12

Анонимен

преди 3 години

Етикетизирането като манипулиране, категоризацията като въдворяване.

11

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

10

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не са това, което са били едно време. Да си слагаш ваксини днес е все едно да садиш ГМО семена в градината си и да очакваш да ядеш продукцията здравословно. Всичко е една анархия. Не ставайте опитни зайчета от страх да не се разболеете. Тези, които разчитат, че здравето им зависи от това колко на брой ваксини имат поставени, са излъгани хора. Днес хората лесно се лъжат, понеже вместо да се образоват, разчитат на разни профани авторитети.

9

Анонимен

преди 3 години

44 % ? Малко бе. Какви са тия слабоумци, дето биха приели да им набият серум с неясни субстанции и неясен имуно-отговор. Особено като се има предвид, че самите производители на ваксини не дават гаранция, че тяхното изделие ще те предпази от болестта.

8

Анонимен

преди 3 години

Организирам масов протест срещу маските. Маскената индустрия толкова много забогатя че не си знае парите и е време да и спрем кранчето. Стига сме пълнили джоба на държавата която умишлено пусна този вирус като биологично оръжие.Тази държава трябва да бъде заличена от лицето на Земята.От нея идват всички беди на човечеството.

7

Джо

преди 3 години

Много са се размножили тия, благодарение на ваксините... Парадокс!

6

Анонимен

преди 3 години

Има огромна разлика между това да си активаксър и това да не искаш да си поставиш ваксина, която заради ситуацията не е минала както трябва всички тестове и не се знае дали има странични ефекти.

5

Бау

преди 3 години

*** все е манипулиран, но никой не може да го излъже! 😁

4

House M.D.

преди 3 години

Наистина ли гърците са написали лозунгите си толкова неграмотно, или преводачът е неграмотен?

3

Илон Мъск

преди 3 години

Дори и селските кучета на мегдана разбраха ,че всичко е огромна манипулация.Сега следва интересното щом 90% от хората не искат да се ваксинират рептиломасоните трябва да прибегнат до друга тактика .Тактиката е насилствено ваксиниране и ковид паспорт без който няма заплати ,услуги и достъп до финансиране .Тогава ще настане вече истинската война и хората ще пометат тази неолиберална джендърска и-з-ме--т начело с педофила Байдън ,която мърсува по майката земя.

2

Анонимен

преди 3 години

Ама проваксърите да се ваксинират, никой не им е забранил, но те искат да налагат волята си над другите.

1

Анонимен

преди 3 години

Светът се събужда. Няма връщане назад.