26

Специалист

преди 3 години

До 11 Изкарвай повечко пари и ще разбереш съотношението цена качество и във Франция. Просто засега си за Черно море и Гърция.

25

дезон но превратите!

преди 3 години

До ЛегендатаВинаги по туй време!

24

любов през септември

преди 3 години

До А де.....утрините са студени а морската вода е по-топла от вятъра!

23

след 9-15- септември

преди 3 години

До БайернЕдин дъжд да завали на плажа и всичко се разотива! Децата почват училищеХоелите и ресторантите се затварят и последните групи рускини си отиват!

22

Байерн

преди 3 години

Лятото така или иначе е до 22.09. За България е нормално втората му половина да е топла и суха. Нито е джипси, нито е някаква сензация това. Последните години е все така.

21

морски

преди 3 години

Е как да има късен ЛЕТЕН сезон през ЕСЕНТА?-----------------------------------------------------------------------------Джипcи Лято *** !

20

Мутра бг

преди 3 години

Ах, тоз коронавирус..., ***...а туристическия бизнес, бе!Язък..., бе, то "Пиперудки" (дневни и нощни), Сутеньори, Наркодилъри, Бакшиши, Хотелиери, Чалка-Дискотеки, местния Матрял...Мъ едва свързваме "двата края", бе!Де, са руснаците, германците, ингилизите... нема ги!!!!Ужас!!!!!!Ревъ и пия, пия и ревъ!!!!!Мъка, мъкааа.....

19

турист

преди 3 години

Пълнолетен човек трябва да отиде два пъти през живота си на квази-Балкантурист курорт. Първия път за установи, че не си струва и втория да се убеди, че не си струва...

18

циганското лято

преди 3 години

До Анонименза него става въпрос....

17

Анонимен

преди 3 години

До А де.....Става въпрос за *** лято!

16

Така е в Гърция

преди 3 години

До Нова година се ходи на плаж!

15

Честно

преди 3 години

Значи перничани да се радват,че някои хотели не работят,защото иначе нямало как и цяла зима да се изкъпят? Не съм от Перник,но това някои хора да се молят за вода в 21 век в България,е отвратително. Още по-гадно е ,че има хора на които им харесва да се подиграват над други и го мислят за смешно. Това се брои за шега,ама ва мен звучи като подигравка.

14

Черно море

преди 3 години

Стига сте плюли нашето море. Никой не ви насилва да ходите. Ходил съм на 4 морета досега и специално в Гърция много пъти, но си обичам и нашето. В момента съм там и водата е доста чиста и времето страхотно. Цените са нормални. Единственият недостатък е, че има ужасно много народ тея дни.

13

Анонимен

преди 3 години

Това показва, че Борисов ще управлява още дълго време. Иначе убийците ще затъмнят слънцето.

12

Анонимен

преди 3 години

Във Варна измряхме като *** от това слънце, вече три месеца няма дъжд, два пъти валя и то насила и земята си е пак пепел, не е било такава гадост! С нетърпение чакаме зимата, то не е работа, като блесне от сутринта та до вечерта без грам облаче!

11

Анонимен

преди 3 години

При мен наистина лятото продължава в..... Гърция.Супер време, натурална и здравословна храна в магазините, приятелски настроени хора, цените безобразно ниски, къщата на брега на морето я оставяме отключена дори когато излизаме.Абе все едно съм в Рая.Да не споменавам че цена-качество е в пъти по-добро от Франция (живея от 15 години във франция).

10

Анонимен

преди 3 години

И да ми плащат мутро-хотелиерите не бих посетил тая септична яма.

9

Анонимен

преди 3 години

Ужас. Как така няма да има късен морски сезон през октомври? Ние свикнахме да е горещо и сухо откомври.

8

Анонимен

преди 3 години

Тия пък все на мутри го обръщат. Беднюги.

7

Анонимен

преди 3 години

Поредната куха реклама на мутро-лай*номорието,ми няма да дойдем бе мутрагени, консумирайте си самиизпраж*ненията , да ви е сладко.