77

Питащ

преди 3 години

Защо се дава интервю само с майката на Цвети? Та нали тя има и съпруг и баща на малкия Сашко?

76

Анонимен

преди 3 години

Можем само да се гордеем с Цвети - 33 години, след 3 години пауза, да се върне на Ролан Гарос с четвъртфинал и 4 победи, с такава игра срещу французойката, взет сет срещу Серина Уилямс и начало с пробив във втория гейм срещу нея. Цвети се раздава във всеки момента, скромна е, не се надува, може да служи за пример на Григор.

75

Анонимен

преди 3 години

Преди години и установиха, че има мъжки хромозоми, даже май бе правила някакъв демонстративен мач срещу мъже, но загуби много нещастно и се отказа да прави такива глупости. Тази не попада в никакви категории - за мъжете е слаба, за жените е чудовище. да си играят сами със сестра си - и това е. Някакви го-ри-ли. Аз не мога да разбера кой се омъжил за нея?

74

Опс

преди 3 години

Тези двете сестри Уилямс, няма ли кой да им направи ДНК тест? Със сменен пол ли са, назобени до козирката ли са, извънземни ли са? Ако играят срещу повечето от мъжете също ще ги бият.

73

Krom

преди 3 години

Браво на момичето! Страхотна игра. Срещу противник за който няма думи за описание! Цвети е страхотен боец! Но, Серина е машина. Цвети игра изключително професионално и достойно. Поздравления и успех в пътя и в тениса за напред!

72

Картофчо

преди 3 години

Браво на Цвети! Супер игра! Нормално е да не и стигнат силите. Все пак няма начин да си по издръжлив от Бизон!

71

Анонимен

преди 3 години

До ШибиРибиНейното име поне се споменава някъде.А твоето никой никъде няма да спомене.

70

Анонимен

преди 3 години

Снощи коментатора каза нещо вярно - срещу Уилямс трябва да извикаме Джокович, за да я бие....жалко, че той не играе.Абе то това не е жена. Ще ми бие със 195 км. в час удари.

69

Анонимен

преди 3 години

Цвети въобще игра страхотно - нямаше я 3 години, върна се на Ролан Гарос, записа 4 победи. Предният и мач бе срещу много по-оитната французойка. Този път взе цял сет на Уилямс. Няма защо да се сърдим, напротив може само да се радваме, че на 33 години играе така страхотно.

68

Анонимен

преди 3 години

Цвети се бори много мъжки снощи. Няма какво да се срамуваме. От Уилямс е Терминатор, от нея са отпадали Шарапова, Навратилова, дори - Щефи Граф. Цвети й взе цял сет, започна следващия с пробив, разхождаше я максимално по корта, но Уилямс се взе в ръце.Ударите и когато сервираше бяха почти 200 км. в час - колкото на Джокера. повечето мъже бият над над 180, най силните - над 200. Цвети биеше със 110 км. в час, нормално за жена, но в тениса няма категории.

67

ЕЙ37

преди 3 години

Цвети игра много добре и се надявам да запази формата си.Американската асматичка може само да си мечтае да играе по-този начин без "лекарствата" си

66

Рамбооо

преди 3 години

Браво на нашето момиче.

65

ФЕН

преди 3 години

Брав, Цвети! Достави ми огромно удоволствие да те гледам! Срещу тази кобила, трудно се играе! Пожелавам ти повишаване на самочуствието ти, което ще ти донесе нови успехи! Помни-ТИ МОЖЕШ!

64

Идея

преди 3 години

Пиронкова трябва да стане тренер на онзи Хасковски ***..

63

Анонимен

преди 3 години

Браво, Цвети!

62

Анонимен

преди 3 години

Серена не само че зоби но също е и мъж.

61

Анонимен

преди 3 години

Поздравления за Цвети.Всички гледахме спектакъла "Красавицата и звяра".Срещу един назобен бизон никоя нормална жена няма шанс да го победи.

60

Стар левскар

преди 3 години

Допингов мутант

59

Емилия

преди 3 години

ОТНОВО ***, ТОЗИ ПЪТ НА ЕНТА СТЕПЕН!

58

Стар левскар

преди 3 години

Това е една допингова *** но в Америка е без контролна