50

Борисов та Борисов

преди 3 години

Много неадекватни - Борисов да не е разследващ орган - има си прокуратура и следователи !

49

Анонимен

преди 3 години

Отбранителната индустрия , а и търговия не трябва да се приватизират ! А държавните да се управляват и контролират строго, и непрекъснато от Съвета за Национална Сигурност, и Службите !

48

Анонимен

преди 3 години

Гебрев, защо не искаш от Станишев и Гоце ? Или още те е страх от "Запалката" ?

47

АнатемаНаСулЮПаситто

преди 3 години

Явно мачкащата машина на Хунтата го е погнала,за това се прави,че е лоялен към власта и отвреме на време и приглася,но без съществен резултат.Щом е нарочен,много скоро ще му гушнат бизнеса и паричките,а той вероятно ще се поболее.Ще гушне букета,но не от "Новичок"-@.

46

Анонимен

преди 3 години

Не Борисов, а Станишев, Гоце и мо4ащия във фонтаните трябва да отговарят и да се разследват !И то от международни институции !

45

Анонимен

преди 3 години

Отравянето на Гебрев с новичок стана по времето на Станишев и Тройната ! Тогавашната власт не само, че не разследва, ами покри, прикри и замете всичко..... ...като един съучастник !? Дори смачка опитите за разследване ?! Защо към тях няма въпроси ? А би трябвало и следствие !

44

ГЕБРЕВ Е МНОГО ПРАВ!

преди 3 години

САМО ЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО ПО НЕГОВИЯ СЛУЧАЙ ЩЕ СТАНЕ ВЪЗМОЖНО ЕДВА СЛЕД БИТКАТА ПРИ АРМАГЕДОН...

43

Скептик

преди 3 години

ТВ показа боеприпасите на ИДИЛ, с марка БеГе. Този мушморок заедно с бившия ВМ от времето на "Арабската пролет" кога ще ги разследват и осъдят за доставки на оръжие и обучение на терористични групи?

42

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата шашма в новата история на България: прокремълски бандити са завзели властта чрез прозападна фалшива фасада и вече над 11 години пропиляват европейската енергия на обществото.

41

Анонимен

преди 3 години

Това да трепери хора с БОВ- во требва да си много престъпна " държава"

40

Мислех, че

преди 3 години

Рукола е руска кола.

39

Анонимен

преди 3 години

А Русия не я харесваш заради сбърканата си полова ориентация и отношението на руснаците и българите към такива като теб -цъфтящи и крещящи педдеруги.

38

Анонимен

преди 3 години

А русия не я харесваш заради сбърканата си полова ориентация и отношението на руснаците и бъкгарите към такива като теб -цъфтящи и крещящи

37

За педала от форчан

преди 3 години

На този му взеха лиценза когато американските митнически власти задържаха кораб с боеприпаси за Никарагуа. Сега явно гузен негонен бяга им се слага по всякакъв начин с разни зле съчинени пиеси. Такива са за бой и разстрел, мен ме е срам че този е жив въобще.

36

България над всичко

преди 3 години

Моралното падение на родните русофили-предатели удари дъното. Български гражданин е подмолно атакуван на наша територия от враждебна на България сила, но вместо да заклейми този подъл акт българският русофилиат продължава да налива вода в мелницата на Кремъл.

35

Анонимен

преди 3 години

Оня русофоб на хапчета от форчана наблъскал пак коментари, как му и личи, играе го хитлер мишока в коментари гого коко доко цял ден дриска се пише по различен начин и мисли че не е явен. За психиатрия си ти малоумчо.

34

...

преди 3 години

А дали Иран чрез хизбула не удари автобуса в Бургас за да предупреди едни такива "хубавец като този какво ще се случва ако не прекратят доставките си за Саудитска арабия - бунтовниците в Сирия ? За един приятел питам ...

33

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Надявам се правителството да има готов план за въдворяване на 300-те хиляди руснака по Черноморието в трудови колонии при един евентуален конфликт между НАТО и Русия. Така хем ще ги държим под око, хем сами ще си заработват хляба и салама. Няма да ги храним ние тези търтеи, да работят!

32

В. Узунов

преди 3 години

Че тоя ага го гледам е с единият крак в гроба. За кво да хабят Новичок. За мишки отрова или с мухозол да му бяха пръснали и беше пътник.

31

Анонимен

преди 3 години

Отвратителен нахалник! НЯМА ЛИ НАЙ-СЕТНЕ НЯКОЙ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ АКО РУСНАЦИТЕ ИСКАТ НЯКОГО ДА ПРЕМАХНАТ, ЩЕ ГО НАПРАВЯТ И НИКОЙ, НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕ КОГА И КАК!!!! Не се правете на ***-ло-умни като меркелица!!!