18

Анонимен

преди 3 години

С шикалкавенето и лъжите до последно, Марешки прилича на магарешки.

17

Анонимен

преди 3 години

Единственият националист остана Константин Константинов! ВМРО,НФСБ, Атака елементарни оод-та

16

Анонимен

преди 3 години

По същия начин нашариха Св. Петка! Сравнение не може да има но хората са същите и това си знаят!

15

До 13

преди 3 години

Отчасти сте прав, но цялата концепция за нова конституция е леко казано перверзия с право! И защо на две на три бързат да променят избирателния кодекс за да си вкарат хора, така че да е гарантирано смятаната на конституцията? Освен това защо този жалко подобие на проект обхваща глави и чоенове, които безспорно са се доказали и няма нужда от смяна? Аз ще ви отговоря, какво е желанието на Бойко и сие, а именно да имат пълен картбланш да сменят абсолютно всеки член, който пожелаят!

14

Анонимен

преди 3 години

Марешки................не му стигаше печалбата от аптеките, но започна да прави и далавери с горива................голяма алчнотия е тоя мафиот!!!

13

АнонимеН

преди 3 години

ПРАВИ СА ТОЙ ОБЯВИ, ЧЕ ПОДКРЕПЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!ЩЕ СЕ ВСЛУШАМ В ПРИЗИВА ДОКАТО НЕ ПОДАДАТ ОСТАВКА!!

12

До АТАКИСТ

преди 3 години

Единствено ПП"Атака" и Волен Сидеров останаха истински патриоти и националисти за разлика от Валери(Далавери) Симеонов- бизнесмена от НФСБ и Каракачанов- Шкембе Войвода, последните двама клекнаха на ГЕРБ и станаха част от мафията!!!

11

Айде бе

преди 3 години

Това е то политиката, мамини синчета.Продължават протестируещите да се държат все едно всички с нещо са им длъжни.И 3/4 не разбират, че това НЕ СА промени в Конституцията. А предложения за такива. И ако сте стигне до промяна - може нито едно от тях да не бъде прието.Но какво се мъча да обяснявам - неразрбалите пак няма да разберат.

10

Анонимен

преди 3 години

Мрашки................не му стигаше печалбата от аптеките, но започна да прави и далавери с горива................голяма алчнотия е тоя мафиот !!!

9

Анонимен

преди 3 години

Бойкот и на герберските обекти! В София те са концентрирани, където има ново строителство, не случайно! В студентски град, Витоша, манастирски ливади, Малинова долина, младост!!! Преди да пазарувате или ползвате дадена услуга, убедете се, че не са от герб и тогава! Те ви ограбват и всяка стотинка дава сила на мафията!

8

Анонимен

преди 3 години

Марешки.................един от най-алчните, най-долни и най-продажни БГ-политици е той............знае го що за стока е!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Марешки................тоя варненски мафиот..........................голяма гадина и алчнотия е той, няма спор!!!!

6

Нашенец

преди 3 години

Атакиста го е казал най-точно....

5

Анонимен

преди 3 години

Във Варна добре го познаваме господина. След 2000 година стана много прикриван от всички институции - Нап, МНЗ, Икономическа полиция. Беше странно защо го покровителстват. Явно е бил проект. Но умствения му капацитет е посредствен, даже в близките години се научи да говори пред микрофони без почти да се запъва. Явно всяко магаре може да бъде показвано на панаира.

4

Анонимен

преди 3 години

Магарешки е накупил съседни аптеки чрез подставени лица, сега си драска старите аптеки и принуждава хората да купуват от съceдните аптеки дето са скъпи ама пак са негови. Държава без държавни аптеки е като гол ***.

3

Анонимен

преди 3 години

Въх, значи не искаме съвременни политици като това недоразумение от статията. Дайте ни ретро политици, например като.... Крум Страшни

2

Анонимен

преди 3 години

Дори да искаш е невъзможно. Само той продава едно лекарство за диабет,което пие майка ми,и щеше не щеше отиваш там.Другите защо не го предлагат?!

1

Анонимен

преди 3 години

Марешки усети дебелия край и затова направи всичко възможно да стане необходим на властта, като влезе в парламента.