10

оцелял от СДС-Чумата

преди 3 години

Изгонете Бесовицата от редиците си с камъни,за да останете в Историята и защото ако не го направите, ще си скубете косите след изборите за парламент.

9

Minuva42

преди 3 години

Що не гласуват с машини?Нали са големи радетели на машинното гласуване?

8

diana21

преди 3 години

До OffТе затова я издигат - защото никой не иска да бъде начело...Партията е пълен провал, а не е приятно да си начело в такъв момент - умните се крият, но все пак се надяват на чудо и държат въженцето, значи....Гледай и сега кои са кандидатите - все неудачници с дълъг стаж!...

7

diana21

преди 3 години

Който и да стане лидер, тази Партия трябва да си отиде от политиката - колкото по-скоро, толкова по-добре и за тях и за нас! Мъчат себе си и си го изкарват на нас - никой не иска такава жертва....Всеки трябва да знае къде е силата му и къде не трябва да припарва Те стават жалки с опитите си да ни убедят колко са велики - видяла жабата, че подковават коня и тя си вдигнала крака!..Съсипаха страната с този преход, мафии, мутри, мошеничества, интриги, мръсотии - не знаят какво да правят, да си ходят

6

ЖАБЛЯНОВ КАЗА:

преди 3 години

"БСП--НЕ Е ПАРТИЯ"..... ХАХАХААААМИ, ИСТИНАТА ГОВОРИ ЧОВЕКА!!!!!

5

Off

преди 3 години

А съм за *** да си остане лидер. Никой друг на нейно място не е съсипал "лявото" така, както успя тя.

4

Анонимен

преди 3 години

Бюлетини? А защо не машинно?!

3

БСП са гадове

преди 3 години

Тези се готвят да фалшифицират собствените си избори, а представяте ли си какво може да направят на парламентарните ако тяхното протеже радеф ги организира.

2

Защо не викнат Мая

преди 3 години

Манолова-Костинбродска-братГалева-чушкопекбуркановарска-спасила ни от топлофикация-системоубийствена-конопеномарихуанска-арестуваноплачещодетска-машиногласуваща да им направи изборите?С тези честни сини очи като на млада скандинавка,развела този-онзи?А-а,няма да стане,бивша е,отлъчена е от другатавидна БСП харпия и не се дишат с нея.Жалко,щеше да е по-добро от цирк Дьо Солей,който фалира и освободи място за шоу.Няма лошо,Мая още дълго ще низабавлява с наивно-нелепите си конспиративни истории.

1

Анонимен

преди 3 години

А какво ни интересува това нас, нормалните хора ?