12

преди 16 години

Ima li jelaeshti... putatki? Politikata mi e hobi! A, kato stana wypros za politika...

11

Бай Герчо

преди 16 години

Аз съм спал с депутатка даже няколко пъти правихме секс в рамките на една седмица, пък нищо ми няма и ми хареса даже, а и на нея й хареса, щото оня ден пак се видяхме и си легнахме. Да знаете, секса с депутатка не вреди, а ако е някъде около 30-40 годишна депутатката - даже е полезен за здравето!

10

rain

преди 16 години

Ми за това държавата ни е на тоя хал щото вместо да си гледат работата политиците се чудят къде да си го заврат! Срамота.

9

Червен живак

преди 16 години

Това не е вярно. Аз работя в политическата сфера и нямам грижи, става ми безотказно и с мойта госпожа и с младите колежки. Да ви призная честно, това къде и какво работя действа страхотно възбуждащо на жените, не знам защо но е така 100%, без майтап... абе има нещо, щото особено мрадите гаджета веднага се навиват. Тъй че статията не е съвсем вярна, поне за България!

8

Смеещият се

преди 16 години

Те за това ли всички *** са импотентни щото са големи политиканти???

7

rain

преди 16 години

Усещате ли на къде вее вятъра на промяната-политиката и порното ръка за ръка. Те така или иначе политиците д-то си дават за власт поне да ги видим и оценим хм... по достойнствата. Ако искаш да си президент - търси си манекенка, браво, г-н Саркози, с едни гърди напред сте... ако си секси в играта си... и тука го видяхме с Бойко Борисов

6

Sexmachine

преди 16 години

Запитаните са били визираните в т.н. статия. Нали във флагмана на демокрацията всичко се знае за всеки. Не е проблем да се монтират камери в и около креватите!

5

chiva

преди 16 години

Но коментарите са глупави..

4

SD

преди 16 години

1. Мишел Обама 2. Кондолиза Райс 3. Лора Буш4. Хилъри КлинтънТова леко граничи с перверзия

3

КуКу

преди 16 години

Стига глупости, бе! Запълвате си страницата с материали ли, що ли?

2

Dimitar Gotinq

преди 16 години

Olele olele - zlatna informaciq-pozdravleniq,napisete molq Vi sledva6tiq pat na koq politi4eska partiq sa im po-dalgi .......da re4em kosite

1

преди 16 години

Не разбрах кои са били запитаните и как точно са тествали кандидатите ?!