90

Анонимен

преди 3 години

Аз се заразих на 20 февруари 2019г. а китайците го откриха преди нова година.

89

Анонимен

преди 3 години

Пияндурници, все виновници им трябват, щото те са най-цвете за мирисане.Ако дядовците не бяха грабили и крадили, досега щяха да бъдат като турция.

88

Анонимен

преди 3 години

По всичко изглежда, че ук се мъчи да прехвърли всичката вина на Китай, опитвайки се да се отърси от лошото впечатлемие, което Джонсън привлече с късните си мерки.Сега, когато нещата са малко по-бистри, е много лесно да показват зъби, но на Китай тази игра им е ясна.Всичко, което могат да направят пияниците, е да плашат гаргите и да *** повечко в атмосферата, с цел да я затоплят.Пожелавам им успех.

87

Док

преди 3 години

Какво е "аСбест"?

86

Анонимен

преди 3 години

Без доказателства и факти, англичаните знаят, че версията им няма да издържи, но тяхната пропагандна машина от папагали, захранване от солидно количество пари смила всяка информация и я преобразува в удобна за преглъщане истина.Те и за химическите оръжия на Саддам много им знаеха човките, но Тони Блеър после мънка като първолак, че 'сгрешили"...Без коментар нататък.

85

ХАХАХАХХААА

преди 3 години

както винаги англичаните лъжат и мажат--болеста е тяхно изобретение--както лъжеха и за скрипеца с дурачока,както и швабите сега лъжат за наваления алкохолик и наркоман

84

Анонимен

преди 3 години

Питър не е пътувал извън Великобритания, издъхва на 30 януари - aутопсията показва - коронавирус в белодробната му тъкан. заключението, починал от "инфекция от COVID-19 и бронхопневмония", но СЗО идентифицира коронавируса на 8 януари.Бре тия в Англия са знаели за вируса, че са и писали като заключение в смъртен акт COVID-19 преди всички останали И ОТ КЬДЕ ДОЙДЕ ВИРУСА, ТО ДАЖЕ В ОТНОДНИТЕ ВОДИТЕ НА БАРСЕЛОНА ГО ОТКРИХА НА 12 март 2019Едно голямо оплитане в лъжи и цялата пандемия!!!

83

Анонимен

преди 3 години

Излъга ли Англия за вируса? Имали са болни още през декември и не са казали.

82

Анонимен

преди 3 години

И защо си мислят, че по това време в Китай са били наясно какво се случва, след като във Великобритания не са знаели.

81

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново, както обикновено поредна порция английски пръдни и изпръдвания.То кога е бил невинен Китай за тях? Все Китай им е крив за всичко.А ако не е Китай, ще е Русия.Островни пияници, инцести и двуличници.

80

Анонимен

преди 3 години

Свърши се тя, мандалото хлопна.Виновни, невинни - англичаните да се оплачат в канцеларията на арменския свещеник.

79

Анонимен

преди 3 години

Добро утро. От Русия и Китай истина не може са се очаква

78

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че ще нахлузят Китай за виновни. Може да са, може и да не са, но в калабалъка - дий коньо, джангър да става.Те като са толкоз сербез рижавите пияници защо бляха до март, х.. ми ли държаха дотогава, а?Сега е лесно да ланкат, ама като отидат на магарешкия, мълчат.

77

До 75 Българин

преди 3 години

Да бе, старият ингилизин като кихнал, и слюнката му хвръкнала чак до Ухан !

76

До 85

преди 3 години

Ами отивай там бе, на добър път и добър апетит !

75

Да видим

преди 3 години

За комунистите отдавна се знае ,че лъжат, както и че китайците са най-лукавият народ, но все пак около възникването на пандемията има доста неизвестни ! Например , съобщават за някои ранни случаи на коронавирус в Европа , но не уточняват дали е същият като китайския, и ако е същият - защо още тогава не се е проявил с такава сила, а това стана чак след 2-3 месеца ! Освен това, вече има предположения, че китайците предварително са били подготвени за бързия строеж на болници !

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80По - добре , страна в която ядат прилепи , от колкото страна изтребила коренното население на цял континент !

73

до 81

преди 3 години

Д-р Симидчиев каза, че наименованието на вируса е CoV-2008/Bulgaria. Спомена, че 50% от българите с имунитет. Но на мен ми се струва някак странно. Знам, че има генетична памет. Генома на вирусите притежава наследственост и изменчивост. Това са структурни ДНК и РНК гени.Не знам дали кукумявката има общо с прилипите. Вероятно няма. Прилепа е бозайник и животно. Кукумявката не е бозайник. Тя е птица. И да- има такова поверие, за което разказвате. Аз съм съм чувал от баба. Не мисля, че имат общо

72

Az be, az

преди 3 години

До Pak sum azклас:Птици (Aves)разред:Совоподобни (Strigiformes)семейство:Совови (Strigidae)

71

Pak sum az

преди 3 години

Намерих следната информация за кукумявката:Домашната кукумявка (Athene noctua) е вид птица от семейство Совови, относително малка в сравнение с останалите представители на семейството.РазмножаванеДомашната кукумявка мъти от април до юни, най-често в изоставени гнезда от други птици. При нормални условия снася от 3 до 5 яйца.Допълнителни сведенияВ България е защитен вид. Според народни български поверия кукумявката предвещава смърт.