20

Анонимен

преди 3 години

Тоя арменец коли българите с лихви както турчин не го е клал ...

19

АренаАрменец

преди 3 години

Не е политическа криза, а политическа катастрофа, предизвикана от глупостта и некадърността на управляващите. Икономическата катастрофа тип 1997-а, няма да закъснее. А банките са в добро финансово състояние, точно като КТБ преди да фалира.

18

Диана

преди 3 години

Прав е! Съвършено е прав! Никъде по света бизнесмени не протестират срещу правителство, само при нас те така си правят безплатна реклама...Нали е безплатно - давай, значи!.Негодници са много наши бизнесмени! Негодници и мошеници - за личната си изгода ще съборят държавата! А после какво ще правят в тази разруха - не мислят.Гледат до носа си точно защото не са истински бизнесмени! Ето заради такива *** хората страдат - та те използват Държават за свои цели, какво ли остава за работниците им?...

17

Анонимен

преди 3 години

никъде по нормалните държави няма инженер-химик да е топ-банкер, че и дава икономически анализи, да каже че изказва мнение на заврения зет и ще го разберем

16

специалист експерт

преди 3 години

Както казахме - пари има, хора нема. Професора Иво ви го каза и го натърти ама не вдявате - над 80 % не стават. За *** за зеле. Само с пари не стават нещата, требе и акъл.

15

Щерю

преди 3 години

Евреите са добре - банки, недвижими имоти, заведения, фондации, организации за цуцане на пари от бюджета, култура и изкуство - лайф из лайф...

14

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !

13

Радев-подстрекател

преди 3 години

Кофти чувство е да знаеш, че след максимум 1 година ставаш подсъдим Фигурант.Времето изтича, а с него и свободата, която ще му липсва.

12

Анонимен

преди 3 години

И това ако не е пълна измислица ! Няма такова нещо , като "политическа криза" ! Кризата винаги е икономическа !

11

Анонимен

преди 3 години

Бизнесът не трябва да умре така, чеПолитически посредници и фигура ти имр времеви прозорец да си викат глупо-стите по медиите, но след като се затвори прозорецът те трябва да се превърнат отново в политически посредници между бизнеса и обществото.Няма абсолютна свобода,Има БАЧКАНЕ и никой друго не ви обещава.

10

Анонимен

преди 3 години

Харесвам този мъж.Той в ужасен, Но е смразяващо интелигентен и прав.Бизнесът си има своите механизми за въздействие върху политическите посредници-Жестоко и ясно.

9

Митко-любопитко

преди 3 години

До кога ще ги вадите от нафталина тез НЕполезни изкопаеми ?!Купища празни приказки и най-откровени лъжи , само и само да разберем , че водата е мокра и че сме насочили вниманието си в неподходяща посока !Това , с толкова много думи да не кажеш нищо , си е направо изкуство ! Но пък си оправдадаш паричките ...

8

Анонимен

преди 3 години

Новото богатство в България се създава от предприемчивите хора. На тях им трябва свобода, устойчивост на бизнеса и средата, за да могат да планират и да растат извън границата на държавата", посочи банкерът.Tezi zauchenki ot ucjebnik frazi sa, kat na mlad, naskoro diplomiran, merindjei.

7

Главанаков

преди 3 години

Я кажи как ще си върнете парите дето сте ги дали на "инвеститори" в прескъпи призрачни хотели, летища, индустриални зони, затворени комплекси! Колко са вложени и кога ще има възвращаемост? Според мен в следващите 10 години тези начинания няма да носят нищо. Да Не си мислиш че държавата ще ви тантурка. Хората захитряха и отиват на натурално стопанство. Пари държавата няма да види. Вие сте отживелица. Отивате на бунището.

6

Анонимен

преди 3 години

Засега, тъй като сме 08.09. А утре като е 09.09. ?В този смисъл се надявам, че днес никой не си е купил фабрика... !?

5

Анонимен

преди 3 години

Оказа се, че световните системи за производство и дистрибуция са прекалено неустойчиви спрямо непредвидени явления. Днес е Ковид, утре може да е земетресение или вулкан", заяви Хампарцумян пред Bulgaria ON AIR.Nie tva go znaem ot 30 godini, otkakto vsichkoto proizvodstvo ppchna da se izteglia po Azia i nai veche v Kitai.

4

Анонимен

преди 3 години

Една продължителна политическа криза може да се окаже спусък на кризисни явления, които коронавирусът ускори, но засега не може да се превърне в икономическа. Това коментира председателят на Българския форум на бизнес лидерите Левон Хампарцумян в "Денят ON AIR".Toj i stanishkata taka vikashe prez 2008, i sled tova balgarskata kochinka se nasra. Tozi naglets kvi gi brashtolevi takiva gluposti?

3

Харпуци

преди 3 години

Харпуци също ли са го активирали да лиже премиерския?Толкова ли е отчаян Бойко?

2

Койчо

преди 3 години

Някой вярва ли му на този химик

1

Влади

преди 3 години

Аман от арменци-тарикати, захлебили покрай синята идея. И тоя беше някакъв инженер, но СДС го назначиха банкер, нещо като назначените бизнесмени от комунистите.