12

Анонимен

преди 3 години

До Симо на 45Работата е в София ако си в СЕВЕРНА Бьлгария няма

11

Анонимен

преди 3 години

Не знам за вас ама като дойде ваксината слагам си я и да ме няма от тук.То вече не се издържа с тия малки заплати и постоянно вдигащи се цени.А и не искам да прекарам остатъка от живота си в бедност в мафиотска европейска държава от третия свят.

10

Анонимен

преди 3 години

Януари Бат Бойко ще има челна среща с товарния влак,ако задържи кокала дотогава,де.

9

Анонимен

преди 3 години

Хаха,ще видим истината към ноември,декември,когато свършат месеците с помощите който сега се отпускат тук,там..Пък през януари,февруари ни чакат площадите,освен ако Сатрапа не затвори пак всички по домовете с оправдание за вируса.

8

Анонимен

преди 3 години

Нали заводите никнеха като гъби,бе! Нали имаше глад за работници,щяха да внасят откъде ли не...,ся кво стана?

7

бг

преди 3 години

Бях "работен" с кървава пот за 60 - 70 часа на седмица едва докарвах 1500 кинта на месец. Сега съм "безработен" и за 10 часа на седмица си докарвам по 2000. Да живее Държавата и социалната И система !!!...

6

Az

преди 3 години

Работа има, заплатите са ниски и на никой не му се работи за 800-900 лв.

5

Анонимен

преди 3 години

Робите си търсят господар.Или господарите взимат пари от помощи.

4

Симо на 45

преди 3 години

Безработицата е страшна .Не мога да си намера работа от 5 месеца .Изедници народни

3

Анонимен

преди 3 години

264 хиляди души са регистрирани като безработни. Може би ако кажете колко пълнолетни и здрави хора нито учат нито работят, ще придобием ясна представа за безработицата. За мене е много интересно под или над милион са.

2

Анонимен

преди 3 години

А намерилите заетост дали не са временно "заети"?Ще преброим намерилите заетост на есен, когато свърши туристическият сезон и селскостопанската работа.

1

65968

преди 3 години

Замразената минимална заплата предполага замразяване на всики цени. Ако цените продължат да растат, хиляди ще са потопени в безизходица. Потреблението ще се свие още, а това води до застой в цялата икономика. Иводът е старият: Работодателите в България не са в състояние да формулират дори собствения си интерес, защото са примитивно алчни, ограничени и късогледи. Увеличете доходите, за да нарасне потреблението и бизнесът да се раздвижи.