16

Анонимен

преди 3 години

Изключителен професионалист, млад и образован педагог с подход към децата и иновативно мислене. Човек се оценява по действията му, а не по визията. Ниската самооценка води до негативни коментари.

15

Даниела Василева

преди 3 години

Гледайки злобните коментари си представям в каква среда възпитавате децата си и се чудя дали искате те да приличат на вас. Моето дете учи в 119 СУ, в класа на г-жа Станислава Величкова и смея да твърдя, че е изключителен професионалист и педагог.И докато вие се криете зад мониторите анонимни, аз заставам с името си.

14

Леле

преди 3 години

Сколасахме го с такива учителки.После защо децата не знаят материала...

13

Анонимен

преди 3 години

Това 119 училище не беше ли на Диян Стаматов? Първо трябваше него да гледаме и слушаме лятото да сипе акъл, а сега и люб.... му.

12

Анонимен

преди 3 години

До 12 Разните Николетки и Сузанитки поне нямат претенции да образоват. А това на снимката не го възприема насериозно дори 8-годишният ми син. Ако тая ще го учи - минаваме самостоятелна форма. Тая - баткото предпочитал да го учи. Аман от млади "образовани" учителки с дипломи от няколко години. То казаха, че и студентки ще викат да заместват учители, ако ритнат ...

11

анонимен

преди 3 години

Снимали са я, щото е готина и образована, за да и направят реклама! Стига с тия Николетки, Сузанитки, разни певачки и плеймейтки!

10

Анонимен

преди 3 години

Готина учителка сте снимали! Кефи

9

Анонимен

преди 3 години

Ех, каква учителка! Да ти е кеф да те учи, че и "котето й е хубаво...

8

Анонимен

преди 3 години

И какъв е този зор да се водят учебни занятия в разгара на коронакризата?Кое е по-важно-животът на хората или нещо което може да изчака няколко месеца?Синът ми е 9-ти клас.Не мисля че докато учеха дистанционно е научил по-малко отколкото когато ходеха реално на училище.Че то в повечето училища в София изобщо няма сапуни на чешмите в тоалетните,а тоалетните са в състояние като тези в Конго,без да искам да обиждам тази държава.Какви мерки,какви пет лева,всичко ще е проформа

7

Саксофонов

преди 3 години

Ооо, аз защо нямах такива учителки?! Моите бяха едни динозаври. Е, имаше една-две симпатяги.

6

Анонимен

преди 3 години

наистина много нелепа фотография.При интервю с учител по учебни въпроси тя следва да е в училище или поне на фона на такова.Не да ми показва безгрижни учители, без работа, щастливи от дистанцинното обучение, понеже то почти не им създава такава.

5

Totenkopf

преди 3 години

Личи и , че е бая гъвкава момето

4

Анонимен

преди 3 години

Снимката горе е нелепа, с оглед съдържанието и целите на статията.Какво показва тя?Родител на двама ученика, който е доволен от дистанционното обучение, тъй като работата му позволява да си стои вкъщи с не особено много ангажименти през деня.Истината ще я научите от родителите на деца, които са били през цялото време на работа. Не "хоум.офис", особено не учители, които, след като си пуснеха по един урок в някоя платформа имаха цял свободен ден на разположение.Моля ви, не се подигравайте!

3

Анонимен

преди 3 години

Предстои ни самоучение, а не в ръчичките на загрижената държава-мащеха!

2

Родител

преди 3 години

Ти моме, може да си родител и учител, и гледаш от твоята камбанария и каквото и да кажеш няма да обидиш вожда Калинка и твоя *** Директор. Аз само като родител, мога да ти кажа, че мерки никакви няма да се спазва. Дезнфекция ако се прави ще е само първия ден. Сутрин на входа ще се струпват поне по 30-40 деца на разстояние 20 см. Да не говориме за родители. А вечер какво ще е, когато навън вали и е студено....о небеса. Пред училището ще има поне 40 родителя, чакайки децата си.

1

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

РомаОле- задъжителен ромски език в училище и базов доход от 1000 евро на седмица .