393

Да бе!

преди 3 години

Да се разберат Борисов и Радев е все едно да се разберат Бога и дявола или още поточно сравнение- да се разберат цивилизована християнска Европа на свободните хора и примитивната мюсюлманска Евразия на феодалните диктатори. Аре чупката бе!

392

Анонимен

преди 3 години

Не може , замълчиш ли за кражбите и политическите репресии ставаш съучастник на това престъпно управление ! Оставка , съд и затвор !

391

Анонимен

преди 3 години

Гроб загива като куче без история! И слава богу!

390

Протестиращ

преди 3 години

Да така е, Борисов трябва да изплющи Радев по алчния пърдялник, и всичко ще е Ок. То и без това, Кауна се крие като мишка под полата на селската си пръчка.

389

Анонимен

преди 3 години

ХарАлане, да позная ли кой ти плаща за мъдрите ти слова?Защо ми се струва, че НЕ Е Радев

388

Да ама не

преди 3 години

Как може интелигентен и адекватен Президент да се унижи и да ходи се разбира с тикви като боко ***?

387

Анонимен

преди 3 години

НБУ.................университета, финансиран от Шорош, финансовия мошеник и спекулант трябва да бъде закрит...................както направи Орбан в Унгария.............затвори университета, финансиран от Шорош!!!Харалан Александров е преподавател в НБУ и е на хранилка на "Отворено общество"!!Хич не му вярвам на тоя!!!

386

Анонимен

преди 3 години

Никакви преговори с крадците от ГЕРБ и ДПС!!!!...............но те имат много поддръжници в съда и прокуратурата...............това е кристално ясно!!!

385

Анонимен

преди 3 години

..............................каза Харалан Александров..............слугата на "Отворено общество"................и на един чичко Сорос (Шорош).............едим ***, мошеник и финансов спекулант!!!

384

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ.......................те са продукт на политическо инженерство, тая партия е създадена и поддържана логистически и финансово от една немска фондация...............ех, тия немци, заради тях изгубихме двете световни войни...............сега ни набутаха тая крадлива партия ........ГЕРБ................гадове за единно разграбване на България!!

383

Анонимен

преди 3 години

Фигурант или не, Радев бръкна с юмрука си дълбоко в лакомото гербаво черво, което предизвика неописуеми страхови контракции.Крадците се гърчат като настъпени червеи и се опитват да хапят кубинката, която ги е затиснала.Свърши гербавото царство на кражбите, беззаконието и сплашването на хора!

382

Радев

преди 3 години

Васето не дава !

381

Йорк

преди 3 години

Освен Радев да опъне тиквата...Работата че заспи

380

Един

преди 3 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Вожда им е за затвора. За какво разбирателство става въпрос?

379

Анонимен

преди 3 години

Гледам Румен Рублата и си мечтая за парламентарна монархия и Царство България!

378

:)

преди 3 години

Тези жалки смешници тиражират опорка на ГЕРБ - Дайте да се помирим, да забравим за кражбите и престъпленията на ГЕРБ. Нито Радев ще забрави, още по-малко Кьовеши. Ще се ходи по затворите, гербери крадливи!

377

Анонимен

преди 3 години

Разбирателство с мафията не може да има...тя трябва да се ликвидира и изкорени до дъно...иначе загиваме като държава...затова на 10-и да покажем,че сме народ,а немърша,като герберастките ***...

376

1

преди 3 години

До ГневенЧети по-надолу. Най - подкрепян според социолозите е твоят човек. Противоречиш си.

375

Гневен

преди 3 години

Добре ще бъде всички компрометирани и дискредитирани разни социолози,политолози и т.н.да спрат да бръщолевят празни приказки. И без това нямат никакъв авторитет и напъните им за манипулиране на общественото мнение са напълно безсмислени! Няма как човек като ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ,ДОБЛЕСТЕН,ДОСТОЕН,ПОЧТЕН,обичащ НАРОДА и РОДИНАТА си,да се "разбира" с една пропаднала сикаджийска мутра,която унищожава ДЪРЖАВАТА ни! МУТРАТА *** е подложил на нечовешки ГЕНОЦИД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ОСТАВКА на ХУНТАТА!!

374

да

преди 3 години

До Радев новият ЛевскиОчертава се да освободи още поне 500 хиляди към терминал 2