43

Словянин

преди 3 години

Живял съм при соца и в демокрация. При Бай Тошо с всичките простотии беше 2 пъти по-добре от днес. При соца Китай са 1 в света, а при демокрацията ние сме слуги на западните банки и корпорации, които ни грабят по 16 млрд Евро на година.

42

До43

преди 3 години

Не знам с какви си разговарял, но аз съм разхождал колеги от Европа и Щатите - Соца им е супер интересен.

41

Анонимен

преди 3 години

Едва около 5% от посещенията се правят от българи.Българите не обичаме манипулациите като тази с измислената реалност при соца.

40

Да бе да

преди 3 години

Абсолютни глупости .Колко и чужденци да са идвали в България въобще не им е зор за соц.времето.Като ги питам защо така ,а те ми отговарят че виждат своята страна преди 100 години.Интересува ги само античността.

39

Анонимен

преди 3 години

Хвърчил и всички родоотстъпни партии и предатели да охлаждат супата

38

българин

преди 3 години

Чърчил продаде България на Сталин за 2 бутилки Арарат и сега ни гледат сеира!

37

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОзащо говорите глупости при капитулацията на германия,българия губи подкрепата на своя съюзник и я чака съдбата на победена страна.ако не беше червената армия българия щеше да бъде поделена между съседните страни.

36

Ето ниша за

преди 3 години

специалиста по соц халтура Минеков.Да започне масово производство накаменни партизани,обядващи обилно след тежка битка с кучетата на мандрата.По престижно и изгодно от вдигане на "въстания".

35

Анонимен

преди 3 години

До До 19Другарю, паметника (не е само един) се съхранява и поддържа съгласно договора за обединението на Германия. Оттам нататък на всеки, който е бил в Германия дори и за кратко, му е ясно, че тези паметници не заемат никакво централно място в архитектурните забележителности на града, както е в София и в другите български градове, осеяни нарочно с паметници от съветските окупатори (паметника на Альоша и др подобни)

34

Сата НАТО

преди 3 години

Ако Червената армия не беше влезла 1944 г, сега България щеше да е до Пловдив, Добруджа и западните покрайнини нямаше да са български.------- Глупости на търкалета. Ако Червената армия не беше влязла, България изобщо нямаше да се изтегли от Беломорието и Маквдония.

33

Анонимен

преди 3 години

Хайде чао. Отивам на протеста, всичко е фул!

32

Тим

преди 3 години

Знаеш ли колко ми пука какво мислят "на запад" за нашата история!

31

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО Е СИМВОЛ НА СОЦИАЛИЗМА И ЗАТОВА НЕ ГО ИСКАТ НИКЪДЕ.

30

Анонимен

преди 3 години

Дайте статия сега за 200 човека на протеста. Или вие пишете само когато е угодно на определени хора.

29

до 30 чрвенотиквеник

преди 3 години

До АнонименИспания и Португалия са на светлинни години пред социалистическа България.Пропускаш само факта че комунизъм и фашизъм е едно и също нещо .Добре ви беше вие да сте маслото -управляващата партия от господари а всички останали роби няма кътче на земята където да са управлявали съветските слуги и да прогресира

28

Хахаха

преди 3 години

Може и да им спретнем напрво възстановки. Сега се тренира върху възстановки за велики народни възстания, а другия месец може да има и възстановка на великата октомврийска социалистическа револщция.

27

Анонимен

преди 3 години

9-ти септември 1944 година и социализмът ни спасиха от още 30 години фашистка диктатура, както в Испания и Португалия. Спаси ни от загуба на територии в полза на Гърция.Слава богу, че се спасихме от още 30 години фашистки издевателства над българския народ. 30 години без индустрия, без образование, с фашистка върхушка, която щеше да унищожава доказателства за престъпленията си.Така стана в Исания и Португалия.

26

Цецо Мен

преди 3 години

Хахаха що за идея.

25

Ъъъъъ...

преди 3 години

Що така нищо не разбрах от тази "статия"?

24

Анонимен

преди 3 години

България обяви война на САЩ и на Англия и загуби войната. Ако Червената армия не беше влезла 1944 г, сега България щеше да е до Пловдив, Добруджа и западните покрайнини нямаше да са български.