272

Случаен минувач

преди 3 години

Отровното трио и Радев действат така, както е действал поп Гапон през януари 1905. Тогава той подмамва стотици граждани на Санкт Петербург да протестират, като предварително е имал информация, че полицията ще стреля. Убеждавал хората, че видите ли, царят е добър и ще ги чуе. В т. нар. Кървава неделя, загиват повече от 200 човека, защото са му повярвали.Ето това хората трябва да проумеят. Не вярвайте и дума на отровното трио!

271

Го4о

преди 3 години

Оставка НЯМА ДА ИМА, как по - ясно да Ви го кажат! След 02.09 този разговор в ГЕРБ е затворен! Превратаджиите не могат да определят хода на развитие. Има закон и той е основата на демокрацията. А Вие си протестирайте след като не искате да работите. #Бъдете смели!.... и да върНите парите.

270

Рики

преди 3 години

Да,но тази власт няма да подаде оставка без....и смята,че силата оправдава средствата ,а не обратното.

269

Радев-подстрекател

преди 3 години

Кофти чувство е да знаеш, че след максимум 1 година ставаш подсъдим Фигурант.Времето изтича, а с него и свободата, която ще му липсва.

268

анонимен

преди 3 години

Do nas sasedite ni sa pochti na praga na voyna,a tapanara ne svikva KSNS i tarsikak da zadalbochi politicheska kriza.Lumpenchetata li shte prati na granitsata sGartsiya i Turtsiya ili Dinko da spira migranti?

267

Анонимен

преди 3 години

До До 30Само да не е внук на някоя номенклатура, коминтерновски кадър, дс или гру активист. Понеже всеки си има корените и далеч не може да избяга от тях. Справка: днешните "въстанници".

266

До 90

преди 3 години

Рестарт е партията на безпартийните и младия премиер с харема и депутати и министри млаи хора 20-40 годишни които не са бивши комунисти и агенти от ДС а обикнобени хора с уникални идеи,визия и ще променят тая държава

265

Радев е нагъл

преди 3 години

Кризата беше породена от Р. Радев! Той започна открита война с правителството още когато не можа да пробута Грипените, продължи да работи с човек, който се беше снимал с хитлеристка униформа и друг, който открито лобираше за братя Бобокови.

264

До 30

преди 3 години

Един ден скоро премиер ще стане човек който е е на около 30 години и няма нищо общо с партиите трупове ГЕРБ БСП КОСТОВИСТИ ПАРТРИОТАРИ ДЕПЕСАРИ ЧАЛГАРИ И ТНТ и ще има нова партия на безпартийни

263

ЕС

преди 3 години

Всичко е под контрол на ЕС и тях няма да можете да ги излъжите с държавни тайни!

262

339

преди 3 години

Няма интелектуалци,само *** при всяка власт;Имаме ли,примерно-Ерих Мария Ремарк,Юлиян Семьонов,Гор Видал.

261

Loyko

преди 3 години

Тя една работа като се проточи не очаквай да свърши на добър край. Никъде улицата не управлява държавата,а може само да е корегира. Хубаво е да се знае какво искаме и още повече кой и защо го иска. Момента е да си кажем на изборите догодина.

260

Анонимен

преди 3 години

До ТрикПроверката на Хиполенд беше най-обикновена постановка на самия "потърпевщ", защото именно той е организатора и... Тия проверяващи са пратени там след "Анонимен сигнал".... който е от него или негов служител...

259

Анонимен

преди 3 години

Другари сега не е 9.09.1944 г. когато Сталин ви даде власта и каза, избийте интелигенцията, но вие избихте всички богати хора за да им вземете къщите и парите. Сега искате власта за да крадете и да си отмъщавате , но няма да ви се получи.

258

Трик

преди 3 години

Многократното повтаряне на фразата "гафовете на властта" трябва да подейства на първосигналната система на хората. Бегло се споменаха само 2 "гафа" - проверката на вносителя на китайски играчки и "прекомерното насилие на полицията". Ако се разнищят подробно и двата са нереални. Полицаите проявиха стоицизъм под обстрела с бомбички павета буркани с урина... а триковете на търговеца са доста прозрачни. Говориме за цяла ДЪРЖАВА - това ли са ви големите "гафове"?

257

Анонимен

преди 3 години

Никой в целия свят, който е имал взимане даване с убиец не е завършил добре и не е могъл да си харчи парите , защото е два метра под земята. Др. Радев и пр.осташкото трио разбрахте ли. Сега ви е лесно къпете се в пари, но това е времено а после как беше два метра и т.н.

256

Анонимен

преди 3 години

Патриот е душа дава , ама душата на народа не неговата. Това е позицията на пРезидента Радев. А стиховете се сетете на кой са. Няма цял живот да уча неграмотни комунисти.

255

Анонимен

преди 3 години

Всичко е документирано за безчинствата!Ще отговаряте за действията си.

254

Анонимен

преди 3 години

Кучетата на Радеф пак искат смърт и погроми!Всичко се връща на този свят!Знаем кои сте и няма да ви се размине!

253

Бунгар

преди 3 години

Няма да има оставка и уличните протести затихват. Това вече е видно и ясно. Естествено агонията ще трае още няколко дни.Не можаха да постигнат дестабилизация и анархия в държавата. Подстрекалите са ясни,както и провокаторите.За пореден път се видя, че българския народ е мъдър.