91

до 103

преди 3 години

ти, кой?

90

Анонимен

преди 3 години

купувайте,купувайте разпадащи се панелки в софия с 30 годишни заеми!ама дълговете към топлофикация вече гонят 2 млрд.кой ще ги плаща-не е ясно.

89

Мен

преди 3 години

До АнонименЯ умнико ти кажи колко апартамента купи. Щото точно преди месец почнаха да излизат много добри оферти. Засега малко, но това е само началото. Ти не-балонаджията може ли да обясни какво очакваш след зимат като икономически параметри за България? Щото то на изуст много лесно се говори, някои даже като теб теглят кредити баш в пила и после реват колко е гадна държата. Имате глава на раменете ми ползвайте я.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Напротив, инвестирането в блокове с апартаменти е много популярно. Когато купуваш апартамент , в който да живееш, а не с цел да го даваш под-наем или препродадеш, това не е инвестиция.

87

До 96

преди 3 години

Това с големите мегапоилиси донякъде е така. Като се замисли и сега човек, за какво му е да даде една торба пари за нещо, дето е на "жълтите павета" . Какви точно удобства има там? Да гледа *** как крещят всяка вечер, как ги млатят други ***, все едно като Иван Вазов е под носа ти, все едно всеки ден ходиш на театър. Взима се там, дето имаш спокоен живот, тишина и удобни магазини, болници училища. Такова на жълтите няма.

86

белгиец

преди 3 години

Като ви чете чужденец и не вярва на очите си - толкова антибългари имало и как още съществува такава държава. Вярно е че Белгия също е разделена на Валония и Фландрия но чак такава омраза няма.

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонименти предполагам следиш новините и знаеш,че ню йорк (финанасовият център на света)се напуска от средната и богатата класа...за какво говорим.тази криза е криза на големите мегаполиси,които вече не произвеждат нищо.затова и големите американски градове се превръщат в градове призраци...тази съдба чака и софия.

84

СКС

преди 3 години

Напълно неоснователно високи цени на наеми и имоти за директна продажба. Това е София все пак, а не някой стойностен град като Мадрид.

83

Анонимен

преди 3 години

принципно никой в развитите държави не инвестира в блокове с апартаменти,а само в земя или еднофамилни къщи.подобни квартали като люлин,младост,дружба та даже и "елитните"борово,изток,лозенец и т.н. са населени с работнически и мигрантски семейства от африка и азия,които на минимален наем живеят в подобни сгради.само бай *** си мисли,че е е много елитно да инвестира в апартамент в малинова долина.

82

Софийска баница

преди 3 години

До БачкатораВ центъра на София няма панелни блокове. Обаче ceляндypите не правите разлика между центъра на София и центъра на Люлин и затова често правите такива нелепи изказвания.

81

Анонимен

преди 3 години

падам от стола някой като каже-софия,европейска столица!е хайде стига! всички сме ходили в европейски столици и знаем какво представляват.като я гледам софия ми прилича по-скоро на някой работнически квартал в бразилския град сао паоло.аз живея откакто се помня в "елитния"квартал изток...е няма такава клоака просто...а цените на старите панелки там са като в лондон.няма зелени площи,няма място за паркиране...нищо!

80

Мен

преди 3 години

"След Съединението тръгнаха пловдивските депутати към София. Купиха си вестници от гарата на френски и немски, щото повечето говореха по няколко езика. Всички бяха по европейски облечени, саркафирани с фракове, бели ризи и цилиндри. Като пристигнаха в София, що да видят? В Народното събрание някакви хора с потури, които говореха на "бе" и миришеха на чесън.Та много от тях си помислиха: "Що ли го направихме това Съединение?" - думи на Каравелов.

79

Анонимен

преди 3 години

Само му виж стария център около лъвов мост и надолу и пак моля кажете не е ли мизерен град?

78

Бачкатора

преди 3 години

Разбита стара панелка в центъра на сивата дупка София струва повече от къща на Карибите на първа линия. Алоу шопи къде се намирате? Слуша ли ви главата?

77

..

преди 3 години

не ме интересува.. и аз като повечето хора, които сме извън София, дойдох студент и после да работя.. амии благодаря. Най- доброто решение, което съм направил към момента е, че се махнах от този сив и мръсен , напрегнат и издишащ град. Седях 4-5 години след като почнах работа, но тази простотия и като живот и като работа не е за мен. Работя си вече нормално в моя град, добре ми е, близко ми е до черноморието, а и не само..вие си купуваите гарсониерки за хиляди левове и се заробваите в този град.

76

Анонимен

преди 3 години

БСП е петата колона на Русия в България - ясно е на всички. Какво означава това напрактика - БСП се грижи за това, българското национално богатство да изтича системно в посока Русия, а от друга страна да бъде възпрепятстван Западът в бизнесначинанията си в нашата страна. На нас това ни е ясно, въпросът е дали и на Западът дейността на БСП им е ясна? Предвид всичките им информационно-разузнавателни служби, мисля че картинката им е по-ясна отколкото на мен. Дали ще работят с червено правителство?

75

Анонимен

преди 3 години

Как какво ще стане ...Като стане пак финансов министър другаря Румен Гечев, а премиер другарката Нинова...Цените на апартаментите ще станат по 100 долара, ама един долар ще стане 3 хиляди лева. Инфлацията ще е като при Виденовата зима. а апартаментите ще ги дават само срещу членска книжка на БКП и лихвоточки в ДСК

74

Анонимен

преди 3 години

нЕкакъв се изказкал че София била мизерна. То такИви като тебе я моделираха така, брато. Градът не е мизерен, пришълците го направихте "чудо и приказен".

73

Анонимен

преди 3 години

Измамата коронавирус плюс Боко Тиквата, който ще остави след себе си кръв и изгорена земя, ще сринат икономиката ни поне с 30%, а може и повече. Е, как мислите, какво ще стане с цените на имотите в такъв случай?

72

Анонимен

преди 3 години

Харесва ми как още с пъвия коментар се включва някой и подмята как нямало да падат цените, както очаква ли някой. Сравнението е с цени преди пет години. Сравни го с преди 25 и ще видиш още по голям растеж. Но спада е започнал и ще продължи стабилно. Иначе принципно не трябва да се радваме на спад, защото това означава криза за всички. така разправят икономистите. Но цените бяха станали такива, че семейство с 2000 лв доход да не може да си позволи нищо повече от двустаен панел в краен квартал.