12

Скептик

преди 3 години

Ами Лукашенко не е чак толкоз *** да остави да му спретнат украински метеж.

11

О-хоооохоохо

преди 3 години

Сега ,че го таковата яко!

10

Анонимен

преди 3 години

Руският Интерфакс съобщил, че обиск се извършвал и в щаба на хвърления в затвора опозиционер Виктор Бабарико, който бил кандидат за президент на Белорусия. Защо чак сега? Така нареченият опозиционер Виктор Бабарико е арестуван поне от 50 дни.

9

Анонимен

преди 3 години

"Знак отишъл в офиса си за участие във видеоконференция, но не можал да се включи, а само успял да изпрати думата "маски"-------------------------По-рано не писахте ли, че диктаторът Бацко бил изключил интернета в цяла Белорусия? Даже в лъжите и пропагандата е необходима последователност.

8

Патриот

преди 3 години

И наште грантаджиии трябва така да ги изловим,мама им безродническа предателска!

7

Анонимен

преди 3 години

За някой опозиционер, за други агент на чуждо влияние.Между другото, ако е толкоз мощна опозицията, защо не предизвика референдум и промяна на закона в Беларус. Например след 30 дена, 100 хиляди на митинг, президента автоматично подава оставка.

6

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

МНО ВАЖНО !САИТА ДНЕС Е НА ЛОКАШЕНКО ?ИЛИ НА БАНКЯ МИСТЕР МАГИСТЕР ВИНЕТУЧКА ?САИЧЕ ГЛЕИ СИ БАНКЯ !

5

Архангел Псувнаил

преди 3 години

"БКП то където печелеха с 95%"Ето хванахме те че си платен. БКП печелеха с 98.9% или с 99.8%Нека дедо Дьорд да ви пообразова и обучи повече преди да ви пуска на терен.

4

Анонимен

преди 3 години

А този дали не е фанатик или просто си гледа така налудничаво.

3

.!.

преди 3 години

Бре като видях, че тоя лукашенко е спечелил с 80% изборен резултат и се сетих за навремето БКП то където печелеха с 95% всеки провел се избор! Та няма ко да се лужем такива резултати са станали възможни с помоща на голямо фалшифициране и с помоща на путин!

2

Христо Христов

преди 3 години

Батката знае, че на провокативните действия на ес и нато трябва да се отговаря с противодействие!Инак нищо чудно поляци или подобни западни агенти да отвличат провалените си марионетки, за да не им плащат обещаното. Все пак брюкселските ценности включват лъжата и насилието.

1

Анонимен

преди 3 години

Леллеееее, какъв обезумял от надъханост и натегачество сорросссоид.