161

Анонимен

преди 3 години

До всички недоволни и търсещи причината за своите несполуки в другите хора: Никой не Ви е виновен за вашите проблеми.Не може цял живот да търсите вината винаги в други хора.Всеки каквото си е надробил-това ще си сърба. Не се доверявайте на хора, които ви обещават много, защото обещаното не е като даденото!Не са ви виновни нито правителството-нито държавата.Държавата си ТИ! Ако всеки тръгне да иска каквото му скимне-ще настане анархия. За това в демокр. общество се правят избори.Отиваш и гласуваш

160

Анонимен

преди 3 години

Самото присъствие на полицията на мутрите и тези безyмни КПП-та ограничаващи или спиращи нормалното придвижване на всички в София, провокират напрежение и насилие, както стана на втори септември. Примерно защо днес сутринта, групи от полицаи по кръстовищата на Дондуков с другите улици не пускаха хората да минават?! Това провокира насилие в хората.

159

Странджата

преди 3 години

То си е казано на зъл протестиращ зъл полицейски прът И е напълно законно и в правилата на Обществото

158

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни некадърници са от МВР, но за съжаление от тях зависи дали ще ви бият, арестуват или глобят. Това е така понеже в България нищо никога не е зависело от обикновения човек, той е длъжен само да плаща масрафа. Ако искате да сте хора - обмислете възможността да живеете в друга страна. На колкото и години да сте. Аз съм над 50 и вече се замислям много сериозно да сменя страната.

157

teatyr

преди 3 години

СЪЛЗА И СМЯХ

156

Анонимен

преди 3 години

Утре се очаква да пристигнат и автобуси с протестиращи от цялата страна - kak be?

155

Анонимен

преди 3 години

Банановата държава България трябва да излезе от ЕС,н е енормално един човек да прави всички инстанций да слушат глупости.Нигерия и Бангладеш имат такова негарско управление.

154

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

ЦРУ ще следи за реда И АНТИПРАВИТЕЛСВЕНИТЕ НАСТРОЕНИЯ !

153

Четете закона !

преди 3 години

Ей тук вижте какво ги чака тримата натровени: https://giustizia.it/resources/cms/documents/Carta_dei_diritti_e_dei_doveri_Bulgaro.pdf *Временна отмяна на нормалните правила натретиране:Министерството на правосъдието, в някои редкислучаи на неподчинение или други сериозниситуации на извънредно положение, има право дапрекрати в института или в част от него,налагането на нормалните правила на третиранена лишените от свобода и опасните за обществотолица

152

Анонимен

преди 3 години

Стъки и приятели щели да се включат във въстанието като се стъмни!

151

Анонимен

преди 3 години

Утре ще е ден за катунарски сълзи и сополи :)

150

Анонимен

преди 3 години

До НародоБаце, заключвай си шкафчетата, че идваме за крадените милиони.Гечев, ти ли пишеш с тоя псевдоним бе? Ей голям глад те гони, а? Само чекмеджета сънуваш :)

149

Анонимен

преди 3 години

Утре като цъфнат тримата чикиджии на протеста предлагам полицаите да им нацепят кофите профилактично. Все пак трябва да си заслужат дубайските кинти!Ако се мерне *** и него да профилактират - да свиква на порядките в пазарджишкия :)

148

Чака

преди 3 години

До НародоЗа шофьора ли говориме ????

147

Чака

преди 3 години

До АнонименЗа шофьора ли става дума ????/само питам/

146

Анонимен

преди 3 години

Чуя ли за протестиращи, които идват с автобуси от страната и спирам да чета нататък...

145

Народо

преди 3 години

Баце, заключвай си шкафчетата, че идваме за крадените милиони.

144

Анонимен

преди 3 години

Крадецът утре трябва да му е последният ден във власта.#####На изтърваните от Карлуково ,явно трябва да им се обясни по трудния начин.

143

Анонимен

преди 3 години

Крадецът утре трябва да му е последният ден във власта.

142

Алекс2

преди 3 години

"Въстание " 2 3 4 5 и редовни избори ! Нека младите се накупонясват колкото искат на жълтите павета нема лошо ! Нали затова са млади .Само да оставят тия които работят и плащат данъци да се придвижват спокойно ! А Босия и Йоло Денев са си жива Софийска атракция пак нема лошо !