49

Анонимен

преди 3 години

Хахаха... все едно аз да кажа, че тиквата е нелегитимен премиер...Само ес мишките могат така нагло да изопачават истината.

48

Анонимен

преди 3 години

На снимката прилича на трвнсвестит.

47

антизападопоклонник

преди 3 години

До юбералес,Какво като е 390? средната заплата в Беларус! То не е толкова важно колко е средната работна заплата в ?, какво можеш да си купиш с тази заплата. Знаеш ли колко струва електричеството в Беларус, какви са цените на продуктите от първа необходимост, какви са цените на недвижимите имоти, какви легални методи за сдобиване с такива има? Айде намери клипове в интернет, може и снимки, на ровещи по кофите за *** хора там!

46

юбералес

преди 3 години

До БобиДанните показват как Русия чрез Беларус прибира едни 8 млрд.$ от ЕС. Отделно Русия дотира с 6-8 млрд.$ Беларус, отделно страната печели няколко млрд. от заобикаляне на санкциите Русия/Украйна/ЕС, и въпреки това средната заплата е 390Евро. Значи ли, че има нещо сбъркано в Беларуската икономика?

45

Анонимен

преди 3 години

Тази пък домашна готвачка какво си въобразява??? Ненормал-ни-ца........тя ще каже КОЙ Е ЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ!!! И то от Литва!!! Виждаме "демократичните" избори докъде водят! До ограбване и съсипване на държавите!!! Гад-ня-р-ка! Знаете ли какво отговори на въпроса какви са тези 900000 дол. които са намерили в дома им......тя се засмя и вика..."Мислите ли, че ако имахме толкова пари, щяхме да се борим за някакви си права на хората"!! ТОЧЕН ЦИТАТ!!! ЕТО ТОВА СА "истинските демократи"!! На-ха-лница!

44

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До АнонименКойто не иска ЕС го напуска. ЕС е единствената империя която може да се разширява и стеснява без война. Британците да одят при Тръмпи.

43

Анонимен

преди 3 години

стига с този европейски съюз!англичаните защо мислите,че го напуснаха?защото мразят европа и останалите на континента?не категорично не!те не искаха този съюз да продължава да се развива като германски съюз като същз на третия райх,където всички единствено и само да слушат меркел.

42

юбералес

преди 3 години

Според Беларуската Википедия, статия ''Економика на Беларус'': Експорт за Русия 38%(16млрд.$), ЕС - 30%(12,7млрд$), Украйна -12%(5млрд$). Импорт - Русия - 59%( 24млрд$), ЕС - 18%(7.2млрд$), Китай -8%(3млрд$). Тоест Беларус има отрицателно салдо с Русия от 8 млрд$ и положително с ЕС и Украйна от 10млрд$.

41

Анонимен

преди 3 години

бил съм в беларус-прекрасна страна.въпреки,че ние сме в ес,там е сто пъти по-добре.имат си всичко,което имат на запад-модерни супермаркети с нормални цени,изобилие от стоки,макдоналдс,развита инфраструктура,модерни билдинги,чистота по улиците,ред и почти нулева престъпност(в сравнение с украйна,където е някакъв ад),здравеопазване дори по-добро от много европейски страни...да не говорим за образованието.

40

Анонимен

преди 3 години

нещо взе да напомня на венецуела!

39

Доктор

преди 3 години

Тази кифла явно е "мъжът" в лесбийското и семейство.

38

юбералес

преди 3 години

Тихановская получава финансиране от ЕС, а Лукашенко от беларуския народ и Кремъл. ЕС признава Тихановская за легитимен президент, а Путин признава за такъв Лукашенко. Народът на Беларус признава Тихановскя, ОМОН - Лукашенко. Точно това е целта на ЕС - да противопостави беларусите на Русия. Тихановская получи ключовете от ''Беларуския дом'' във Варшава на фона на червено-бяло-червения флаг - старото знаме на Беларус. Такъв казус в международната политика не е имало. Става интересно.

37

Доктор

преди 3 години

Този ***, на снимката , има същата жажда за власт като нашата крушовска конярка - Нинова. Във всички пост-комунистически страни е силно изявен стремежът за връщане към руската орбита на влияние. А *** са плъзнали навсякъде и подстрекават агентурата си и русофилските предатели.

36

Инелектът

преди 3 години

Тази дама няма как да е лице на опозицията. Някой се подиграва с драгия зрител на водевила.

35

Анонимен

преди 3 години

АЛО СВЕТА ДОРОГАЯ МОЯ...САЛОНИТЕ ЗА МАСАЖ В АМСТЕРДАМ И БРЮКСЕЛ СА ЗАТВОРЕНИ ОТ МЕСЕЦ МАРТ!КЪДЕ ХУКНА И ТИ?

34

Анонимен

преди 3 години

тази беларускиня ако си мисли,че има работа за нейните сънароднички в кварталите на червените фенери в амстердам,брюксел,париж,франкфурт и така нататък,дълбоко се заблуждава.те са затворени от март месец заради коронакризата без изгледи да бъдат отворени скоро...така че красивите беларускини ще се сблъскат с огромен негативизъм и дори враждебност от страна на нигерийките и филипинките.

33

Анонимен

преди 3 години

До Хемусправ си,но не към кварталите на червените фенери,тъй като те са затворени заради коронавируса,а към полята на испания и германия.

32

толерантен

преди 3 години

Накрая, всички платени "недоволни" от Лукашенко, ще се съберат в оная къща в Полша и ще приключи "демократизацията".

31

Поручик Ржевски

преди 3 години

Не я знам тая Тишановска, за пръв път я чувам, но някой от вас има ли данни за социологическо проучване преди изборите, където тази дама води пред Лукашенко?ИМАЛО ЛИ Е СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И КАКВО СА СОЧЕЛИ ТЕ?

30

Хемус

преди 3 години

Ако падне Лукашенко от власт вярвайте,че най-големия стокооборот на Беларус ще бъдат жените им,както е с Украйна!