133

Анонимен

преди 3 години

в бъвиждат че 30 години и те и децата им а както гледам и внуцитеще са щастливи участници в експерименто как се промиват мозъции е се съсипва държавакато населението се превръща в японски камиадзета готово да защитава робовладелеца си

132

Пак по русофобски?

преди 3 години

До Иван: Да, това е русофобската теза. А това, че британската ваксина също е тествана върху "десетки хиляди доброволци" не е ли същото? Експеримент върху много хора.Не, не е същото, защото опорната точка е да се п'люе срещу Русия - за каквото и да става дума.

131

Иван

преди 3 години

До Американпо стара традиция в русия правят експерименти направо върху много хора, в цивилизования свят това става малко по-дрогояче..

130

Иван

преди 3 години

нетествана руска ваксина вече е на пазара...

129

Анонимен

преди 3 години

30 годин ближете краварски задниции ви обясняват скакво е свободен свят "пазарна" икономика"свободен" пазар - и за да идете по-блисо до робовладелците ви - ви трябват визие на това му се вика дебилизъм- 80 % от населението ни е такова - затова ще кретаме до изчецзване на държавицата ните ония от краваршингтон доста държавици са съсипалиедна повече или по-малко голям прази без това са изпарили 90 милиона индианци/по техни донни/ в 19 век без атомна бомбаумеят ги тия работи-честито

128

Totenkopf

преди 3 години

Нескопосани фейкове

127

Пенсионер

преди 3 години

До Анонимен 114 Заблудения си ти. Всичко което ползваме в бита си е дошло от Запада и Америка.От ДВГ , автомобилите , парната машина , самолетите и се стигне до интернета и смартфоните.Ядрената енергия за мирни цели .Руснаците дълго време отричаха гените, докато американците не ги снимаха с електронен микроскоп.В космоса не са водещи.Тезата ти издиша от всякъде.

126

Демек Ротшилдската

преди 3 години

марионетка - Путин,напуска цирка наречен пандемия .....юдо-масонската мечта към 2030 да осъмнем с глобално световно правителство май няма да се състои

125

Американ

преди 3 години

Руската ваксина дойде първа и вероятно е минимум 10 пъти, а може би и 100, по-евтина оттази на "свободниятсват", дето оше я няма. И nceтaта вече лаят!

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128 А не може ли ти да се качиш на самолетчето за Вашингтон и да заминаваш Ааааа- да , никой не ви иска там . Трябват визи , а не ви даватСлугата затова е слуга - да слуша и да изпълнява , а не да ходи да разваля съня на господаря

123

Анонимен

преди 3 години

Много русофили има бе. Джаскайте си руските ваксини и ни освобождавайте от присъствието си.

122

Анонимен

преди 3 години

След това падение редно е да се прекръстят на *** ***.

121

Анонимен

преди 3 години

"Не е важно какъв цвят е котката- черна или бяла, важното е да лови мишки."Дън Сяо Пин

120

не може да бъде!

преди 3 години

Учудващ е този неуспех на Астра Зенека,макар и не съвсем.Но това е симптом!Ние все още живеем със старите представи за успешния и цивилизован Запад,но положението се променя много по-бързо,отколкото може да се предположи.Преди 10 г.напр някой очаквал ли е такъв упадък в целокупния Запад.И всеки ден нови симптоми!А Оскар Уайлд има едно интересно изказване - "САЩ са единствената държава в света ,минала от етапа на варварство към етапа на упадък,като е пропуснала етапа на цивилизацията !"

119

Що така бе?

преди 3 години

Великите лечители на нелечимия 'Новичок' една ваксина срещу грешно преписания от китайците американски вирус не могат да стъкмят?Когато става дума за истински, а не измислени патогени - нещата не са толкова лесни а?

118

Изводи:

преди 3 години

който го може - го прави,който не може - хули този който може,който хептен нищо не може - пише срещу руснаците.

117

Михали

преди 3 години

Руската ваксина не е нова, а е модифицирана такава за САРС още от 2005г.Диказано напълно безопасна, За това и руснаците решават третият етап на проучване да стане в движение и в рални условия. Това спестява време и единствено ще покаже бързо доколко е ефективна, защото при Ковируса има неизвестни неща и реакции на вируса и затова се предполага ,че каквато и ваксина да излезе, ще има трайност от до 2г. Дано и руската ,а и дриги да случат, да махнем това бреме птчовечеството и тази психоза.

116

Геле

преди 3 години

Фък! Лошите руснаците за втори път ни прецакват. Първо адски подбиха цената, и тряваше да се задоволим само с няколко дребни пенита печалба на доза, пък сега излезе, че и нашите прехвалени уЧени, от Оксфорд са направили и нещото което трябваше да пробутаме за ваксина да е и опасно за живота. Отиде ни и репутацията. Ауу, Мъка, мъка мъка.

115

Анонимен

преди 3 години

То в прехваления Оксфорт от толерастения бели не останаха и научните среди не са това което беха

114

Анонимен

преди 3 години

До Munchen_DEОсвен, че руският научен център "Вектор" Новосибирск ще регистрира втора руска ваксина този месец, пост 12 пише за още два руски научни центрове, които са близо до създаване и регистриране на трета и четвърта руски ваксини, като четвъртата ще е във вид на йогурт.