78

гост

преди 3 години

Ако тиквата реши да флшифицира всичко като Лукашенко и си надпише 1 милион мъртви души ... мож мож.

77

Анонимен

преди 3 години

По едно последно проучване, което няма да ви го покажат по нито една телевизия, ГЕРБ, хващат под 8%, не знам за какво спечелване говорите.

76

Бай оня

преди 3 години

В затвора няа ли да ходи мутрята

75

ГЕРБ са дотук

преди 3 години

До Обективно: Отсега е ясно, че Бойко няма да може да състави правителство след следващите избори. Никой няма да иска да се коалира с гербаджиите, а от сегашните му патерици ще влезе в новото НС само ДПС. "Патриотите" ще са на ръба, ако изобщо влязат. Но Доган е прагматичен политик и нема да се качи пак на потъващият гербаджийски кораб.Ще има най-вероятно шарен парламент и експертно правителство.

74

Обективно

преди 3 години

ЗАВИСИ С КОЛКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ГЕРБ. ПРОЦЕНТЪТ ОПРЕДЕЛЯ ДАЛИ МОЖЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА САМОСТОЯТЕЛНО. НЕ ЗНАМ КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ТЪПОЧЕРВЕН, ЗА ДА НЕ ВДЯВАШ ТОВА, ДОЦЕНТЕ.

73

Режим на оцеляване

преди 3 години

Агонията на Бойковото правителство продължава. Ако си беше подал оставката преди месец можеше и пак да спечели следващите избори. Сега вече е късно. Ще раздава пари на поразия (не от чекмеджето, а държавни), за да се спаси, но няма да го бъде.

72

Анонимен

преди 3 години

Горките студент, на които преподава въпросният доцент, с червена книжка.Светослав Малинов трябва да се зачисли към отровното трио и да свормират Отровен квартет, вместо да пълни главите на студентите с лъжи.

71

наблюдател

преди 3 години

Ръка трябва да му целувате на Баце да не се откаже да управлява следващият мандат, че с него зле, ама без него още по-зле.

70

Дядо Соци

преди 3 години

Този доцент Светослав Маринов не сме го чували.Як комунист,Не е желязо , а чу.***.н. ей!

69

Анонимен

преди 3 години

Тролчета още малко ви остава! Имам човек при вас!

68

Анонимен

преди 3 години

Тоя малинов голем пее е дддеееее......рас бе!Герб е единствената про Европа и про НАТО! МИЛИОН И ДВЕСТА ХИЛЯДИ СМЕ КОМУНАРИИИИ ЩЕ ЯДЕТЕ НА ХУ...Р....КАТА ОБРАТНОТО!

67

те

преди 3 години

Това правителство, със всичките му недостатъци е най-доброто и действащо за Българите от 30г.насам....Помислете всички хейтери-----дясно -центриско срещу ляво-надолеее,надолееее

66

Христо Христов

преди 3 години

Аз отдавна съм казал, че тиквата-полумесец няма да иска да бъде премиер... Това е сигурно.А причината е, че така е опоскал хазната, а ес точи такава балтия за новите вноски, че не само няма да им анищо за крадене, а ще трябва да дава от джоба си. А тиквата му кърви сърцето ако трябва да даде... дори от бюджета.

65

Анонимен

преди 3 години

Според мен това ще бъде най-трудно съставяне на правителство от ерата на демокрация.Да не кажа невъзможно.

64

ПРЕБРОИТЕЛ

преди 3 години

аз не виждам, ако ГЕРБ спечели изборите, както винаги до сега, КОЙ ще прави управляваща коалиция ДПС и Пинокио или БСП и ДСБ или всичките вкупом и ще ... станат бързо-бързо непотребни

63

Анонимен

преди 3 години

значи, демокрацията е, когато спечелиш изборите да не управляваш за да не обидиш някой който се въргаля в палатка на жълтите павета

62

ПРЕБРОИТЕЛ

преди 3 години

това за броенето на бюлетините, протоколите и чувалите... нали го изчерпахме. във всяка комисия особено в София има поне двама члена от БСП, като са зам. председатели и секретари, а на 1/3 от секциите са ПРЕДСЕДАТЕЛИ. всички протоколи се подписват от ВСИЧКИ членове на комисията, а чувалите които се носят в Арена Армеец вече нямат значение след като протоколът бъде готов

61

Анонимен

преди 3 години

"всички прогнози за разпад , крах , и т. н . на ГЕРБ не се сбъдват . ГЕРБ побеждава на всякакви избори !"Aко е като изборите за кмет на София, нормално да "побеждава"... :) Ако ме разбираш какво искам да кажа. Не в важно кой как гласува, важно е кой брои. И разни други подобни мисли ми се въртят в главата като крилати фрази от миналото.

60

другаре

преди 3 години

всички прогнози за разпад , крах , и т. н . на ГЕРБ не се сбъдват . ГЕРБ побеждава на всякакви избори !

59

Анонимен

преди 3 години

Товаришчи, няма по-добро от "лошото" управление на ГЕРБ !Затова "протеста" ви е на изкуствено дишане от Дубай и Белград и Кремъл.