39

1111

преди 3 години

Именно статистиките, които са около 5 промила за стотина дни, т. е. 1000 пъти по малко отколкото е необходимо за епидемия, т. е. 5% наведнъж доказват безумието на Куронавирусната истерия.

38

Ееее

преди 3 години

Ама много сте назад с материала. Тука отдавна няма теории на конспирацията а има само конкретни факти. Движението QAnon започна още 2017г. Аз го следя още от самото начало когато всичко беше на форумите 4chan. не знам кой изнася тази информация обаче вече многократно се доказаха като надежден източник и дори предсказа доста събития. най интересното е че дори отре източникът да изчезне или да се окаже фалшив, движението на тълпата ще продължи защото самите хора вече започнаха разследвания.

37

Патриот

преди 3 години

Късно е либе за пропагандна китка ,човечеството се събужда за истината и това е красиво !

36

Така ли

преди 3 години

Президентът Доналд Тръмп води война с тайно общество на педофили сатанисти. А от другата страна са онези хора, които не вярват, че коронавирусът съществува, не вярват, че е толкова фатален, нито пък на статистиките.

35

Германец

преди 3 години

Хахахаха, евах ти ташaка сте останалите да живеете на територията. Тотална щета :)

34

uf

преди 3 години

От кога самата истина се нарича конспирация? Какво конспиративно има в наблюдението, че т.нар. вирус явно не е заразен след като за половин година не може да зарази и 1% от света!

33

Анонимен

преди 3 години

32 а действа си, просто едни " ***" сменят други... Народа го е казал: Където е текло, пак ще тече"

32

Анонимен

преди 3 години

Колко е "конспирация" кои са създателите на ФЕД, Световната банка и централна европейска банка..и от кои фамилии идват те? Какви са тези случайности.... истината никога не достига до масите, за това на търсещите я, се слага името "конспиратори"

31

Анонимен

преди 3 години

Пичове, пропагандата вече не действа, хората се събудиха и скоро всички ще си го получите, мошенници мръсни!

30

Анонимен

преди 3 години

До В САЩ Е СТРАШНО !!!В такъв случай и турците трябва да коленичат пред народите от Балканския полуостров, заради турското робство.

29

Анонимен

преди 3 години

На журналиста Алекс Джоунс никой нищо няма да му направи, защото той е ционистки, еврейски . Абсолютно никога в нито едно негово предаване или шоу не е казана и една критична дума за евреите, Израел, Ционизма, или конспирацията Холокост.

28

В САЩ Е СТРАШНО !!!

преди 3 години

стотоци спонсоритани от юдо-масонските фондации тролски фирми тръбят от всички соцялни и масс медии психопатската си теория за т.н. хибриден расизъмспоред тези психопати всички бели трябва да коленичат пред цветнокожите, както направи кметицата на Сиятъл и да молят за прошка, защото белите по подразбиоране са расисти ето това са идеите на новия юдо-масонски глобален ред !!!

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМен ме притеснява да не направят нещо на журналиста Алекс Джоунс,не знам кой стои зад него,но първи започна да прави сбор и разбор на тези факти,които наричат "конспирации".Може и да има конспирации между истинските случаи,за размазване на истината,кой знае

26

Анонимен

преди 3 години

До Човек e така като гледам не сме само ние. В Лондон имапе протест, в Берлин, в Израел, в Италия, в Холандия. Вече си личи, колко сте обективни, предатели

25

Анонимен

преди 3 години

Конспирацията е реалност. Иначе медийната машина нямаше да си прави труда ди ви убеждава в обратното. Те са уплашени, а цензурата им и омаскаряването на критиците вече не помага.

24

Човек

преди 3 години

Статията напълно обяснява как все повече хора вярват на всевъзможни конспирации и защо. Коментарите дотук също доказват това. Не случайно сме нацията, която в най- голям процента от хората в ЕС отхвърлят обективната истина и поддържат всевъзможни, понякога налудничави, теории. Според изследване от юли 2020г....

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПовръща ми се от нацисти,влез в Тубата и виж истински кадри,заснети по време на първата и втората световна война,виж кой е и Ото Хан(нацист изтровил половин Европа и един от организаторите на Октомврийската революция и убийствата в Русия) или погледни кадри от нацистките концалагери или доктор Менгеле и т.н.Нацизма е създаден,за да убие и смаже Европа и я постави на колене завинаги,да избие и голяма част от населението на Европа,трябва да си психично болен,за да харесваш Хитлер!

22

Пунда Мента

преди 3 години

Спасението е да излезеш от Дигиталните мрежи. Неслучайно налагат всичко да бъде дигитално. Само крият че зад всяка дигитална джаджа стои аналогов процес. Но така знанието се концентрира в един център. Потребителите са сведени до манипулатори на *** скрийн по предоставени картинки.

21

Анонимен

преди 3 години

Пита се в задачата,защо ако някой иска да съкрати населението,не опита първо от себе си и близките си как се съкращава населението? Нека да даде пример със себе си,как става тоя номер!В България имаме обратния процес - намаляване на населението и нямаме нужда от намаление,а от увеличение на българското население.

20

В САЩ е СТРАШНО !!!

преди 3 години

достатъчно е да носиш шапка "MAGA" или да изразищш подкрепа за QAnon в соцялните медий или да критикуващ мародерите от ANTIFA и BLM и ще бъдеш УВОЛНЕН за расизъм !!!в соцялните медий дебнат стотици тролски фирми, които ще поискат от работодателя ти да те уволни за расизъмтова което става в САЩ е по-страшно и от комунистическия терор !юдо-масонския глобализъм е най-страшното зло за цялата история на човечеството !!!