249

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта и неговия пророк Черепа ще донесат "светлото бъдеще"Законът не е Закон Конституцията не е Конституция Кражбата няма да е Кражбаа Мутрите няма да са Мутри !!!

248

Никола

преди 3 години

Абе има ли закони в тая държава и за кого!? Отровно трио!!!! Да си протестиращ е не досегаем защо? Имаше избори Борисов спечели както и радев. Лоши добри до изборите законно са те. Утре когато радев загуби и Борисов спечели. Ще се протестира щом триото божков прокопиев и василев не държат България. Гешев е герой а Борисов е избора на по голямата част от Българите. Мутрите, черепите и рублашите сбогом.

247

Анонимен

преди 3 години

Трябваше днес да бъде. В деня на освобождението

246

Обаче

преди 3 години

Взехте да се повтаряте нещо - направете сега една "революция", а пък може и най-обикновен опит за преврат да излезе.

245

Анонимен

преди 3 години

скоро времето ще е наше, 45 години не ни стигат, утре утре утре утре

244

Реалист

преди 3 години

Обявяваме велики народни възстания, поне веднъж месечно - докато заграбим властта!

243

комуну

преди 3 години

коуеги, утре ше е новият 09.септември. отново ще смениме власта насилствено и ще поемем управлението на страната - за 45 години поне

242

Анонимен

преди 3 години

Арестувайте Гешев и Борисов, няма смисъл от друго, освен от разделение на властите и институции, които да следят за спазването на закона.

241

Анонимен

преди 3 години

Яко са се уплашили, щом така здраво помпят харесвания на гербавите ***. Няма да ви помогне фалшивата пропаганда. Народът е бесен. Много дълго ви търпяхме, но нали знаете " страхувате се от гнева на търпеливите".

240

Анонимен

преди 3 години

Свърши вече. Първият министър е победител

239

Да допълня...

преди 3 години

До Истината 259 Прав си. Видяхме колко им е акъла на метежниците.Вдигат рейтинга на Борисов и осигуряват четвърти мандат.Ама кой да им каже ?

238

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Надявам се тоя път полицията да застреля няколко от тия комунистически содомити

237

Анонимен

преди 3 години

честит празник другари, днес, днес трябваше да е въстанието

236

Анонимен

преди 3 години

И какво? Ще чупят, ще вандалстват, ще палят/пази Боже /. Нещо от това ще доведе ли до оставка? Не! Ще бъде едно срамно петно в историята.--------Напротив, ще бъде повод за гордост.Освен това ние сега нямаме Парламент, а Партиен дом, който е редно да бъде счупен.

235

Анонимен

преди 3 години

Добре, да си представим хипотетично, че на 10 септември протестиращите успеят да преодолеят полицейския кордон и влязат в парламента. И какво? Ще чупят, ще вандалстват, ще палят/пази Боже /. Нещо от това ще доведе ли до оставка? Не! Ще бъде едно срамно петно в историята.

234

К6

преди 3 години

Браво на Божков и генерал Решетников успяват да всяват хаос

233

Истината

преди 3 години

Протестите вдигат яко рейтинга на Бойко и бетонират властта на ГЕРБ! Затова, Борисов не дава на полицията да измете метежниците!

232

Анонимен

преди 3 години

На 10-и трябва да покажем,че сме народ,а не *** като герберастките ***...оставка на мафията и нейния фигурант Боко тиквата...

231

Анонимен

преди 3 години

Революцията иска жертви.Типичен комунистически лозунг.

230

непримирим

преди 3 години

Чувството,че от теб ,от всеки от нас зависи да се промени съдбата на България,трябва да ни води в този велик ден на събуждането на един народ от мрака на 10 годишния ярем на самозабравилите се крадци и бандити от ГРОБ...И един ден не трябва да оставате на власт...нови избори и нови хора,които не пълнят шкафчета и се пъчат с безкултурие,а такива с интелект,висйк морал и милеещи за народа...