23

До 11

преди 3 години

И Макенроъ беше глобяван и дисквалифициран пич! Така, че не разбирам тезата... само да се мрази Америка - опорна точка!

22

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно никаква сила нямаше в удара му.Той не чистеше топката, а я подаваше на събирачите на топки. Но както и да е - домакините определят правилата. Да е внимавал повече.

21

Анонимен

преди 3 години

А един човек, който наистина изпитва болка не крещи, досега не съм виждал нокаутиран боксьор да крещи.------Това беше доста тьпо.Явно си изключително тьпо коп.ле...

20

Анонимен

преди 3 години

Джокович не е Стоичков и естесвено ще пише дипломатично.Тази лелка взеха ли й проба за алкохол?В края на краищата можеха да го дисквалифицират по много по-изтънчен начин, тези крясъци и превивания наистина дойдоха в повече. Аз Джокович не го мисля, той си има достатъчно средства за живот, просто това лицемерие в САЩ навсякъде ми напомня за поведението на хората в късния соц у нас.

19

1000

преди 3 години

До Анонимен 19В тениса съдиитте не тичат, а седят на едно място. КОйто иска да играе футбол, може да види как футболисти се извиват и реват, само защото някой ги е докоснал. Самият Джокович подкрепя жената.

18

Анонимен

преди 3 години

Реферите във футбола преминават тестове по физическа подготовка. Един алкохолик има нарушена координация и психика, в допълнение и наднормено тегло. Един човек, който се занимава със спорт на най-восоко ниво не рекламира вино и не целува бутилки с вино. Алкохолът е опасна зависимост. А един човек, който наистина изпитва болка не крещи, досега не съм виждал нокаутиран боксьор да крещи.

17

1000

преди 3 години

До До 6:Какво общо има това, че жената пие вино в свободното си време, с това че е съдия на линия в US Open?

16

1000

преди 3 години

Никой не твърди, че е умишлено. Просто такива са правилата в тениса. Топката удари жената в гърлото. Ако не ви е удряла топка за тенис, дори с не много голяма скорост, трудно ще разберете какво е.

15

До 6:

преди 3 години

Ти си гледал нещо друго. Нямаше никаква агресия в изчистването на топката.По правилник, Джокович трябва да се освободи от две топки. Той върна първата, а тази бе втората и той мислеше, че детето, което поема топките е там.Изобщо, ама изобщо няма никаква опастност с такива тенис топки. Лелята преигра съвсем умишлено. Както намериха сърбите в нейния Инстаграм, тя си е любител на чашката - винаджийка със снимки пиеща вино и прегръщаша бутилки от вино. Такива хора нямат място на корта и спорта.

14

Гамен

преди 3 години

Да, определено играе с повечко агресия, темпераментен е, но чак пък толкова че да го диквалифицират.Всички видяха че не е било целенасочено това да удари съдийката.

13

Стар левскар

преди 3 години

Само така можеше да бъде спрян

12

Анонимен

преди 3 години

Тази година на Новак нещо не му върви. Със сигурност турнирите в Сърбия и Хърватия са му коствали много нерви. Сега и тази глупост от играчка плачка. Пожелавам му да запази дух и тази серия от лош късмет да свърши по-скоро.

11

Анонимен

преди 3 години

Муха го ухапала...

10

Ха-ха

преди 3 години

Американски прос*тотии.Едно време Макенроу сигурно беше много дисциплиниран...

9

Геле

преди 3 години

Номер 8 , защо не пуснеш дъщеряси да работи на стадиона ? По-добре сина ти нали , щото като играят мъже , играят мъже. Това е подигравка , да сожат лелка да седи на пътя на топките на мъжете . Кат играят жени да слагат жени там , кат играят мъже - мъже . Ами и организаторите да се извинят , че слагат лелки на пътят на мъжките топки .

8

Анонимен

преди 3 години

Нищо му няма на Джоката, ще продава по-скъпо рекламните клипчета за йогурт. Сега стана още по-известен.

7

Анонимен

преди 3 години

Глупости! И дъщеря ми да беше, щях да преценя, че е неволно. За вас не знам.

6

Анонимен

преди 3 години

Ковид конспираториЛелката изкарали париВие в какъв свят живеете?Този човек удари друг човек. Неволно или не. Факт е. Ако това беше лелка/мамка на някои от горепосочените, щяха да опищят света, че е неуважение, несправедливо е и че трябва повече да го накажат. Ама, на чужд гръб...

5

Румен до 4

преди 3 години

Направи го неволно,но беше ядосан и замахна ядно. Ако те удари такава топка неочаквано може да те прати в нокдаун. Може и да се е сетила лелята да преиграе за да изкара някой долар,но не ти пожелавам да срещнеш такъв удар.

4

Хан Тервел

преди 3 години

Спортът е политика с други средства!