99

Велика Франция

преди 3 години

Макрон му размаха пръст и Ердоган си прибра гемиите.

98

lambros

преди 3 години

Скъпи Български приятели ! Позволявам си да почна с това обръщение защото съм роден в България ! И чувствата ми към вас са истински !Ние сме си виновни за това дето прави Турция ! Никога не сме имали управници с топки ! И се питам ако Турция притисне България както нас как биха реагирали вашите политици ! Мразя всичко свързано с Турция ! Не се подминават с лека ръка 500 г за вас и 400 г за нас !

97

Анонимен

преди 3 години

На гръцката граница сливите узряха.

96

Защо

преди 3 години

Щом гърците са славяни, защо са толкова черни?

95

И аз планирам

преди 3 години

да влезна в по-близки отношения с една съседка,но тъй-като това епланирано действие,а не наказателна мярка след семейна свада,жената не трябва да се сърди(ако разбере).

94

Жиб.

преди 3 години

Застанат ли танкове на гръцката граница,очаквайте ги на нашата!

93

Не е вярно,че Гърция

преди 3 години

отстъпва по всичко на мехметчиците.ВМС и бойната авиация са съизмерими.А превъзходството на Турция в сухопътни войски няма как да бъде реализирано.Надали ще се стигне до сухопътни операции,освен това,дори и да се стигне,на тесен фронт(по поречието на р.Марица)4 ак на гр.СВ е достатъчен за давъзпрепятства турско нахлуване.

92

Анонимен

преди 3 години

Турция разделена на европейска със столица Константинопол, и независим Кюрдистан... това ги чака турците

91

ОСМАН РИБАРЯ

преди 3 години

МАчкАй ЕРдоГАне!

90

Дедовия

преди 3 години

Турската армия?? Ха ха ха!! Тя с едни кюрди не може да се справи,та с армия на страна,членка на НАТО! Спрете с майтапите!!!

89

Военен експерт

преди 3 години

Танкове в 21 век???? Ха ха ха!! Да не сме в 1939г.?? В една съвременна война фронт няма да има!! Всичко ще остава на място и ще гори Ясно?

88

Кьор фишек

преди 3 години

Турция НЯМА да нападне Гърция . Гаранция . Тюрките са силни на приказки , но нямат кураж да нападат . това са само кьор фишеци ,та дано гърците да отстъпят.... а дано ама надали . Между впрочем, турската молитва в Света София бе чута от Господ . От християнския Господ на когото тази църква принадлежи. Истинския господ на мохамеданите . Не забравяйте че именно Архангел Гавраил -личния пратеник на Господ Бог е диктувал Корана на писаря/пророк Мохамед .

87

Анонимен

преди 3 години

Овладейте се!Вие живеете в България, защото дедите ви са я предпочели. Първият ми другар беше турче. Ял съм турската супа на баба Гюлшен, на връщане от училище. Борил съм се турче редовно.Казвам ви, нямаме какво да делим в България.Ако Турция тръгне, ще се разцепи. Последователите на Ататюрк, създателят на тази Турция, която вие толкова харесвате, те ще я разделят. Все още те владеят F16-ките и затова бяха купени C-400, не за друго.Дано старците ви бъдат умни.Бог и Аллах ви гледат.

86

43

преди 3 години

Танковете са много лесна цел. В съвременен конфликт им дават живот до 3 минути. Каквото успеят да направят дотогава това ще остане. После купчина изгоряло желязо за рециклиране.

85

Димитър

преди 3 години

До коментар 90 писал дружен отговор ще ни спаси. Как смяташ да е тоз дружен отговор като цял свят знае че Гърция лъже за морските територии за това никой не се ангажира да защитава Гърция освен макарончо който се дразни от турчина Ердоган но Франция не може да се намеси там нито е френска територия нито на европейския съюз. Ако Турция нарушава там каквито и да е морски територии до сега да са я нападнали. Накрая Гърция ще остане с пръст в г.за защото зле поставя европейския съюз и нато с нейните

84

Анонимен

преди 3 години

Българите подкрепят турците поради вечен комплекс срещу гърция.с наведени глави посрещали диктатора.недей мисли за гърците

83

Реалист

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА събуди се и спри да спиш🤣🤣🤣

82

Божанна

преди 3 години

Браво, Тюркие сега да си вземе и Кибрис-а !

81

Анонимен

преди 3 години

1326 , след 10 г обсада , османлиите превземат Бурса. На никой не му светна лампата кой е истинския враг и срещу кого трябва да се обединят. Сега историята е на път да се повтори. Никакъв компромис с Ердоган , никакви преговори с турците нито доверие. Единствено дружен отговор срещу тях може да ни спаси.

80

Анонимен

преди 3 години

Кюрдите и Сирийците ще нападнат от изток и Ердоган ще се чуди на коя граница да прехвърля танкове,плюс това Европа няма да остави Гърция.Ердоган война не иска по-скоро не иска да е пръв да го обявят за агресор.Турската армия колкото и да е велика няма да издържи на два фронта.