5

Анонимен

преди 3 години

До: 4Виждал съм, знам и познавам много живи руснаци. Надявам се да няма умрели от новичок!Само какво искаше да кажеш не разбрах?

4

До 1

преди 3 години

Много ми е смешно, когато някой, който никога не е бил в Русия или поне в околността, започне да коментира въпроси като внос, износ, производство, руски желания и нежелания, здравна сисъема и т.н. Предполагам, докато си писал поста си си държал на бюрото си доклади по икономически и социално въпроси предназначени за руското правителство... Иначе няма начин да си толкова компетентен без да си виждал жив руснак ;)

3

Леле

преди 3 години

Впрочем, Олесенка не е разбрала, че Умберто Еко вече посвети есе на тази проблематика :) Но, нали трябва да усвои и тя хехе препоръчвам есето- писмо до внука му... Бог да го прости Умберто Еко- един от последните гиганти на мисълта! Още ме боли главата от "Махалото на Фуко", а след"Пражкото гробище" си ме остави в потрес тотален!... Поклон пред гения му! И сериозно, потърсете есето- наистина е потресаващо и толкова страшно- истинско..Явно преди модерните изследвания на психолозите е прозрял :/

2

До 1 Като чуя за рус

преди 3 години

Че кой та пита тебе та ръсиш надрусан мозък тука?

1

Като чуя за руски

преди 3 години

изследвания и ми става забавно.На руснаците изследванията стават самоако са за оръжия и военно дело.Икономиката им се крепи на три кита:експорт на енергоносители;експорт на злато и суровини;експорт наоръжия и военна техника.След фалита на Русия през 90-те,заводитеим бяха купени от западноевропейски,корейски и китайски фирми.Нодори самите руснаци не желаят да купуват произведено в Русия(скороимаше статия за автомобили),а търсят внос на оригинали.Ходят да селекуват на Запад(който може).