51

Анонимен

преди 3 години

Това с маските извън класните стаи е покъртително!!! Все едно да е разрешено да се пиккае само в лявата част на басейна.

50

:)

преди 3 години

Аз предлагам гилотина!

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Май ще се увеличи изуствуно броя на децата с аства и родителите ще платят за тези бележки

48

Анонимен

преди 3 години

Няма да има санкции.Санкциите ще има ако някой учител не харесва някой ученик и иска да му направи лошо иначе няма да има нико

47

Съвет

преди 3 години

Глоба от 2 000 лв. за ученика.Ей така по държавнически.

46

Анонимен

преди 3 години

До ЗлатинаЗлатинче,не си актуална вече.И ти,и тъпият вирус.

45

Анонимен

преди 3 години

Децата с астма може да не носят маски в общите помещения и децата на комунистите и репресираните от комунистите.

44

Само питам

преди 3 години

Не,че много ходят на училище,ама как ще накарате ро.мчетата да си слагат маска. По-скоро ще я ползват да крият разни откраднати неща.

43

Анонимен

преди 3 години

Пишльото не спазвал изискванията, и като го преместиш в друго училище ще ги спазва ли.

42

Светозар

преди 3 години

Три от изреченията в статията са недовършени и липсват цели изрази в тях. Моля, редактирайте статията.

41

офф

преди 3 години

До Златина -зомбита като теб вярват във вируса и края на света!Пускайте децата на училище без маски! Болните старци да си се пазят!

40

Златина

преди 3 години

За всичко са виновни глупавите, безмозъчни и невъзпитани бай ***, които не вярват в съществуването на изключително ужасната и коварна инфекция наречена коронавирус и се подиграват на експертите по Ковид-19 и Щаба, но най-вече разхайтената, престъпна и безсъвестна младеж, алчните и безскрупулни бизнесмени, ромите лешояди, наркозависимите и маргинализирани протестиращи, арогантния президент Радев, селянинът Слави Трифонов, псевдодоцент Мангъров

39

Язека

преди 3 години

Ще докарат бактериални пневмонии на децата с тея маски по 6 часа на ден. Вълчев е един *** пълен*** и ***.*** и *** ***. Дано ***, *** долен ***

38

Златина

преди 3 години

Майките на жалките, сополиви и вечно хленчещи отвратителни хлапета ще предизвикат втори пик на ужасното и изключително коварно заболяване наречено коронавирус, защото искат да се отърват от тях и да ги пратят на училище-този инкубатор на чумата на 21 век! За това дистанционно образование, дистанционни балове и дистанционни родителски срещи! Закриване на детските градини и ясли! Закриване на всички университети! И без това не познавам вишист, който да може да раздели на две кози сламата!

37

До анонимен 35

преди 3 години

При положение че има такъв закон няма да има съд в България която да глоби или осъди училището, а като виждам как се развиват нещата и в ЕС и там няма да можете да заведете дело за дискриминация! Ако вашето дете е с астма едва ли ще приказвате по този начин, тогава ще ревете навсякъде че вашето дете е застрашено и трябва да се учи по един в клас!

36

Анонимен

преди 3 години

Голям смях.Значи тези с астма,които са рискови между другото,може да не носят маска...Баси и трагедията са в това министерство...и не само в него.

35

до 27 от славянин

преди 3 години

''Ето, виждам, сбрали са се част от родителите, чиито деца са супер специални и не могат да спазват правила. Ужас! Видиш ли, в цяла Европа ще се носят маски, ама Иванчо няма... Споделената отговорност е далечна за тях. Докато отглеждате такова поколение, няма да сме добре''Така е, да си човек в днешно време сред стадото *** си е чиста специалност! А да стана г.ведо, защото цял свят е станат стадо г.*** и за да не се цепя от колектива - няма да стане!

34

МОН

преди 3 години

Си прави експерименти с децата. София е единствената столица в Европа, която няма Детска болница. Помните ли онова три годишно момче, което умря от пневмония, след като три болници отказаха да го приемат, защото нямало легла? А ако децата са повече? ЯСНО Е, ЧЕ Covid 19протича по-тежко при лица със съпътстващи заболявания, но никой не знае какво се случва при едновременно заразяване с корона и грип, което е напълно възможно? Във Франция вече са затворени 7000училища заради корона вируса.

33

Анонимен

преди 3 години

Моето дете маска няма да сложи. В случай че училището го дискриминира по какъвто и да е начин заради отакза да сложи маска, ще има доста сериозни последствия и за директор, и за училище.

32

Даскал Пандо

преди 3 години

И какво ще ги изключите ли ??? Та то и без това няма деца, принудени сте да утвърждавате маломерни паралелки,да подавате фалшиви сведения,директори от селата вземат ,,мъртви души ,, от други училища до утвърждаване на образеца! Въобще пълна трагедия сте....