22

Щом

преди 3 години

някой е заплаха за обществото - изолация! Ако трябва и насила! Както болните от лепра някога - в лепрозориуми!

21

Анонимен

преди 3 години

Като иска да си ходи дома да си ходи. Защо да го държат в болницата насила и белите хора да плащат за престоя му? А в същия този момент бели хора да не могат да си намерят кой да ги лекува и къде, или да броят парите си в джоба и да се чудят дали да се лекуват или да си купят храна.

20

Анонимен

преди 3 години

До колкпт знам, спин не е силно заразна болест и не е зсдължително да е под карантина в инфекциозното. Та, какво е правел този човек в инфекциозното си остана тайна за нас, след прочитане на новината. :-)

19

Въпрос

преди 3 години

А тоз жител на Столипиново защо изобщо е жив?Какъв е смисъла от съществуването му за Земята?Защо някой не прекрати мъките му с една тръба у кривата кратуна?

18

махленско

преди 3 години

А ми Мънго като избяга в махалата ипоопраши комшийките, някоя и друга засукана от етноса, които и заработват по околовръстното, ето ти пламнАл половин град и околията, за това го дирят и ...

17

Д-р ДивоК

преди 3 години

Така поднесена абсолютно нелепа новина.

16

до 13 киро

преди 3 години

вагиналният секрет убива ХИВ вируса, така че здрав мъж от жена болна със спин при вагинален е абсолютно невъзможна да се заразиш! заразата е при *** и от заразен мъж към здрава жена или мъж. прочети медицински книги, ако не вярваш!

15

Ф.С.В.

преди 3 години

В БЪЛГАРИЯ -ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НЕ СТИГАТ ДО СЪД -А ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ 'СОРТА' -ДА ИЗБЯГАШ ОТ БОЛНИЦАТА ??? СА ЗА СЪД ?? СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА!! ИМАШЕ ЕДИН ИЗБЯГАЛ С КОВИД19 ОТ БОЛНИЦАТА В БУРГАС - ГОНИХА ГО,, ГОНИХА ГО -НАКРАЯ ОСТАНА БЕЗ ДЪХ И УМРЯ

14

Анонимен

преди 3 години

Ако няма ковид, какво значи "избягал"? Всеки човек има право да си тръгне с подпис от болницата ако не е с нещо опасно за другите. Спинът доколкото ми е известно не се предава по въздушно-капков път и не налага който и да е да стои заключен в болница. Много е странно това съобщение на болницата. Ако има корона, да си го търсят и да го приберат, но иначе, просто нямат право да правят такива изявления.

13

Анонимен

преди 3 години

До пенсионерМного сте назад с материала

12

Ф.С.В.

преди 3 години

По случая е образувана проверка с мнение за връчване на предписание от РЗИ, а за извършеното престъпление е докладвано на Районната прокуратура в Пловдив.Откога АКО ИЗБЯГАШ ОТ БОЛНИЦАТА -СЕ СЧИТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?? А КОГАТО УМРЕШ В БОЛНИЦАТА -НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ХОРА БОЛНИ ОТ СПИН -СЕ ЗАПАЗВА ТАЙНАТА НА ТЯХНАТА ЛИЧНОСТ- ЕДИНСТВЕНО ДОКОЛКОТО ЗНАМ - БОЛНИЯТ ТРЯБВА ДА ПОДПИШЕ ДЕКЛАРАЦИЯ НА "ДОБРА ВОЛЯ" ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПОЛОВИ КОНТАКТИ!

11

Киро

преди 3 години

До 7, ти си *** бе, вероятността да се заразиш при вагинален и *** секс е почти еднаква, вероятността да се заразиш при *** секс с жена и с мъж е абсолютно еднаква. Сериозна част от заразените, са в следствие на използване на общи игли, при прием на наркотици. При гейовете има доста заразени, защото не са ползвали презерватив, не защото са гей. От кога някой със СПИН е длъжен да е в болница.

10

До 4

преди 3 години

Поне от теб със сигурност няма да вземат мозък

9

Анонимен

преди 3 години

Ха на бас...че утре ако псовиса...ще го пишат 'починал от ковид".

8

Анонимен

преди 3 години

Еееее, айди сига!Важното е, че не е избягал "заразен" със Ковидчо.

7

Анонимен

преди 3 години

жител на "Столипиново"

6

Анонимен

преди 3 години

За "грамотната" ***:СПИН не е болест, за следствието от нея, финалната й фаза. Вирусът е ХИВ, човек е болен от ХИВ, а не от СПИН.Заключение, вместо Преамбюл:Столипиново говори само за себе си...

5

пенсионер

преди 3 години

стига с това Полит-Коректно и измислено Понятие СПИН, истинското име на Болеста е Гей-Свързана-Имунна-Недостатъчност - проверете ако не вярвате! А старците като мене, му казват просто Гей-Чума, почти невъзможно да се хване при Хетеросексуален вагинален кекс!!

4

Анонимен

преди 3 години

Оставете мънго бе той при баячки се лекува.

3

Емайлиран кюнец

преди 3 години

Нямате право да го държите на сила. Пък и кой плаща сметката на столипиновеца?