27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Ти нито си бил Мексико нито Германия!!!Стоичков ги победи ВСИЧКИТЕ !!Ако го нямаше Ицо щеше да има филма "Голова фиеста във вратата на Перуката".След ицо тичше половината противников отбор пак не можеха да го спрат.Та това е единственото представяне на Бг в последните 100 години.Представянето се казва "Ици Стоичков".Толкова по темата футбол и Бг.Нито сме имали футбол нито ще имаме с тоя *** народ.

26

Юнаци

преди 3 години

Браво ,най-накрая да прочета една хубава новина.Оправи ми се настроението да една седмица!Бравос нашите!

25

Анонимен

преди 3 години

срамота,цял мач 2 удара към вратата и то неточни а искат за европейско да се класират еми няма да стане

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9"България има отбор от ***."Ама разбира се, какъвто народа такъв и премиера му и футболистите му (или по-точно ритнитопковците), абсолютни ***.

23

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Сегашните ритптитопковци са учили до 3 ,4 ти клас в спортни училища ако наема лекари,инжинери,архитекти и тнт за ритнитопковци ,след това ще ги тренирам ще видите как имаме отбор който ще спечели европейска и световна титла, тия нивото им е за окръжните групи в България, а ги викат в националния отбор

22

Евро96

преди 3 години

Уелс - България 0:3България - Уелс 3:1Сегашният треньор на Уелс, Гигс още играеше.

21

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Нормално тия са ритнитопковци колкото ГЕРБ и другите партии кандидати за власт са политици,когато дойда на власт ще наема хора с образование от улицата за ритнитопковци и ще видите как може да спечелим европейска и световна титла

20

Ельоменат

преди 3 години

Чорбата Делев уака мача. Припознавачите са така

19

Анонимен

преди 3 години

"Власите се давят накрая на Дунава" хората ама се вижда че и бълггараците са същите.Жалко балканско(с азиатски примеси) племе.

18

Анонимен

преди 3 години

Хората високи и стройни ,а ние джуджета.В Бг просперират само ***.Това е истината.Грозни са.И това има значение да му се невиди.

17

Истукан

преди 3 години

Не се учудвам, а и вие не сте изненадани. Типично за българския футбол. Това да е проблемът само, а всичко останало да е наред, но уви, много неща не са наред в тази държава.

16

Анонимен

преди 3 години

Отдавна съм го казал, че трябва да се пусне младежкия национал с цел да се обиграват и да имат шанс да ги вземат в чужбина да се научат на футбол и ако тря вас със закон да се направи така, че макс до 25 години да си в национала след това пенсия и това е!

15

Николета Лозанова

преди 3 години

Ако Спас Делев беше малко по-висок ...

14

Анонимен

преди 3 години

Абе бг ***.Кога са били други.Спомнете си и 4 те в света.Последния им мач като първия в САЩ 94 и бая се изчервихме с тях.Спортист в Бг е само Дан Колов.Другото е мърщляк.

13

Анонимен

преди 3 години

Ние вкарваме на друго място

12

Владо

преди 3 години

Пак ще кажа. Лилипути като Делев не трябва да са титуляри. Той е прекалено нисък. Вярно и Меси не е висок, но той е уникален талант, а Делев не е. Иса стои резерва за сметка на едно джудже

11

Анонимен

преди 3 години

Играем бавно,физическа подготовка,никаква,умения,минимални,каквато и държавата такъв и футбола,слаб.

10

Анонимен

преди 3 години

С Унгария няма да са в последните минути,а на всеки 15 минути.Дано се види всичко както с Англия преди година.

9

Анонимен

преди 3 години

Равенство не се чака, равенство се получава когато двата отбора еднакво преследват победата.Треньора го надхитрят втори път. Ясно бе, че продължението го дават за да си вкарат гол домакините, в момент когато нашите са на ръба на силите си. Не знам английския футбол на какъв допинг е, но обикновенно, ние винаги сме по слаби физически към края. Нямахме нужда от активна преса в първото полувреме. Имахме нужда от нея в края на мача. Тренира го надхитриха отново.

8

Анонимен

преди 3 години

Ами тъй е защото Бойко каза тия да се махат от БФС,а те останаха нагло и сега народа иска оставките на Бойко и МС.Жалка работа.