8

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКой е изгонил Ердоган, бе? Ердоган няма как да изгони Франция защото тя е много по-велика държава от джaмахирията му.

7

Анонимен

преди 3 години

Ами да обявят военно положение следствие политиката на Ердо и тогава урбулишко емигриращите ще се смятат за диверсанти.

6

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези бежански кризи в мюсюлманските страни, войните и превратите никога не спират и се мъкнат тука една сюрия икономически мигранти.И измежду тях терористи и криминални елементи. В Индия например приемат бежанци ,но само немюсюлмани.

5

Анонимен

преди 3 години

Това не са мигранти ,защото такива са хора ,който по един или друг начин влизат законно в чужди страни това са незаконно пресичащи границите хора по смисъла на закона такива се затварят в затвор след ,което се депортират там откъдето са дошли а тези от тях ,който не изпълняват разпоредбите на граничарите трябва да се третират като заплаха за националната сигурност на ЕС и конкретната държава също.

4

Анонимен

преди 3 години

ааа, едва сега се сетихте да си пазите границите мързеливи гърци! Значи могло??? Виж ти. Изритаха комунистите от СИРИЗА и взе да става доста трудничко за каналджиите?

3

Христо Христов

преди 3 години

що да не може?няма никаква логика да не го направи, ако преценят, че им е изгодно в дългосрочен план.меркел да не би да не притискаше страните да ги пускат, а после и да ги приемат?!

2

Ха-ха

преди 3 години

Проблемът има елементарно решение-на власт политици като Салвини и Льо Пен-кьорав мигрант няма да остане в Европа!Да не говорим какво ще стане с изнудването на Ердоги.

1

Анонимен

преди 3 години

И вие сте едни хем не можело да използват мигрантите като натиск, пък в Лесдос и на други острови местните хора са вдигнали ръце от мигранти.