102

Щирлиц

преди 3 години

И ваксина ковид19 за по-бързо поумняване.

101

бясна

преди 3 години

Ми да направят занимални за децата, чиито майчин език не е български. Аман!

100

Гот

преди 3 години

Направо от родилното да ги даваме на еничарите.Къде отива свободата щом започнаха децата да отнемат!?

99

Анонимен

преди 3 години

А детски градини за всички? Кога?

98

arsenalfc

преди 3 години

Ние пък ще си пращаме децата на градина у запад, така че все ми е тая какво приемат.За какво да тъпчат пръста на тази страна, която не може и 5 % бъдеще да осигури за младите.

97

Сп???нс

преди 3 години

На първо четене съм против, но като се замисля колко се промени живота.... Да, едно време като те изтърват от къщи и не могат да те приберат, знам какво премеждие беше някой да отиде за вода до тях и да успее да не го усетят и приберат. В новите квартали бяха масово млади хора и имаше много деца и никой не беше сам, 99% от нас имаха братя и сестри, а сега по едно дете и единствения начин да не растат сами е да са на детска градина или училище....Жалко и тъжно че одъртяхме.

96

Във Франция

преди 3 години

Тригодишните учат онлайн, а нашите скандинавчета ходят по кофите смет.

95

Анонимен

преди 3 години

А защо прецакват децата заради децата от малцинството, при които нищо няма да се промени? Така мутрите оставят децата ни без детство. Да намерят друг начин да образоват малцинството, а и това си е наливане на вода в каца без дъно. Аз лично не съм ходил на детска градина и аз и още няколко неходили на детска градина бяхме добрите ученици в класа.

94

Анонимен

преди 3 години

След като е задължително ще има глоба за родителя ако не го води а тези които са в маалата нямат пари и глобите не ги бъркат!

93

Анонимен

преди 3 години

Правят го за всички заради малцинството!А те пак ще си правят каквото искат защото не може ги задължат

92

Анонимен

преди 3 години

И на какво повече ще го научат в детската градина, на което ние като родители не можем? Да си яде мьрсолите ли? Щото за друго не се сещам... Макар че и на това можем, ако решат да го направят задължително.

91

Анонимен

преди 3 години

Детските градини не са естествена среда за децата! Детските градини идват в началото на века с индустриализацията на обществото, когато майката и бащата отиват в завода на поточната линия и детето няма кой да го гледа. Извратеняшко е това да е задължително!!!

90

Анонимен

преди 3 години

То за събратята думата "задължително" не важи. Така че не знам защо се хабят...

89

Анонимен

преди 3 години

Не от 4 от 3 трябва да е и в събота дори, за да може да учат български език от рано. Статистиката е страшна, масово децата ще са от етноса. Гледах едно предаване в подготвителен клас, гледат втрещени без дума български. До къде се докара тази България, с български паспорти да не знаят български. Че са роми, роми са, но по-добре в умилище отколкото в гетото.

88

До 74 гост

преди 3 години

Що пък госпожата да се самоубива бе? Кой си ти да решаваш кой да живее и кой не? Не знаех,че тук пишат и такива хора като тебе. Харесва ти да подтикваш хората към самоубийство ли?

87

Анонимен

преди 3 години

Дано по-скоро падне това отровно правителство, начело с безакълните прислужници на чужди интереси, които внедряват тук всяко безумие, което им пробутват западните им ментори.Крайно време е да се появи някой нормален човек начело, умен, достоен, с мисъл и грижа за децата и народа, а не тези *** които от избори на избори ни натрапват от американското посолство.Иначе няма оправия, все повече и повече налудничави неща ще ни задъължават

86

Анонимен

преди 3 години

Целта е да омешат децата с Ромите. Зорът е да развиват калпавата си толерантност, от която няма положителен ефект никъде в Европа и в света.И осигуриха ли достатъчно качествени детски градини, та и ще ме задължават да си давам невръстното дете да му викат и да го бият разни подивяли учителки???

85

До гост

преди 3 години

Пък про,сто.тията на мъже като тебе е уникална.Благодаря на Господ, че не ме събра с някой като теб. *** то и няма как да се случи де. И най-големият красавец да си, като си отвориш устата и край.

84

Анонимен

преди 3 години

От къде на къде ще ме задължават да си давам детето от 4 г възраст на детска градина там да се омеша с ***, които ги приемат с предимство?И на базата на какво право ми се бъркат в семейството и възпитанието на децата?Това е незаконно!

83

Майки,

преди 3 години

ДА ДАДЕМ ТОВА РЕШЕНИЕ В СТРАСБУРГ!!!! НИКОЙ И НИКЪДЕ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ДАВАМ ДЕТЕ НА 4 ГОДИНИ В ДЕТСКА ГРАДИНА!!!!! Няма Франция, няма България....ТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА ЕЛЕМЕНТАРНАТА ЧОВЕЧНОСТ. КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ, КОЙТО НЕ ИСКА - ДА НЕ ХОДИ!!! АНТИЧОВЕШКО РЕШЕНИЕ. ПОЗОР ЗА ТЕЗИ, НА КОИТО ИМ ЛИПСВА СЪРЦЕ!!!