11

f

преди 3 години

Или само отрицателни енергии наоколо около магнита, за енергийния магнит като ябълката.

10

f

преди 3 години

ДО ИТАЛИЯ , или гледайте по магнитите да няма прекалено много електрони, защото ако е само електрони става лошо.

9

f

преди 3 години

Но може и електрони много да има по магнита, защото така привлечени отнякъде.Важното в ядрото на магнита, в сърцевината, да е положително с протони.

8

f

преди 3 години

ДО ИТАЛИЯ ,Има и положително и отрицателно желязо като материя, в зависимост дали е изградено от протони или електрони повече. Има и положителни, и отрицателни магнити.

7

f

преди 3 години

До ИТАЛИЯ ,флопи дискетите а може би и флашките и хард дисковете са някакви си положителни магнити, не съм много сигурен, но май че са положителни, носете в себе си много на брой флаш памети.

6

f

преди 3 години

ДО ИТАЛИЯ ,Поне положителни магнити заравяйте, а на вас отрицателни магнити ви заравят, всеки магнит придвижва малко полето където си иска и никой не иска центърът на магнитното поле да е в него защото магнитът е за атака, ябълката е енергиен положителен магнит, киселината е магнит в материята и привлича противоположните електрони или протони да ги разгражда и също е за атака. Положителният магнит вади магнитното поле навън от положителните, положителни магнити заравяйте! И няма да ви следят.

5

Клоунски Свят

преди 3 години

До БчкатораНормалните хора го чакат това да стане от доста време. Може би този път ще имаме положителен резултат.

4

Психодиспансер

преди 3 години

Ами да, такае, но нмядавам се не са очаквали да се повиши БВП след като карантинираха цялата държава. в същото време не казват нищо за олекналите плащания на пенсионните фондове.

3

Анонимен

преди 3 години

Затова пък има карантина за индианците.

2

КАрантина

преди 3 години

Да го духат, да не им затворих аз границите. Не може с "мерки" срещу измисления вирус и с икономика. Искам да видя как ще броят умрелите от глад и самоубийства през следващите години, дали ще има статистики като за кодид, дали ще има щабове дето дават брифинги?

1

Бчкатора

преди 3 години

Чакам сащ и еврогейсъюза да се разпаднат за да има мир на земята