115

Тези хора

преди 3 години

Срвщу които протестирате, не заслужават такова внимание каквото им обърнахте. Те са си крадци и такива ше си останат по душа. Нямат сменяне. Мислете за Вас ...терминал 2...

114

Спасявайте се

преди 3 години

Животът изтича в бедност. А има държави където ще сте 10 пъти по-добре от тук. Животът е прекалено кратък за да се вълнуваме за чужди шкафчета и как да платим тока зимата. Има държави където когато почнеш работа всички въпроси приключват без един - защо родината ти те мачка а чуждите те посрещат и ти дават хубав живот като на свой?! Но ....по добре един въпрос ...мустичен токолкото много брутални ...свързани с патичен недостиг и мутри с които да си губите ценното време. Което е най-важно.

113

Анонимен

преди 3 години

СНОЩИ ЛУКАШЕНКО ДАДЕ ИНТЕРВЮ ЗА РУСКИ ЖУРНАЛИСТИ И НАРЕЧЕ ДРУГАРЯТ ПУТИН МОЙ ПРИЯТЕЛ И БРАТ, А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ КУПЕНИ ОТ САЩ И ПОЛША БАНДИТИ- КОЛКО МИЛ И ДОБОНАМЕРЕН ЧИЧКО, КОЙТО ОБИЧА ПУТИН, НО МРАЗИ НАРОДА СИ И ГО ЗАПЛАШВА С АВТОМАТ, А СЪЩО С МЪЛЧАЛИВИ И ВЕЖЛИВИ ОТ ВАГНЕР/ТЕ ВЕЧЕ СА В БЕЛАРУС/- МИСЛИ БЪРЗО- ПРИЛИЧА ЛИ ВИ НА ЕДИН НАШ ЧИЧКО, КОЙТО МЯТА ЮМРУЧЕ И СЕ КЛАНЯ И ТОЙ НА ..... И НА ЧЕРЕПА....

112

Анонимен

преди 3 години

Добре дишли в Китай на 2000-та година!Добре, че Банкянския не разбира от техника, а тези около него са още по зле, иначе да си е чипосал раята, извинете толупите, мисирките или просто лошия матрял!Четете коментарите по-долу и се опитвайте да познавате IQ-то - рядко ще ви се случи нещо повече от едноцифрено! Отчайваща ситуация!

111

Анонимен

преди 3 години

Защо всички диктатори искат промяна в конституцията?

110

МИТ

преди 3 години

Мдаа, както беше казано в едни сериалче, щом го пише в интернет е истина.

109

пияница мистик

преди 3 години

До Р У С О Ф И ЛЕла да ти се изсерa в устата по повод на тази "велика" дата, когато съветските крепостници окупираха страната ни, та затова досега сме на последно място в Европа по всичко

108

пияница мистик

преди 3 години

Някой другар изкукуригал комунист да ми обясни, как така се получава, че диктатора Лукашенко дето спуква от бой демонстрантите и им спира интернета е много добър и хубав човек, а Бойко, дето позволява на 100 клошаря и маргинали, платени с парите на мафиота Череп да му се качват на главата и да блокират столицата е лош? Някой другар да обясни къде е разликата

107

До Диана

преди 3 години

Не я разбираш политиката..................отивай в кухнята да готвиш на мъжа си...............гледай си готвенето и манджите. не я коментирай политиката!!!

106

Анонимен

преди 3 години

Браво на Лукашенко................никакъв Интернет за тия метежници , превратаджии и слуги за тъмни западни сили!!!Аман от тия оранжеви революции..................Беларус не е в ЕС, ЕС да не се меси в Беларус!!

105

Диана

преди 3 години

Спирането на Интернет може да възпрепятства работата на много учредения, фабрики дори...Едно такова спиране на Интернета си е чиста манипулация, а манипулацията се използва от некачествени политици, хора, които искат да постигнат целта си не като убедят другите в правотата си, а като ги накарат да направят каквото искат използвайки методи, при които не се изисква съгласието на някой по въпроса за да се съгласи той формално с теб...Това говори, че политикът не може да решава политически проблеми!

104

Анонимен

преди 3 години

Политиката на отворени граници Е Смърт за всяка държава и форма на държавност.Граница се пази с бодлива тел кучета мини и стрелба към всеки който нарушава указаните методи за преминаване по законен ред с редовен паспорт и издадена виза след обстоен преглед и интервю на кандидата.Либералите се опитват да създадат свят без войни аз заявявам че Свят без война е НЕвъзможен.

103

Анонимен

преди 3 години

Дали помага не се разбира от статията.Иначе у нас заради протестите пуснаха свободен интернет нс площада

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114Млъквай бе. Знаеш ли защо има остър недостиг на работна ръка? Защото никой не иска да работи за мизeрни пари на господарите ти. Цяла България се изсели, той ще ми говори за предимства. И аз напускам скоро. Аман от гербави трoлoве.

101

Анонимен

преди 3 години

до 113,комонизино, тоя филм с неволята го изгледахме сто пъти в София Пловдив Варна има остър недостиг на работна ръка, заплатите под 1200 лева в тия градове не падат ходи ги обяснявай тези на някои други сега верно в чужбина е по-гот бил съм и там но тука има сериозни предимства както и там някои неща са доста по-добре от тука фифти фифти но трябва да си отворен а не залюхан комониз

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Кyхчо, англичаните ходят за кеф, българите ходят в чужбина заради неволята!

99

Анонимен

преди 3 години

2 милиона пенсионери от всички раси и 5мил работещи от всички етноси у бг навън още 2-3 мил някой се връщат периодично някой за постоянно други никога .

98

Анонимен

преди 3 години

България не е 7 милиона, а около 5 милиона, онова което гледате са данни от 2011 годиниа. Всичко младо е на Запад. Останаха тoлупите и старците.

97

Анонимен

преди 3 години

до 108,*** си като кръстословица на 24 часа, европейците масово ходят да работят по други места, ей така за разходката и за промяната, англичаните като луди се хващат и ходят в САЩ, Канада и Австралия, хора кои са не стъпвали по-далече ог Западен Парк и после се връщат обратно у Люлин да не се обесняват.

96

Анонимен

преди 3 години

Тези ,който са в сащ Канада идват отпуските докато родителите има са живи след смъртта им продават имуществото и повече не се връщат.