21

Анонимен

преди 3 години

*** някой снимал чекмедже с кюлчета, пистолет и пачки евро, и обявил, че са на ББ. Ами при него сме на излишък. Строи се повсеместно. Не се появяват гагаузки вълни като тези на Ст.Загора-Чирпан. Не падат тавани на още не пуснат терминал. Не виси на заседнал лифт при откриване му. Съживи проекти от преди 70-години! Тези дето искат сега да го сменят нали бяха на власт? Защо не го направиха те? А техните снимки на банкови сейфове и офшорни фирми? Ако се появят? Та кой е по-крадлив?

20

Анонимен

преди 3 години

До МяуКогато отчуждят имотите и минат всички дела по тях. Питай фигуранта защо върна поправката на закона с която за обществен интерес се одържавяваше терена и след това, ако има спор за цената се ходеше в съда. Сега извиване на ръце, протакане. А докато не са ясни терените, не може и да се проектира. Това забави и довършването на това трасе. Бавни и тромави отчуждителни процедури и след това строителство на юруш. Помним БСП какъв банер бяха сложили след къговото преди местните избори. Гнусно!

19

Савов

преди 3 години

Ей, ужасна комунистическа пасмина !Само знае да хейти и нищо друго !Какво лошо има в това, че с парите ни се прави нещо хубаво, което ще е от полза за всички.Спомням си времената преди 15-20 години, когато пак плащахме данъци, но нищо не се правеше.Тогава беше голямото крадене.А вие сега обладани от вечната злоба в главите си, драскате глупости за което някой ви е платил.Сложете ръка на сърцето си (ако имате такова) и бъдете честни!Това е истината !Другото са лъжи и манипулации !

18

Анонимен

преди 3 години

Баце и Юрданка нема ли да резнат лентата на старото платно. Верно не е ремонтирано, но все пак ще пуснат да се движим по него за няколко дни.

17

Анонимен

преди 3 години

Е не е като ВЕЦ а построен от Бсп и Дпс с цена над милиард лева с главен инжинер Доганчу със заплата над милион лева. С техните кржби не чекмедже,а цели банки си напълниха с пари. Не е и като прословутото Водно огледало в Кърджали чието предназначение е все още неясно, но струваше над 150 мл лева,но това е положението. Бойко строи пореден път по който протестерите ще карат с кеф към морето. Явно е,че всички крадат,но червените направо оглозгват до кокал.

16

Анонимен

преди 3 години

Най се кефя на построенотп от Костов и Орешарски . Нито друса, нито светофари има. Софиянски още повръща от излапаното по околовръстното.За Жан.... нямам думи.....

15

Да 15

преди 3 години

До М да аВярно е, имаше нужда. А парите добре си го казал.... мноого добре похарчени пари, има и за чекмеджето....

14

Тези пари

преди 3 години

са от националното чекмедже.

13

Бойко

преди 3 години

Спешно търся стенна секция с чекмеджета! Всичко е препълнено! Васко, помагай!

12

М да а

преди 3 години

Имаше нужда от тази отсечка, добре похарчени пари, в проект улесняващ ежедневието на всички

11

Анонимен

преди 3 години

До 5 мяу"Кога ще се направи отсечката от Бъкстон до кръговото при Люлин,че там е мъката?"========Ако БСП превземе властта - НИКОГА!!! Защото "асфалтът не се яде", нали знаеш?! Ще сънуваш ти "хвалипръцкото"

10

Мяу

преди 3 години

До БауНяма кой да построй повече от НЕГО, страшен турбосер е!

9

тъй де

преди 3 години

До TolioИ аз като Магарешки, не чета...........само подписвам.

8

Tolio

преди 3 години

До тъй де,или не знаеш да четеш или ни си схванал прочетеното,хората ти пишат ,че е временно за да се приберат хората от почивка и отварят само едното платно и ,че до пролетта идната година ите завършат всичко.

7

Анонимен

преди 3 години

Дано успеят да отлеят бетонните части преди мразовете, все пак...

6

Пускай ударно, баце

преди 3 години

Че не се знае кога ще ти е последният работен ден.

5

Мяу

преди 3 години

Кога ще се направи отсечката от Бъкстон до кръговото при Люлин,че там е мъката?Това тук е колкото хвалипръцкото да каже,че ТОЙ мноооого е построил.

4

Анонимен

преди 3 години

Добре, можеше да си кажете, че се пуска движението по стария път, по който движението ще е по-зле отпреди, защото паралелно вървят строителни работи. Ако вървят, де... Ако не са свършили парите.

3

тъй де

преди 3 години

''ще се регулира със светофарна уредба при Горубляне, Герман и Лозен''-ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ Е НАПРАВЕНО.

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Ако няма какво да кажеш.............пишкай и лягай.........допустимо е.