11

бг

преди 3 години

сценарий отцветна революция, сатанински театър, никой не я е отвличал тая ЛГБТ активистка, скъсала си паспорта понеже искала да има содомски паспорт, да ходи в мъртво море да прислужва на господарите си евреи.... мерзост

10

Анонимен

преди 3 години

Типично по немски скалъпена акция. Няма друга държава в европа, чиито агенти да са арестувани за атентати в европа последните 20 години, освен германия!

9

Анонимен

преди 3 години

Мда, някои наистинч се мислят за безсмъртни. Сетих се за Борис Немцов и снегорина.

8

Анонимен

преди 3 години

Абе, някой запознат да каже, тея лесболийки ли са? Много са се надървили да свалят диктатора.

7

Хемус

преди 3 години

Като ги гледам двете на снимката само гей-мафията ще ее намесена!Абе само на мен ли ми прави впечатление,че като се вгледате в новата ни правосъдна министърка,изглежда на бивша олимпийска надежда от ГДР!

6

Анонимен

преди 3 години

Голям театър с лоши актьори..Партизани.

5

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е - Кой я е отвлякъл?Ако е Лукашенко, значи е жива и здрава, и рано или късно ще я пусне след като осъзнае или му обяснят каква глупост е извършил!Не е изключено и да я екстрадират във втората и родина - Германия.Но, ако е така наречената "Опозиция"..., ами тогава става опасно..., за нея самата, щото като нищо могат да я превърнат в "сакрална жертва" на режима...Пък, после Лукашенко да върви да разправя и да се кълне, че и с пръст не я е пипал - полза "Йок".

4

АГЕНТ 007

преди 3 години

КУКЛИ НА КОНЦИ----КИЕВ --2 ЩЕ СТРАДА НАРОДА КАТО Е НАБЛЮДАТЕЛ ---КАТО БЪЛГАРСКИЯ

3

Не разбрал

преди 3 години

Отвлечената не е ли снимана на полската граница как излиза?

2

Анонимен

преди 3 години

Опитите за държавен преврат се наказват.

1

Анонимен

преди 3 години

'Неизвестни лица са задържали тази сутрин в центъра на Минск Колесникова, натикали са я в черен микробус и са я откарали в неизвестна посока'голяма работа.кварталният ни пeдофил-изнасилвач прави абсолютно същото всяка седмица.