54

ПроСоТо

преди 3 години

бре!..Цъфна и тоя!.....Я колко е наперен....Ше пукнеако ни са изтапани и той в светлините на прожекторите,които блестят особено силно в дни като днешния.....а че цяла година никаков га нема и не знаем в Щатите ли е,на Мадейра ли са опиня,..това за него нема значение.Девиза на тоя ,а и на ЦЯЛАТА "седесарска" свита е..-"ДА УЦЕЛИМ МОМЕНТА!"..С тоя девиз започнаха,него си прилагат и до сега...Очакваме и Корифея от "Лабараторията за управление на кризи"-Драгалевския мнгл ,и той да са изходи п

53

Чебурашка

преди 3 години

До в грешка сиНормален човек не може да защитава националният предател Радев и превратаджиите.

52

из чезвайдокатсицял

преди 3 години

Адвокатя на дяола,е тази сбирка на катрото

51

лигльо

преди 3 години

И тоз е една фурнаджийска лопата,накъде задуха и той натам,Ганио рабта

50

И ТИ ЛИ ВИКТОРЕ!

преди 3 години

ПЕТЪР СТОЯНОВ , ПО-ИЗВЕСТЕН КАТО ДС-АГЕНТ ВИКТОР Е МНОГО ЗАГРИЖЕН ЗА ОТНОШЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КЪМ РУСИЯ. СПОРЕД НЕГО КРАЙНОТО ОТРИЧАНЕ НА РУСИЯ ОТ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ЗАХАРИ СТОЯНОВ И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ ОТ ОНОВА ВРЕМЕ СА КОМПЛЕКСАРИ. АРЕ ЧУПКАТА БЕ!

49

ОСТАВКА

преди 3 години

Оставка на Борисов, само това може да обедини хората. Слушам по улиците, рабоното място, по заведенията, ХОРАТА СЕ КАРАТ. Делят се на ГЕРБ и всички останали. Аз такова разделение последно помня 1989, когато БКП си отиваше. Няма ли оставка нещата ще станат по-зле.

48

Анонимен

преди 3 години

Мен полицаите, които са държавни служители ме биха на площада преди 4 дни. Какъв празник бе ? Празнуват богопомазаните от ГЕРБ и близките до тях. Останалите настроение не вярвам да имат за празнуване.

47

в грешка си

преди 3 години

До ЧебурашкаНе съм червен!И никога не съм бил!Просто съм нормален човек за разлика от теб!Защото ти си фанатик!На такива съм се нагледал по тошово време!И направо ми призлява от вас!Оказва се,че още ви има!И на всичкото отгоре и платени!Не си ми интересен,всичко добро!

46

Анонимен

преди 3 години

Най-успешната акция беше перестройката или тъй наречения преход, който затри 1/3 от населението на страната, за да забогатеят шепа хора. Нито една война не е успявала да направи това.

45

Ти да видиш..

преди 3 години

Добре че нашия обединител Радев не е бил съвременник на онези времена ,че щеше да опропасти съединението.

44

Анонимен

преди 3 години

При тоя беше голямото Костово разграбване, до такава степен, че самият Стоянов беше потресен и оттогава остана фразата "Иване, кажи си!". Ама Иван Костов нищо не каза, а отиде да си говори с теменужките в Драгалевци. И сега нещо подобно е ситуацията и Борисов трябва да се оттегли в Банкя да си говори с магнолиите!

43

Чебурашка

преди 3 години

До БългаринСимпатизант на руската марионетка и национален предател Радев неа може да бъде българин а руски роб.

42

Край

преди 3 години

Ааа до 37 Президена Стоянов нищо не откраднал НО изпрал парите на италианската мафия4000 на месецЕгати и бедната мафияНа 37 му свършиха храчките май

41

Чебурашка

преди 3 години

До много клеветници,беЧервените винаги сте били клеветници. А сега като се събрахте с хранениците на Сорос лъжете и клеветите най-безогледно. Петър юдтоанов никога не е защитавал тезата за смяна на кирилицата с латиница.

40

Българин

преди 3 години

Премиера на Доган и Пеевски виновен за всичко в България последните три мандата!Премиера- престъпник Бойко Методиев Борисов

39

Анонимен

преди 3 години

чубурашку болен мозъко пал ли сам си пишеш?Нета слуша таз глава изобщо,вземи я отршжи най-накрая,хахахаххахахахахахахахахахаха

38

РМД

преди 3 години

Най-успешната акция е приматизацията, когато коня беше президент, а *** премиер.

37

Анонимен

преди 3 години

аааа

36

Анонимен

преди 3 години

През 2020 година обаче един "президент" успя да разедини нацията...

35

много клеветници,бе

преди 3 години

До ЧебурашкаСигурно и Пасито го клеветят червените за "православие"?