319

Анонимен

преди 3 години

Имаше един такъв истински герой комунист, който биеше децата десет години в името на властта, но когато властта се смени на 10 ноември той се самоуби, а на децата му им взеха апартамента в центъра.

318

Анонимен

преди 3 години

Петър Кърджилов днес отново е изцепил тъпотия,че това на 02.09 било само разгрявка и ще има павета по главите на полицаите. После да не ривете и той и вие! А онзи журналист какво прави без журналистическа карта там?А ако има основание да бъде задържан наистина? А освидетелстван ли е от съдебен лекар? Много е лесно да кажеш аз съм жертва,а Ами ако си е заслужил боя? Да не стане като онзи пикльо,уж в комоцио,а обикаля спретнат студията,без една синина.

317

нека да защитава

преди 3 години

Накрая половината като ги обвинят ,че играят политическа полиция и бъдат ударени да кажем от новата власт ,тогава няма да може да ги защитава...Защо на малка Б-я и трябва толкова жандарметия и СПС --- заради 1000 футболни ултраса от 3-- 4 футболни отбор ,та ние армия нямаме ,значи бая нямой го е страх от народа ! Ако им трябват стещу емигаранти ,има гранична полиция ! Срещу тероризма си има специална сила !

316

Анонимен

преди 3 години

Такова чудо не е било! Дано успеем да ги изгоним тези от властта и да разрушим порочната мафиотско-корупционна структура която изградиха! Бият хората, след два дена - прочувствени гламави словоизлияния! Такова безочие световната история не познава!

315

НИЛАТС

преди 3 години

Вижте му "интелигентната" физиономия на това същество! 7млн. българи срещу 50хил. милиционери! Ако българите са смели, от тези биячи, убиици, простаци нищо няма да остане! Освен оставките би трябвало да се уволнят всички полицаи/като в Грузия/, а биячите-доживотно в пандиза!

314

Анонимен

преди 3 години

На власта са нужни прости хора жадни за власт за да ги управляват. Този господин най вероятно е бил задочник в така наречената "Академия" на МВР където нема нито един академик или е завършил некакво едно месечно курсче каквато е масовата практика. Така че са ясни способностите му и грижата към власта.

313

А

преди 3 години

До k.kЗнаеш ли, че покрай сухото, гори и мокрото? Когато участвуваш в такива мероприятия , трябва да го имаш предвид! Като стана напечено, защо не се разграничиха от вандалите, като се отдръпнат от тях? Или трябва да се гледа сеир?! Попаднеш ли в месомелачката трудно се излиза!

312

k.k

преди 3 години

Златанов , ако не бяхте , карали наред и ако не беше оня с шкафа най отгоре до-някаде щях да це съглася , Остафка.

311

Радев-подстрекател

преди 3 години

Кофти чувство е да знаеш, че след максимум 1 година ставаш подсъдим Фигурант.Времето изтича, а с него и свободата, която ще му липсва.

310

Анонимен

преди 3 години

Кажи направо кой трябва да се срамува, можеш да му го кажеш в очите.

309

Анонимен

преди 3 години

Честит празник на Съединението на България ,постигнато от достойни и честни хора за всички нас .Честит и на полицаите които преди дни изтърпяха свинщината " въстание"организирано и подклаждано от нечовекоподобните черепи борци за разтуряне на държавата.Полицая каза много,дано участниците в саботажите са разбрали смисъла,но едва ли.Така,че не виждам смисъл повече да се толерира вандалщина и блокади.Вършете си работата със законови средства,защото имате работа с *** и поръчкови сценарии!

308

Анонимен

преди 3 години

Изядохте я през последните години тази истина! Не спирате да я ядете! На кого му пука за истината, са думи на висши полицейски и прокурорски деятели. Кой ви е казал, че има справедливост - това са пак думи на "велики" управленци.Истината, обективната истина ще ни направи свободни.Сълзотворният газ рано сутринта. Боксовете...Водни оръдия...Преторианци... Изключеното осветление. Много лъжа, с лъжица истина си е чиста манипулация. Ревльото трудно ще намери съчувствие.

307

Анонимен

преди 3 години

Цв Цв напълни милицията с гербери и герб с милиционери

306

Анонимен

преди 3 години

Този не стоеше ли до машината за номерчета в КАТ преди 3-4 години? Голям специалист станал

305

Анонимен

преди 3 години

Поредния герберски путляк

304

Анонимен

преди 3 години

Браво!!!Ето това е висш полицай !Браво

303

Анонимен

преди 3 години

Ако гледаш лошо и стоиш изправен ще те укаушат.От опит.

302

Анонимен

преди 3 години

Ей младеж,пиша ти слаб по полицейска тактика!Събрахте полицаи от цялата страна,а не можахте да обезпечите 15 улици водещи към Триъгълника на властта,където се провеждаше мероприятието и да не допуснете хулиганите,които поименно познавате?!И друго,как ще разрешиш някой да те хваща за "слабините",след като си въоръжен,имаш палка,щит и др.колеги покрай теб ? Трябва да си крайно некъдърен или да ти доставя удоволствие?!

301

Анонимен

преди 3 години

аре марш в Анадола Гербераско калинка скапана

300

Анонимен

преди 3 години

В конкретния случай цяла България видя бруталността на метежниците и невероятното поведение на полицията без пример в света.Буквално навсякъде другаде щяха да ги смелят!Докъде може да стигне ПРОПАГАНДАТА И ГНУСНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА МЕТЕЖНИЦИТЕ е снимката статкото и малкто момиченце.Малкто момиченце се оказа голяма жена!!Безскруполни лъжци и фалшификатори!