256

Байко

преди 3 години

Абе Цвета, аз не съм Фен на Радев, но поне той не те нарича ***... ти и елементарно човешко достойнство нямаш, как бе мъжът те търпи. Или то след Златиевия вс му е все едно вече *** За какви очи си

255

Анонимен

преди 3 години

За какво обединение говорим. Да каже Караянчева ще си раздели ли залъка с този, който е гладен и бърка в кофите с ***, или ще си даде ли някое от многото безвкусни тоалетчета на някоя бездомна жена. Думи Най-жалкото е, че ни мислят за безкрайно *** и ограничени същества, които само да ги величаят, безропотно да се подчиняват и да ги оставят да си глозгат кокалите на спокойствие. Всичко в държавата е спрямо мин. заплата само техните запл. са спрямо средната. Как да се обединим? Да се сменим!

254

Анонимен

преди 3 години

Защо няма развитие по повод на записите? Защо няма наказани, ако са фалшиви? А има ли вариант да са истински?

253

Вярно че е рядък

преди 3 години

Радев е само едно злобно проруско мeкотело.Нинова като го погледне строго и се нaпикава от страх.

252

Анонимен

преди 3 години

Днес-овци, защо триете коментарите, които не са угодни на властта!? Че той сам бащицата каза каква е таз....

251

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ равно на войнстваща арогантност,безпардонна простащина и очевадна престъпност

250

Анонимен

преди 3 години

Драскали тук гербери на лев , БСП и комунисти все им са в устата , на вас кой ви е казал , че които не харесва ГЕРБ и Борисов е червен ?! Вие кажете за 11 години кво направихте ? Никога повече власт на провалени комунисти като Борисов и Нинова ! Радев е друга бира ,народа го усеща и вижда !

249

Анонимен

преди 3 години

Тази жена работи за протестите и отровното трио , всяко нейно изказване ще извади още хора по площадите !Само немога да разбера нарочно ло го прави или си е *** !

248

Хм

преди 3 години

Днес.бг, защо триете коментари? Пак ще го напиша, случайницата Караянчева да се връща при поцинкованите кофи, това й е нивото. Шефът й каза горе-долу същото, но в типичния за него цветущ стил.

247

джо

преди 3 години

Караянчева..........Караянчеваааа ......по - добре не коментирай. Всички там сте "калинки" каквото каже Винету и вие сте съгласни. Стига вече с експериментите, искаме ОСТАВКА.

246

Койчо

преди 3 години

Тази жена от Кърджали всичко което казва го прави за пари защото вижда вече края.

245

до 265

преди 3 години

Виновен е! Цял мандат ще мине, а още не ги е изгонил от власт! Оставка!

244

Объркано управление

преди 3 години

Не е вярно това,което говориш, Караянчева. Простотията и необразоваността на министрите, съчетани с лошото познаване на работата в отделните отрасли, водят до лошо управление на министерствата. 60% от министрите са икономисти, премиерът - пожарникар,вицетата са за оплакване: Каракачана - историк, Захариева - юризД, външен министър, Дончев - философ,М.Николова - юрист,но тя самата не знае каква работа върши.Това е объркано управление. Депутатите са готованковци. Виновен ли е за това ген. Радев?

243

Анонимен

преди 3 години

До Няма такъв човек 247Ми що не се погледнеш в огледалото? И ще намериш!

242

Анонимен

преди 3 години

Тази е "***", в женски род! Пълен ***. *** и загубен човек.

241

гост

преди 3 години

Гневът, злобата и желанието за саморазправа са безплатни. ***.

240

Анонимен

преди 3 години

ех как точно те нарече Богът..точно си отговаряш на определението.

239

Анонимен

преди 3 години

До 224 Лена... четери очи....Работила като преводачка от 4. на 10. клас сигурно?Като чета владеенето на българския език не питам за чуждия!Иначе съм съгласен! Извинявам се за забележката, но не мога да издържам, защото съм нацист по български език - не понасям!

238

70

преди 3 години

МАЛКИ НЕГРАМОТНИ ПРОТЕСТЪРИ ЗАЩО СЕ ВОДИТЕ ПО АЛЧНИЯ АКЪЛ НА ОТРОВНОТО ТРИО -ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ВАС И НА ВАШ ГРЪБ !ДА СТЕ ГИ ВИДЕЛИ НА ПЪРВА ЛИНИЯ ИЛИ САМО ВИ ПОДКОКОРОСВАТ -ААААА ?

237

Само отбелязвам

преди 3 години

Бойко постоянно обижда Радев. Радев лично никога не е обиждал Бойко. Подкрепя протестите, но самият Радев ни съм го чул да говори като каруцар,дори като е бил обиждан ох Бойко.