12

Статистика

преди 3 години

Един от осем *** ръси платени глупости пред девет от десет платени журналисти. Конкретният *** лично е правил аутопсиите на всички починали.

11

Анонимен

преди 3 години

Е хайде сега глупости. Всички хора на този свят умират от ковид, не знаете ли?

10

8

преди 3 години

Демокрацията напълни България със стари автомобили и с това увелици броят на болните от рак повече от Чернобил .Блокът ни в Зарата е в двойна обсада от трошки , но кметът нехае за тези неща , както и за кучетата и котките и пр.

9

Ковид

преди 3 години

Ама яко ли умира или се мъчи известно време? Носете маски или най-добре противогази.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Проблема не е в това ,че се горят дърва а ,че се горят неправилно. Проблема е ,че в България няма орган който да се занимава с надзор на малките котли за битово отопление. В Германия напричер ако притежаваш подобна отоплителна инсталация , тя трябва да минава технически преглед всяка година, като задължително се мерят и емисиите.

7

Анонимен

преди 3 години

15-20 % за баба Гина с пенсия 200 лева знаеш ли колко са?-------Не, колко са?

6

Щерю

преди 3 години

А 8 от 10 умират от ниски доходи...

5

Stoyanov

преди 3 години

До Анонимен15-20 % за баба Гина с пенсия 200 лева знаеш ли колко са?

4

Анонимен

преди 3 години

1. Алтернативните методи - ток, газ, не са в пъти по-скъпи, а само 15-20%. 2. Не може куцо и сакато да отоплява триетажни къщи, а ние да им дишаме пушеците. Никога в историята на човечеството не е била такава горска вакханалия. Отоплението всякога е било скъпо и лукс. За незаконна сеч са бесели, защото е ясно, че ако всички се юрнат, гората ще свърши за някакви си 20-30 години. А се възстановява за 50. Дървата трябва да струват толкова, че зимата да предпочитат да стоят вкъщи с кожух.

3

Stoyanov

преди 3 години

До АнонименНяма лошо да ги забранят но с тези доходи , мислиш ли че хората може да си позволят алтернативни начини за отопление? А с дърва хората са се топлили пред хиляди години и не са умирали от това. Така е това едва ли е фактор.

2

Анонимен

преди 3 години

Отдавна трябваше да се забрани горенето на дърва за отопление или поне цената на дървата да стане космическа чрез облагане с данък. Само че политиците яко захлебват от горската мафия.

1

Влади

преди 3 години

Ама Бойко ви е виновен и за въздуха! Протест, оставка! Ако бяхте запалили сламата с полицаите, това нямаше ли да е пушек? Или ще кажете, не ,това е пречистване. Трябват жертви, казва Хаджиг.ейов- месията на протестърите. Ама , ако него някой го пипне, ще писне като женка и ще снима с телефона, как му нарушават НЕГОВИТЕ свещени права!