26

Анонимен

преди 3 години

Много е прав. Ако напусне запада ще им изпозатвори заводите, а те имат страхотно машиностроене... И не само...

25

Анонимен

преди 3 години

Да им даде властта, след 5 години ще има 10 СДС-та , както стана в БГ и ще си назначат пожизнен Бойко.

24

Ron Burgundy

преди 3 години

Само така батка, никакъв отпор на англосаксонската ***, която иска да прилапа Беларус и после Русия......

23

Скептик

преди 3 години

Фатална политическа грешка да кани Помоейо да си прави агентура.От нефтена Играчка с Русия ще стане Плачка. Беларус е основен канал за контрабанден внос на Полски стоки в Русия. Путин с право го отряза защото подрива Руската икономика. Вместо да си седне на *** почна да изнудва. Това ми напомня на Виденовите икономически експерти. Когато изнасяхме Деу на трупчета за Русия като резервни части. Хората там да не са глупави.

22

юбералес

преди 3 години

Беларусите не могат да го дишат вече тоя. Всеки който те управлява 32г.(26+6), става противен. Ходи с АК и бронеилетка, нарича народа си ''овце'', ''плъхове'', ''***'', ''народец'', смята е без него Беларус няма да съществува. Избива опонетите си, назначава главния прокурор, председателя на съда, правителството, ЦИК, разпуска парламента, главнокомандващ и шеф на ОМОН.

21

Анонимен

преди 3 години

Поредният диктатор. 45та година... мрачна за половината Европа. Още още остатъците на болшевиките тлеят и тормозят хората в полза на тяхната си държава. Беларус и Украйна трябва да се съюзят и да премахнат узурпатора от територията си.

20

Do 18:

преди 3 години

Пишеш пълни лъжи.

19

Анонимен

преди 3 години

България също е колонизирана от ес-сащ-нато все едно им е частна собственност.Кога ще се освободим от неоклонизаторите?

18

юбералес

преди 3 години

До До 11:Можеш да си пропагандираш каквото си искаш, но народа ще гласува за когото той иска. Така е и в САЩ и в Беларус. Лукашенко пропагандира своя си шериат, а народа гласува против него. Защо крият протоколите от изборите? Във всяка страна те се публикуват ден-два след изборите? Защо няма наблюдатели, защо няма камери, 1511000 бюлетини снимани с телефон от гласуващите за Тихановска са публикувани. Само тези бюлетини дават 52% резултат.

17

До 1

преди 3 години

То и ние си имаме един крадец които твърди,че без него държавата щяла да се "счупи#####Ами знаем как управляваха ко му ня ги те.Фалиране на държавата купони за хляб и бензин, режим на тока,празни магазини и заплата ,пет долара. Все такива благини. И сега ,такива лу М *** ни ,като теб искат пак да преживеем това.

16

Анонимен

преди 3 години

Хахахахаха Беларуския народ е добре да прочете най големия Български девиз - Свобода или Смърт. Ако чакате окупатора до вас да ви пусне ей така... Много се лъжете.Без бой няма да се освободите.

15

До 11:

преди 3 години

Вярваш ли си в това, което си написал?Можеш ли да ми кажеш какво ще стане с мен и жена ми, ако отидем в САЩ и започнем да пропагандираме да речем шериат с върховен лидер на САЩ да бъде аятолаха на Иран?

14

Анонимен

преди 3 години

Да, Бацко, милиционерите и спецчастите ОМОН защитиха и спасиха Белорусия от блицкрига, но ти не трябва да отслабваш вниманието. Сценаристите имат разработена многотомна методология за провеждане на майдани. Щом не успее блицкригът, те започват бавно и постъпателно да натягат гайките и пружините, докато се скъса.

13

Анонимен

преди 3 години

Диктатор - ***...Няма по-лоша комбинация през 21 век.

12

Анонимен

преди 3 години

Той се има за бащицата на Беларус... Все едно му е фамилна къща, а не държава ...Нашия Фигурант му е почитател.

11

юбералес

преди 3 години

До 48344След като Лукашенко вкара опонента Тихановски в затвора, съпругата му, въпросната ''домакиня'' знаеща три езика, спечели изборите с 70-80% (доказателства за това има). ОМОН я изнудва чрез мъжа и (съобщават и как го изстезават), а Лукашенко е незаконно узурпирало властта лице. Просто е.

10

До 4:

преди 3 години

Стоял е малко повече от баба Меркел, която пък напълни Европа с терористи на ИДИЛ.

9

Анонимен

преди 3 години

Този няма да пусне кокала и номенклатурата му го подържа и настройва за репресии Възможно е да подпали войната между руснаци и НАТО.

8

Анонимен

преди 3 години

Защото има смисъл каквото правят и двамата, а не като Тръмп.

7

48344

преди 3 години

Що за малоумие е една обикновена домакин да има претенции и да злоупотребява с известни свободи в съвременните държави! Законът позволява - кандидатирала се за президент - не я избрали. това е нейният актив като политик. Завършила педагогически институт, специалост филология, преводачка с немски и английски. притежава две компании заедно с мъжа си, който е инициирал кандидатурата й за президент. Обидно е за гражданите на белорус да им се поднася такава супер калинка. Познат сценарий...