, точно там нечовека, ами доганката да си има лятна вила. Много нахани станахте.А малко сериозно -да го направят музей на краденето и на този начин на управление, за да може някой ден, когато ги изчистим тези, да се помни какво не трябва да позволяваме да се случва.

13

Анонимен

преди 3 години

Е Сараите са си законни,а някаква сграда на скалите на неизвестен собственик ,ще я събарят.А другите постройки са на частни терени и ще обжалват.В крайна сметка много шум за нищо!

12

Сандо

преди 3 години

какво е това законодателство? какво е това изпълнение? защо да се събаря незаконни неща за сметка на данъкоплатеца при положение, че насреща има собствени и собственост които са в нарушение. Собственика които е в нарушение да си поеме разходите, ако няма пари има насреща имот

11

Анонимен

преди 3 години

Тва цяло село, бре !?Па на Буджак е цял град, ама там е забранено да се показва и протестира... !?

10

SHEFA

преди 3 години

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

9

Анонимен

преди 3 години

Сега с ваши пари ще разбият готовия път, за да може пак с ваши пари да построят нов, за да може вашите пари да идат при наш човек, а после новия път ще бъде присвоен от някой нов олигарх, защото *** не иска той да е добре, *** иска Вуте да е зле ... затова *** плаща тройно за всичко и накрая няма нищо.

8

Анонимен

преди 3 години

Ау ужас! Ристо лодкаря къде ше ходи сега да се прави на мъж?Абе той къде изчезна бе? Маджо да не му е забранил да се показва по телевизиите или свършиха кинтите?

7

Анонимен

преди 3 години

*** не иска той да е добре, *** иска Вуте да е зле.

6

Анонимен

преди 3 години

'' а парите ще се предвидят от държавния бюджет ''

5

Да ги

преди 3 години

Национализират, узаконят и продадат на търг.

4

хахахаха

преди 3 години

До ЧУЙТЕ МЕ-маймуне,не са виновни печалбарите-хотелиери и дармоедите-цитирам дуганя и пефффски,за Росенец и ЦЯЛОТО ЧЕрноморие за останалите.а ТИЯ,ДЕТ СА ИМ РАЗРЕШИЛИ.Вденете най-сетне.Тия дет оставиха Перник и селата в прованса без вода.Тия,дет уж ревизоро днес ги хванал че източват Студена.Тия дет изляха изпражненията около Варна.КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА И КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ?

3

Идиоти

преди 3 години

За какво "общо ползване" могат да се ползват постройки на брега? Някой тарикат да ги направи хотелче или хостел, вероятно от хората на Маджо и Прокопиев т.е. ДБ с Христо Иванов. Да се бута и заравнява!

2

Анонимен

преди 3 години

Глупаво е да се събарят. Дайте ги за някакво общо ползване.

1

Сержант

преди 3 години

Прах в очите. Цялата администрация и политици незабавна оставка.