42

Просто си спомнете..

преди 3 години

В едно не особено далечно минало в Гърция се влизаше с визи... А гръцките гранични служители разберяха ли че си българин почваха с псувните, наглото и надменно отношение и т.н. Добре че сме в ЕС.

41

Рагин скочи ли вече?

преди 3 години

"Ако кажете, качвам се на третия етаж и падам жертва. В петък и това ми мина през акъла. Аз съм си изживял живота, няма смисъл да стоя тук и да ме плюят на 70 години", категоричен бе Рагин - шефът на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите в оставка Благой Рагин

40

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Селски тарикати бaйгaньoвци, наистина се врете в стаи на първа линия, щото искате да гледате морето, но те са тесни кутийки, дето не можеш да се завъртиш и за кученце нЕма место даже.Обаче уж гледате моренцето, а пък после се оплаквате.Що бе ?!Сядате на маса първа линия, после се оплаквате от това-онова...Никой не ви кара НАСИЛА !

39

Анонимен

преди 3 години

Цените айде да не са по-ниски ... От миналата година едно мин. 50% нагоре че и повече всичко ..

38

Анонимен

преди 3 години

Как само се самозалъгват хотелиерите със гости от Израел и Беларус.

37

до 36

преди 3 години

Я стига глупости! Просташко обслужване. Това, че вие се врете в прехвалени хотели, курорити и прочее, и очаквате пет звездно обслужване за жълти стотинки - проблемът е изцяло ваш. Ние си изкарахме превъзходно и обслужването си беше на ниво, дори доста по-добре от очакваното. И за твоя изненада, догодина отново ще се върнем там.

36

Оставка на ГЕРБДПС !

преди 3 години

Великото Народно Въстание беше жестоко потушено !!!Подобно на Априлското въстание, потушено от заптиетата и еничарите на властта. Народът въстана и радостта му продължи по-малко от 24 часа. Сега спокойно СУЛТАН-МУТРА Бойко Борисов може ни дари с ХАТИХУМАЮН !!! За наше добро, за спокойствието на раята. Той мисли за нас, дори когато кара джипката или участва в международни срещи. И дори когато нарежда да ни бият, но назидателно. Пак за наше добро. Началникът ни е дарил с мафиот-благодетел.

35

до Гамен

преди 3 години

Какъв ти зимен сезон? Тия са толкова оскотели, че си гризат вече кокалите от глад и си точат зъбите как да те окрадат. Взел кредит, построил хотелче и после? Здравей! Обаждам се от банката. И се почва брулене на сливи с пръта от някой заблуден балък, за да се измъкне. Примката не е само за тях - тя е за всички нас. Как една заблудена хижа може да съществува на самоиздръжка? С мулета. Не се шегувам - мулетата вършат всичко.

34

Иван

преди 3 години

След седмица две гледайте главоломно покачване статистиката. Тези с настинките да си помислят дали е настинка наистина.

33

Гамен

преди 3 години

Летен сезон нямаше. Поне не и в България. Кво се събужда не знам, ама и зимен сезон няма да има. И не е заради некъв си вирус. Заради цените и проосташкото обслужване. Застоялата стока по складовете, с която тъпчат хоратас офертата Олинклузив. Тва, да знаете е най голямата измама. Мислиш че ти е платена храната, ама то... не е храна. Ония със стомашните проблеми които имаха, ще ме разберат. Така че и зимен сезон няма да има. Като си оправят цените и обслужването и храната, някога може и да има.

32

Анонимен

преди 3 години

Защо няма корона мерки по морето? Никой не ходи с маски.

31

Анонимен

преди 3 години

Какво море в България през октомври? Тези за Кипър ли се взеха? Нали сутрин става 8-9 градуса. Боже, прибери си вересиите.

30

Анонимен

преди 3 години

По морето нищо не е евтино, даже е още по-скъпо от миналата година.

29

Док

преди 3 години

Добре, че Гърците са по-изтрещели и от нашия щаб, щото ако пускаха без безумните изисквания за тест и QR кодове, пътищата щяха да отеснеят, ама в друга посока. И въпреки това, Гърците казаха голямо благодаря през медиите на българските туристи, а наще ганчовци криво-ляво оцеляха за да продължат да дерат и догодина.

28

иво

преди 3 години

Оставка,съд и затвор за корумпираното правителство.Утре в 8 ч.-всички пред парламента.Управляващата *** трябва да бъде изметена.И натикана по затворите.

27

5KOV

преди 3 години

Най печеливши се оказаха дюнерите .... гладния български народ плющи дюнери само и 2л бира на плажа

26

РептилАсосиешън

преди 3 години

Глупости. Един студен ден и финално спускаме кепенците. След ледения вятър миналата седмица всички сме с настинки.

25

м,да

преди 3 години

Разбра се че К19 е надут балон и хората се отпуснаха. Отменяйте маските навсякъде!

24

Анонимен

преди 3 години

Имаше няколко почивни дни и сега статия сензация "туризмът се събуди". Лошо няма - мръднеш малко да си натопиш краката и да хапнеш миналогодишна цаца от фризера (рибарите ще ме разберат кога се лови) и вече се бил събуждал тутутуруризима. Покрай тая простотия с тоя вирус хората изперкаха вече и къде ли не ще ходят, ама доста смело изказване за мутроморието. Да ти се мятат дебелаци на капака на колата още от паркинга с една дума "плащай". И после пак и пак. ПЛАЩАЙ! Весела зима ви пожелавам, мутри

23

ебете си майката

преди 3 години

мутри долни