112

Анонимен

преди 3 години

Що за глупости - масова истерия за нищо.

111

Анонимен

преди 3 години

Ще има ли санкции за Китай? Или само се бъркат в нещата на по-слабите държави ... като Беларус! Смешнищи!Колко трябва да си вдлъбнат за да засадил нещо което не знаеш какво е и идва от Китай? Хамериканците са многооо простовати честно

110

Анонимен

преди 3 години

Какво стана сега, вместо да плашат редовия американец с Путин, започнаха със Си Дзинпин.

109

Христо Христов

преди 3 години

До 111Не знам какво е поникнало, но са брали плодовете на американската демокрация.

108

Анонимен

преди 3 години

Добре че не са ги сготвили.

107

Анонимен

преди 3 години

И в крайна сметка какво е поникнало?

106

какво се чудим

преди 3 години

обикновен китайски комунистически тероризъм

105

Кво речи!?

преди 3 години

Много зле са хората, пък ние се чудим как някой хвърля пачки през терасата.В целия град/щат нямат магазин за семена че по амазон ще си ги поръчват!? Дошло нещо дето не го знае какво е и го засадил, какво е очаквал бобените зърна от приказката , че да иде в Горната земя и после да яхне два сокола , че да се прибере.....

104

Анонимен

преди 3 години

Американци пазели европа --това е най-тъпия герберски виц,чупи мивки. Военните им базиса за окупация, не за пазене.

103

Анонимен

преди 3 години

Само полуограмотени българистискат палци на сащ. Колкотопо-малко английски знаят, толкова по-горещи прислужници се показват.

102

Ебассси фейка

преди 3 години

ВСИЧКИ колети идващи от чужбина независимо колко са и от къде са МИНАВАТ СКЕНЕР за откриване на наркотични вещества, органични и забранени материали. Всички. И това правило е не само за САЩ но за всички останали страни. Подозрителните пакети НЕ ПРИСТИГАТ до получателите. Без значение дали става въпрос за 1 ...100 или 10000 пакета.А както е в случая и в пакета има семена те се преминават митническия контрол ЕДИНСТВЕНО ако служителите там са убедени че не застрашават екосистемата на страната.

101

Анонимен

преди 3 години

1. Ягоди не се сеят, какво са учили в училище, какво вярват на търговските гиганти, са явни проблеми.2. Митническите власти били засичали много пратки със семена от всички краища на света, защо? Семена и посадъчен материал не са ли под специален режим. Особено ако се има предвид, че големи семепроизвидители налагат почти монопол заради изискване за сертификация.3. Защо няма снимки какво е поникнало? Дали информацията цели дикредитиране на Китай?4. В америк пощи няма ли изискване за подател?

100

Анонимен

преди 3 години

Кои са дръпнатите щото те от Япония през Китай и Виетнам до Малайзия все са дръпнати.

99

Анонимен

преди 3 години

Изобщо,американците за пореден път доказват,защо държат приза за най-Tъпaнация..

98

Вече се случва

преди 3 години

Дръпнатите *** настроиха целия свят срещу себе си ! Много лоша комбинация - китайска лукавост и комунистическа наглост !

97

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕ тук си прав, САЩ проспаха възхода на Китай. Но на Китай им се объркаха в сметките в момента в който се появи Тръмплиера! Освет това цял свят се настрои срещу тях заради китайския вирус. СССР беше много по-мощна държава от Китай - държаха половината свят в ръцете си, пратиха човек в космоса, но се разпаднаха. Китайчетата са въздух под налягане. Ако запада им наложи мита на стоките и си изтегли заводите ще умрът от глад.

96

blqblq

преди 3 години

получават семена по-пощата и ги изяждат,прилича на един американски сериал,женени с деца

95

Анонимен

преди 3 години

Хаха Европа да чака Сащ да я спаси от Китай при положение че всеки 5-ти в Сащ е дръпнат ***.Много логично.Сащ си въртят търговииката с Китай и инвеститорите се изсмяха на Тръмп като им каза да си преместят бизнеса.Сащ щели.... пълни клоуни сте феновете на Сащ в БГ.Нищо не чакам от американските неадекватници те създадоха Китай те са виновни за всичко преди тях Китай беше селскостопанска държава технологично след България.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93То ти не само със САЩ нямаш общо, но и с Европа, като ти гледам правописа, явно си родом от БЛAТНАЯ.

93

Анонимен

преди 3 години

Абе ти даваш ли си сметка, че Европа ще я схрускат Русия и Китай без САЩ. Кой ще ви пази бе? Ония смешници немците ли с фармацевтка за военна министърка и с ръждясалите танкове и изтребители? Самите САЩ не искат да ви пазят вече и съкращават войници така че желанието ви ще се изпълни скоро.