8

Руми

преди 3 години

Като се знае, че това е извращение, защо трябва да се пишат такива статии...Ако случайно някой не знае, хомосексуализма, лезбийството и т.н. извращения са осъдени от Господ в Библията. Содом и Гомор са били действителни градове, където мъжете са били хомосексуалисти, а содомията е акт с животни, и Господ ги е унищожил с огън. А за които не знаят, това са едни от греховете, за които душите на хората отиват на вечни мъки в ада. Само за информация.

7

Анонимен

преди 3 години

отврат...

6

Анонимен

преди 3 години

Ивето, даваш ли си сметка каква гнусна "статия" си написала?! На колко вулгарен език? И че е насочена към аудитория от подрастващи? Ако си майка или накога станеш, тежко и горко на детето ти! 34358

5

Анонимен

преди 3 години

В щатско останаха само геьове и жените от няма накъде почнаха да се самозадоволяват една друга

4

Хетеро

преди 3 години

Не знам какво да правя с тази информация.

3

Анонимен

преди 3 години

Тия да ходят при някой лекар да се лекуват !!! Педдерази и лессбийки са психично болни или сакати без полови органи. Тия живеят ден за ден и затова често стават Предатели и мошеници- крадци, както Наркоманите.

2

х

преди 3 години

И какво ни интересува нас нормалните хетеро хора.

1

Анонимен

преди 3 години

Пропаганда ли казваш 1 ви? Така ли ти се струва? Ако ти самият ако си мъж разбира се.И си хетеро.Би ли позволил по твой адрес д се говорят глупости? Аз не бих! Тази дама си го е търсила и намерила! Защо ви е трудно да приемете нещата такива каквито са?! -:)