46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Хайде пак хиперболи! Не е лумпенпролетариятът с окървавени ръце, а полицията била. Хайде стъпете на земята,моля.

45

Анонимен

преди 3 години

Няма нито един успешен мирен протест в историята и никога няма да има.Царете могат вечно да игнорират селяните.

44

Анонимен

преди 3 години

Полицията, личната гвардия на ГРОБ, взаймствана от "*** ризи"на Хитлер.Полицайчета, знам, че не четете, но накрая диктатора избива *** ризи, след като вече ги е употребил. Пак не схващате нали!?...

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4ЧХората ненавиждат ГЕРБ". Айде стига с обобщенията! Колко процента от хората? Кои хора? Онези, дето гласуват и пак ще гласуват за тях ли? А според вас каква е работата на една полиция? Тя еорган на изпълнителната власт. Просто така, питам. Да не говорим колко пъти пази по-приличните протестиращо от развилнелите се ***, за да няма счупени глави. Някой да им блаогдари за това?

42

Анонимен

преди 3 години

Как ще обяснят униформени заснети с боксове и готови да бият.Дали ще обяснят боя над мирни и невъоръжени хора .Интересно ще е и обяснението за бити журналисти и чужденци.Стига оправдания, оставки трябва и разследване и наказание .

41

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха ченгетата софиянци щяхме да пукнем кофите на 1000та протестърчета дето завардиха кръстовищата, а момченцата от агитките щяха да са по чували. Вървете благодарете на полицаите че пазят мизерния ви животец пройдохи!

40

Факти

преди 3 години

До 31,Приказките че заплатите в полицията са малки е лъжа,и спекола ако се сметнат превилегиите/правата/отпуски, проценти ПВ, пари за дрехи, и това че взимат чисти заплати те не плащат данъци и осигоровки/ния им ги плащаме/става една не заслужено голяма сума за това което вършат.

39

Анонимен

преди 3 години

Необяснима била... пpoстия пoлицyнгер пази Бочко, после вика "необяснима"... хахахаха.

38

Анонимен

преди 3 години

Докато няма кръвопролития, не вярвам в протестите.Жертвите доказват истиността на една кауза.Да се псуваме и да си мятаме яйца, до нищо не води.

37

Анонимен

преди 3 години

И откога е разрешено на полицията да си закача по униформите емблема с череп?!?! Нямало външни от частна фирма ли, кого лъжеш, бе?

36

Анонимен

преди 3 години

Само не ми стана ясно, как гардовете на мафията издържа толкова време, да седи пред протестиращите, без да чоплят семки, както когато ходят по мачове

35

Служител единак

преди 3 години

В МВР има 3-4 синдиката всички с големи заплати, коли, офиси,и роднини в системата има отдели и служби само от роднини, никой не спазва закони, разпоредби.Синдикатите са най големи врагове на промените и реформи в МВР, но първи защитници на бандитите в МВР.

34

Анонимен

преди 3 години

На въстание номер две да дойдат с памперси.

33

Анонимен

преди 3 години

Народа им е набрал на копоите още от март заради милиционерщината по КПП...

32

Анонимен

преди 3 години

Тука, всичкото ипон и делта гард, цъка коментари с правописни грешки.

31

Анонимен

преди 3 години

Реват че малко им били парите ми да напускат,но от тях нищо не става,нищо не могат да правят освен да бият хората.

30

Анонимен

преди 3 години

Когата тиквата падне от власт трябва да има разследване и полицаите биячи да бъдат съдени и тикнати в затвора. Още отсега трябва да им го обещаят на висок глас, за да знаят какво ги чака.

29

Анонимен

преди 3 години

Какво има за обяснение, гражданите искат обяснения от политиците вие пречите на гражданите да зазадат въпроси на политиците Научете как работи демокрацията Когато след 60 дена протести един политик се крие и не дава отговори на очакните въпроси има нещо гнило Ама кой щял да дойде дали комунисти дали други нас не ни интересува нас ни интересува къде са оставките кой ще дойде ще се решава на изборите. Оставка, ревизия и съд.

28

Скоро

преди 3 години

Тея продължават да летят из облаците и се правят на луди,явно още малко бой и мутрите полицай ще се приземят, или не?!

27

Анонимен

преди 3 години

Честните полицаи отдавна не са в полицията,там са останали най-тъпите и неграмотните,бой и е.....нье заслужават.