22

Ели

преди 3 години

Относно Айнщайн: той е замесен в кражба на идеи не само от жена му, която е била математичка, а и от мъже колеги, Бозе и др. Пак ще питам пишещите тук, завършели ли сте някакво образование? Риторичен въпрос :), важното е да имате самочувствие :).

21

Ели

преди 3 години

Относно квотите в университетите: всеки кандидатствал в България знае, че при нас има квоти (без военните) за еднакво количество приети момчета и момичета, от много отдавна (преди демокрацията) и това е направено защото мъжете имат по-нисък приемен бал. Навремето дори няколко лузери жени съдеха университетите затова, тъй като беше сектиско спрямо жените с нисък бал, но по-висок от минималния за мъже. Като жена с максимален бал при приемане ми е все едно дали по лошите кандидати са мъже или жени.

20

анонимна

преди 3 години

Тук някои искат жените хиляди години да ги отглеждат, и то докато са живи като пеленачета, но забележете - в същото време те да бъдели учени и да измисляли еди-кое си? Я се пробвайте поне един месец с криви дечурлига и купища чинии и да ви питам тогава? То при това неспирно слугинстване жените пак имат изобщо някакъв мозък! Изключително са елементарни тези мъже, които не виждат повече от носа си, кой знае коя ли ги храни.......

19

Анонимен

преди 3 години

Ъъъъ жени-овен и интелект?!?! Точно тук направихте генерална грешка :D :D :D Крайно елементарни, егоцентрични, интриганти и психически нестабилни. За тотално неприложимият им и лишен от логика инат няма да споменавам...Козирозите са зубъри, комплексари и скъперници,които с години могат да висят на шията на някого и да му троват живота. Могат и 3 висши да имат, но самостоятелно мислене - никога. Природно са интелигентни, обичат книгите, но не могат да разсъждават сами. Страхливи и мързеливи също.

18

Анонимен

преди 3 години

Умът търсете при Меркурий - дева и близнаци, а мъдростта - при Юпитер - стрелец и риби.Поне според астрологията.Иначе тукашните "***" си пишат само глупости - или свои съчинения, или зле преведени чужди повърхностни статии.

17

Анонимен

преди 3 години

На времето по комунизма имаше квоти за селянчета с лошо образование и РАБФАК. сега има квоти за жени в университетите за специалностите, изискващи най - много интелект. Това е вярно. Има и квотти във фирмите за подобни позиции, но всички съжаляват, е са взели жена на такава позиция и ако е на договор, в момента, в който и изтече договора, не го подновяват. Има ли смисъл да се обсъжда тази тема повече? Никой няма желание да обижда момичетата, а обсъждането само до това води...

16

Анонимен

преди 3 години

Тезата, че Айнщайн е откраднал теориите си от жена си е абсолютна феминистка измислица. По същото време изникнаха още 50 подобни твърдения, но на практика нито едно не е реално. Има умни жени, но дори статистиката показва, че по най - високите нива на интелигентността стоят САМО мъже(както и по най ниските). За съжаление, статистиката толкова раздразни феминистките, че те я отрекоха. Сега остава и да запонат да обясняватъ за кръглата земя...

15

Анонимен

преди 3 години

Затова ли пуснаха квоти да се приемат и жени в някой спецялности в западните университети. Всичко беше мъже в роботика, квантовамеханика и т.н и феминиските се развикаха че не било честно. Сега има квота че трябва да има и жени задължително нищо че те влизат с успех 3,50 а мъжете с 6,00 Жените от едно време са използвали други методи за оцеляване а не ум.

14

Офца&коза

преди 3 години

Не зависи от зодията, а от това дали могат да паркират на заден за по-малко от минута.

13

Анонимен

преди 3 години

Жените не може да бъдете по-умни от нас, мъжете.............може само да бъдете по-хитри...............това е много различно!!!

12

До Умната!

преди 3 години

Напротив, аз харесвам умните жени...............мисля, че и аз съм умен!!!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Чувство за хумор и флирт, да, но тук говорим за ум.

10

Анонимен

преди 3 години

До ?1?Умен пък мъж, дето освен да помпа мускули с амфети и да се увесва вериги от клозетни казанчета, смята че е ЕнтЕлегентен щом свири с гуми на купената на старо трошка

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Да не вземем да изброяваме, че има жени и че някои велики умове са лежали на гърба на жени, които са били умни колкото, че и повече от тях. Да започнем с Айнщайн-Комплексираните мъже са повече от комплексираните мъже. А мъжете и се продават професионално доста повече от жените. Ако мъжете бяха жени щеше да има доста повече продаващи се за едната кариера и топло местенце жрици.

8

Ели

преди 3 години

Умните хора, независимо от пола им, са голяма рядкост. Това, че е имало гений мъж не значи, че пишещите тук създания от същия пол не са кръгли нули.

7

Анонимен

преди 3 години

Умни жени няма много има комплексирани, които се мерят пспр8яно с мъжете и доказват невъзможното. Били равни ама нямали мускули :) ХахахаНай големите умове в истороята на света са Мъже, най големите спортисти са Мъже, инженери, художници, готвачи и какво ли не.Жени време е да раждате деца и това е. Другото е смешно и жалко. То е просто природа, която Неможе да заличите с празни думи.

6

ШибиРиби

преди 3 години

Аз харесвам единствено зодия костенурка. Събличаш жената, слагаш я под малката масичка и надървен я почваш отзад. Като се опита да се измъкне си подава главата и ти с дървен черпак я посрещаш докато се наниже до дъно на шпека. Ум да ти зайде.

5

Анонимен

преди 3 години

Жена Овен най-умната... Като мъж Дева най-верен...

4

?1?

преди 3 години

Най-умна, пък и жена... Нещо като най-постната сланина.

3

Анонимен

преди 3 години

Ако жена вярва в зодии, то тя е всичко, но не и умна. Същото важи и за мъжете и апачи хеликоптерите.