8

Анонимен

преди 3 години

А нашият директор каза- вземате си заплати и си купувайте.не ме занимавайте.

7

Анонимен

преди 3 години

А колко процента въобще невлизат в училищата и само се водят?Нали всеки ученик е пари за училището!

6

Светозар

преди 3 години

Нали се сещате, че става дума за норвежци ?

5

Ужа

преди 3 години

Скапано управление,това е,оставиха децата на България в мизерия! КАК можи бе,управляващи,как спите...и малкото деца по селата са с развалени зъбки или очички,идете и вижте,пратете лекари да обикалят и помагат.Мизерия е.Искате да учат-купете устройства и раздайте на децата в нужда.Скапана държава със скапани и долни управляващи,мразещи си децата и народа,няма да се оправим.Един Президент свестен се намери и ще го унищожат и него...

4

Анонимен

преди 3 години

Нямат, щот не съм им взел. На 18 телефон, на 21, ако не могат, ще им взема компютър. Татко им, нямаше такива неща, докато не стана на 22-3 и не започна да си ги купува сам.

3

Анонимен

преди 3 години

До 4Да ти има *** проблеми. А да ставаш с кофата, да чистиш смръсна вода искаш ли? И знаеш ли, колко гадно е, да ти дипап тебеширен праф постоянно. Най-добре е да има големи сензорни OLED дъски, където може да се пише със стилус, като на iPad Pro примерно? М или много лошо!

2

.

преди 3 години

И да върнат добрите стари черни дъски! Тия бели плоскости, по които се пише с маркер не си е работа!!! Ако това на снимката беше контрастно написан бял текст с тебешир върху дъската щеше да се прочете без проблем. Тая мацаница с маркер изобщо не мога да я прочета!

1

95 % от учителите

преди 3 години

Не разбират ромски ,как ще преподават ?