102

theglobaleconomy к0м

преди 3 години

На повечето българи им плащат минимална заплата. Щели да фалират ако увеличили мин. запл. А защо да не фалират фирми които не могат да плащат данъци и заплати? Ако имаме свестни заплати, ще произвеждаме свестни неща. Ще правим скъпи и хубави неща, ако има кой да ги купи в България.

101

Съвет

преди 3 години

Предлагам добавките от 50 лв. да са постоянно и да отидат към пенсиите.Със сигурност Бойко печели четвърти мандат.

100

Д.Кънев

преди 3 години

Коя е тази Деница е е май е тъмница.Народът е казал че крушата не пада далече от дървото.Е знае се че тази Деница а по скоро ТЪМНИЦА е паднала от много голяма КОМУНИСТИЧЕСКА КРУША.

99

рептил

преди 3 години

безполезен

98

мм

преди 3 години

В условията на криза има пари за добавки? Не може да бъде. Значи тези пари ги е имало и м.г., и по м.г. и ... Мястото на тези пари е ВЪВ пенсиите, а не като добавки. Като си спомня само, как предходни години отпускахте по 40лв. само за Коледа и Великден и то с хиляда приказки колко сте великодушни ..

97

Гиндев

преди 3 години

В НОИ регистрираните работещи са 2,2 милиона, по междунарродни данни рабботещите са 3,3 милиона. 1,1 милион не излизат? СТЪКМИСТИКА! 200 000 са пенсионери, работещи. 500 000 са в чужбина, но уж в сивата икономика в бг. И още в България 400 000 не ги пишат за безработни - а уж в сивата икономика, но са трайно безработни без помощи заработили до 1000 лв годишно.

96

Дени

преди 3 години

И по хиляда лева да ни дават на пенсионерите,ще си ги вземаме,но с това няма да ни подлъжите да гласуваме за герб.

95

коментар

преди 3 години

Цачева,един НАРОД може да го излъжат един или двама и си . е отиват, но БОРИСОВ да лъже народа ни 10 год е време му е за СЪД.

94

джигара джагара

преди 3 години

Браво. Ей това се казват упрвляващи, не като палаткаджиите и превратаджиите, дето на залъгват само с вкиснала бира и кебапчета

93

Анонимен

преди 3 години

Не залъгвайте пенсионерите с 50 лева. След като сме най- стабилната държава и всички ни хвалят направете пенсийте поне като в Румъния или ги увеличете с 30% като на чиновниците. И стига всеки ден сте ни повтаряли тия 50 лева. Ако нямаше безочливи кражби те щяха да са минумум 500 както в ония "нестабилните" европейски държава. Вие вместо да се срамувате , че помагате само с 50 лева се гордеете. Затова хората ви презират, не ви вярват и подиграват.

92

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Ето една основателна причина за моментални оставки на правителството! Значи пари има, но трябваше народа да се вдигне за да отпуснат едно незначително повишение, за ограничен период от време. Ако не бяха протестите тези пари щяха да ги раздават на роднини и приятели.

91

1

преди 3 години

др. сачева,вие и вожда ви сте голямата работа,с тези мижави добавки,очудихте света и околните села,а за добавките на бедните депутати,министри,зам.министри,премиер,и неговите заместници,нищо не казвате,за държавните служители,за 30% увеличение,също разбрахме.Сега чакаме и оставката ,ви,зада бъде пълна идилията,в България.

90

one

преди 3 години

Ееееей, мнооого неграмотни беееее, но имат мнение и пииишат ли пишат глупост след глупост!!!!

89

Дядо Петър

преди 3 години

ГЛАСОВЕ КУПУВАМЕ ВСЯКАКВИ!Само и само да можем да продължим с баламосването, лъгането и КРАДЕНЕТО.

88

ГЛАС НАРОДЕН -

преди 3 години

До КПСС БКП- ГЛАС БОЖИ!!!

87

ХиХи

преди 3 години

Сега е времето да се иска. Ще давате. Има ли протести- ще давате. Спрат ли протестите-дръжки.

86

бай Тъпчо

преди 3 години

А бе я да кажат, тия дето не ги искаме тия пари, къде да ги върнем бе... Аз, например хич не ща, утре Бойчо да са изтъпани по талевизора и да рече - "На пенсионерите дадох"... Ами аз от него нищо не искам бе, и тия 50 лв да си ги взима и да си тури в чемеджето.Баджанака вика-Като ги не щеш, дай ги на мен...Ама аз и на него не искам да ги давам, ами да си идат там отдето са дошли.Айде тая голяма стринка Сачевата да каже какво да правим

85

Ф.С.В.

преди 3 години

Няма по Кормпирана партия от ГЕРБ- рушвети подкупи- сега елементарно "евтино" искат да купят пенсионерите -Цялата им Политика е Подкупи -Вождът им така прави с тези които му целуват ръка- Подкупва всички и всичко!! Пенсионерите са толкова обрани от Трудът си и осигуровките си -че и по 100 000 лева да им дадът на човек -пак няма да им се върне откраднатото!

84

Анонимен

преди 3 години

Няма да го купите, бе! Бабите и дядовците ми ви чакаха 10 години, сега с едни керливи 50 лева, нема да стане номера!!!!

83

До 88

преди 3 години

Да ти имам и възрожденеца!Пфу!