66

Анонимен

преди 3 години

Измишльотини.

65

Анонимен

преди 3 години

над два месеца протести, без маски и няма ни заболели, ни умрели...Как така?

64

Анонимен

преди 3 години

Добре че хората сами си правят тестове, че да откриете "болни"....Не че са болни де, но уж са ги открили, със съмнителните тестове...

63

в болницата

преди 3 години

Сред болните два пъти повече се разболяваш! С каквито се събереш - такъв ставаш!!!

62

ДО ПЛЕМЕТО ВЯРВАЩО В

преди 3 години

ДО ПЛЕМЕТО ВЯРВАЩО В ЛЪЖАТА КОРОНА,ДОКТОРИТЕ ТРЕПЯТ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА В БОЛНИЦИТЕ ЗА ПАРИ,ВКАРА ЛИ МУ ТРЪБАТА И НАТЪПЧЕЛИ ГО С ОПАСНИ ЛЕКАРСТВА ЧОВЕКА ЗАПОЧВА ДА СЕ ЧУВСТВА ЗЛЕ,СЛЕД ТОВА ИЗКУСТВЕНА КОМА И АЙДЕ ЧАО ПОСЛЕ ВИ СЪОБЩАВАТ ТЕРОРИСТИТЕ УБИЙЦИ ЧЕ УМРЯЛ ОТ КОРОНА МЕДЕЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ КОРОНА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН!ИЗБИВАТ ЗДРАВИ ХОРА ПО БОЛНИЦИТЕ ДАЙТЕ ГЛАСТНОСТ!

61

до 64 от славянин

преди 3 години

А ти от март месец досега не започна ли да разсъждаваш!? Всъщност глупав въпрос от моя страна - как бройлер с празно пространство между ушите да разсъждава!?

60

Анонимен

преди 3 години

Славянин, още ли халюцинираш под темите за коронавирус? От март месец, не се спря.

59

славянин

преди 3 години

София - 2 милиона души, 62 дни протести без никакви противоепидемични мерки - 17 души новооткрити заразени: Кърджали - население 51 хил души от 2008-***, никакви протести, новооткрити заразени - 20 души! Има ли нужда от коментар!? ''Страшен'' вирус и ''страшно заразен''!

58

до 59 от славянин

преди 3 години

''Оня фелдшер в шуменско отказа болнично лечение заедно с жена си и двамата починаха вкъщи.''Оня фелдшер и жена му са изключение, а изключенията както се знае потвърждават правилата! В София 62 дни протести без никакви противоепидемични мерки - къде са ''тировете с трупове'' София даже не е на първо място по новооткрити носители въпреки че е 2 милиона, та само от тези факти трябва да ти стане ясно колко ''заразен'' и ''страшен'' е коронавируса!!?

57

до 60 от славянин

преди 3 години

За днес реално за вчера за починали в Германия няма данни за такива, за България -15 бройлера!

56

Анонимен

преди 3 години

До славянинДай данни за Германия! В България в болница са 762 човека. В Германия колко са? При това Германия е изключение още от началото на епидемията и другите държави в Западна Европа се чудеха защо в Германия е различно.

55

Анонимен

преди 3 години

Оня фелдшер в шуменско отказа болнично лечение заедно с жена си и двамата починаха вкъщи.

54

славянин

преди 3 години

Ами разсъждавайте елементарно логически - защо в България смъртността в болниците на ''болните от коронавируса'' е в пъти по-висока от смъртността в болниците на ''болните от коронавируса'' в Германия например!? Кой е отговорен за смъртността в болниците!? Не са ли мафиотите в бяло!?

53

Анонимен

преди 3 години

Защо никой не задава въпроси към болниците какво се случва напоследък при тях и има драстично увеличение на смъртните случаи. Причината не е само в увеличаване на заразените. В болниците също има проблем, но всички си траят!Зимата при това положение ще е трагична.

52

славянин

преди 3 години

За смъртността в болниците където единствено умират ''болните от коронавируса'' заслуга имат единствено мафиотите в бяло - те просто убиват нещастниците с ''адекватно лечение'' имали глупостта да се оставят в ръцете им!

51

До 52 клизмата

преди 3 години

Като те гръмнат в главата, според теб няма да си починал от куршума, а от нещо друго.

50

Анонимен

преди 3 години

Хората на възраст над 79 години са около 4% от населението на България. Преди 2-3 месеца дела им в общия брой на заразените беше 2,8%, а сега е 3,57%. Всеки ден този процент се увеличава, което е лоша тенденция.

49

Починал от клизма

преди 3 години

Я, като сте толкова информирани: Колко от тези починали, са ,,наистина" умрели от Корона, а..??! ;)А от клизма, колко?

48

Анонимен

преди 3 години

За последните 7 дни имаме 859 нови случая, което е средно по 123 новозаразени на ден, а починалите са 50 човека, средно по 7,14 човека на ден.

47

Анонимен

преди 3 години

От началото на епидемията досега няма адекватни мерки на правителството за ограничаване или спиране на епидемията, а това и ме е цел на мутрите. Единствената обявена цел на мутрите е да осигурят достатъчно легла в болниците и вероятно мутрите имат и необявена цел - достатъчно гробове в гробищата.