19

Анонимен

преди 3 години

Казаха за 7амащом тик пише 6 знсчи са толкова може би до толкоз може да брои Тиквата

18

Анонимен

преди 3 години

Вирусът наистина го има...в празните ви кратуни.

17

999

преди 3 години

И други вируси дават подобни симптоми. Без тест нищо не може да е сигурно. Радвайте се, че сте оздравели. Но ковид се кара до към 18 - 20тия ден зле , както чувам, и едва след това започва подобрението.

16

Човек

преди 3 години

До 15: Мисля, че сте в грешка. Вие лично направихте ли си тест за антитела и какъв беше резултата? Защото без тест е абсурдно да твърдите, че сте изкарала вируса. Тогава, март, той едва навлизаше у нас.Аз също имах здравословни и то сериозни проблеми пролетта, но просто беше друг вирус! И сега едва 5- 6 процента са се срещали преди или в момента с вируса. Не повече! Изследвах се и с пср, и за антитела и изобщо не е минавал през мен вируса. Нямам и желание да се запознавам с него, ако е рекъл Бог

15

13

преди 3 години

Кашлицата беше ненормална. Една такава много суха. Страх те е да кашляш сякаш ще ти изскочат дробовете. Но не беше много честа. Гледах да не я предизвиквам. Всичко се оправи чак след 15 дни. Умората изчезна още на 10-я ден но сухата кашлица продължи още пет като постепенно отслабваше. Слагах маска, не съм ходил при дядо ми две седмици след като се оправих. Викам си може би е грип ама грип в края на Юли е странно.

14

до 13

преди 3 години

С чудене няма как да разберете.Направете си тест за антитела.Мн. хора го изкарахме може би още през март.Аз работя в едно училище.Мисля, че около 1 март го изкарах. Беше у.жасно.През живота си не съм вдигала температура. Очите ми пареха, имах болки сякаш влак беше минал през мен,странна кашлица. Мн. хора го изкараха на крак. При мен в класа едно дете се върна от Германия през февруари и прекара странен грип. След това половината деца отсъстваха. Звънях на всеки и родителите казаха мн. сме зле...

13

Ф.С.В.

преди 3 години

do13 -искарал си го!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Интересува ме дали прави хрема това заболяване. Прекарах нещо ама не знам какво беше. Запушен нос и лека хрема в началото после слаба треска, болки в някои кости. След 5-ия ден суха и дрезгава кашлица и на 8-я ден слаб задух и слаба болка в гърдите при вдишване. Започна с гъделичкане в гърлото. Понеже казват че не прави хрема.

11

Фигуранта

преди 3 години

"Благодаря ви, че на Трети март отново сте хиляди на Шипка, този храм на българската доблест.Каква ли щеше да бъде съдбата на България днес, ако онези велики българи се бяха поддали на "вируса" на манипулацията, на "вируса" на страха, на "вируса" на примирението, на "вируса" на слабоволието? Но те устояха и не се поддадоха, както всички вас, за които дългът към паметта е свят и неотменим."

10

Само отбелязвам

преди 3 години

Аз за по-голям вирус от вируса Борисов не се сещам. Постоянно мутира,че и дебелее на всичкото отгоре.

9

Ф.С.В.

преди 3 години

Първи ни Напада -първичният "***' коронавирус- след година две ще се появи истинският ! Първичният остава в нас като ключалка за Сейф! Той ще седи докато не пристигне неговата Кралица -После ще броим труповете! Дано не съм прав -Но има нещо дяволско в това творение! Вирусът минал през хората сега -Въобще не ги е напуснал!!

8

Анонимен

преди 3 години

Най опасен е този вирус който влиза през очите и ушите и се загнездва в мозъка където може да престои години наред и да нанесе непоправими поражения.

7

Киро

преди 3 години

До 6, ти пък ся ми жената си знае Особенен и затова си е права. Ко се заяждаш, била журналистка, трябвло да може да пише, отживелици.

6

Кочо

преди 3 години

Ам ще ни тестват ли за анти тела, защото много милиони са го изкарали и нямат нужда от ваксина, щом се създава имунитет. Говоря за цял свят, в България 300 400 хиляди са го прекарали, пак не е малко.

5

Я пак?

преди 3 години

Цитирам: "... и това, което е станало ясно през последните месеци е, че хората с нашите гени сме участник във взаимодействието с вируса."*** верно ли? Може ли някой по-интелигентен да ме светне какво аджеба е имала предвид авторката и чиф го действат хората с другите гени - седят и гледат отстрани сеир ли? А, не е лошо да си направите справка с колко "н" се пише "особенно", г-жо Христова.Все пак сте журналист и предполага се - грамотен и знаещ човек.

4

Сериозен и загрижен

преди 3 години

Ко казва?Местиииим!

3

Анонимен

преди 3 години

Има шест типа коронавирус - имената им са:Грип, настинка и простуда. Другите 3 щама са медийна измислица!

2

Ф.С.В.

преди 3 години

КОРОНАВИРУСЪТ Е КРАЛИЦАТА ИЛИ КРАЛЯТ НА ВИРУСИТЕ- СКОРО НЯМА ДА БЪДЕ ПОБЕДЕН --НО ТОЙ ВСЕ ОЩЕ Е БЕЗОБИДЕН - СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СТАНЕ МУТАНТ УБИЕЦ! ЧОВЕШКА ГРЕШКА Е ТОВА ТВОРЕНИЕ!- УЧЕНИТЕ МНОГО СЕ 'ЗАИГРАХА" С ГОСПОД - А ТОЙ НЕ ПРОЩАВА!!

1

Барба Ганиос

преди 3 години

е най-опасният КоронаВирус за това вече не го пускат у Европа като Инкубатор на Опасни Вируси!!